ağrım var sebebini bilmediğim :( yardım edin hanımlar :((

ciniviz_35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
148
43
36
Benim bir sorum olacak 16+2 haftalık hamileyim 2 gündür sağ kasığımda ve göbeğimin sağ tarafına dehşet bir ağrı saplanıyor nefesim kesiliyor desem yeri hafta sonu olduğu için dr a gidemiyorum sol yanıma yatıyorum az dinlendiğimde geçiyor gibi oluyor daha sonra tekrarlıyor bebeğime bişi olur diye çok korkuyorum :S sizdede böle bişi oluyor mu yada oldu mu :KK43:((

Canım sanırım ılk hamılelıgın benım gıbı korkma kanaman flan yoksa bana da bı ara olmustu ama magnezyum eksıklıgı dedıler magnezyum ıctım gectı ınss senınkı se gecer ama doktora gıt ıhmal etme

Acile git bence apandisit sancısı olabilir canım ihmal etme hem sen tehlike ye girersin hem bebeğin Allah korusun

Canım sanırım ılk hamılelıgın benım gıbı korkma kanaman flan yoksa bana da bı ara olmustu ama magnezyum eksıklıgı dedıler magnezyum ıctım gectı ınss senınkı se gecer ama doktora gıt ıhmal etme
kanamam yk cnm ama batmalı ağrım var dünden beri sol yanıma yatınca geçio anneme soruyorum o ben senin yaşadıklarının hiç birini yaşamadım hiç anlamadım hamileliğimi diyor oda anlam veremiyor devam ederse ağrım gidicem acile korkuyorum çünkü :KK43:((

Acile git bence apandisit sancısı olabilir canım ihmal etme hem sen tehlike ye girersin hem bebeğin Allah korusun
apandistin başka belirtisi oluyor mu cnm sancı harici :s acile gitmekten çok korkuyorum iğne ilaç falan verirler yanlış bişi yaparlar diye çevremde olumsuz örnek çok :KK43: bde ben çok evhamlı biriyim yha

Benim bir sorum olacak 16+2 haftalık hamileyim 2 gündür sağ kasığımda ve göbeğimin sağ tarafına dehşet bir ağrı saplanıyor nefesim kesiliyor desem yeri hafta sonu olduğu için dr a gidemiyorum sol yanıma yatıyorum az dinlendiğimde geçiyor gibi oluyor daha sonra tekrarlıyor bebeğime bişi olur diye çok korkuyorum :S sizdede böle bişi oluyor mu yada oldu mu :KK43:((
Benimde tamda o dönemlerde sağ tarafım ağrıyodu. Şuan geçti çok şükür. Rabbim yardımcın olsun

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir bu donemde normal ama ihmal etme bende yadiyorum ayni seyleri aylardir tahlil yaptir icin rahatvetsin

X