hoşbuldum çok teşekkür ederim.sizleri bulduğuma çok sevindim.paylaşmak çok güzel olacak:)))herşeyi..ALLAH'IM YARDIMCIMIZ OLSUN HAYIRLISIYLA...
Evet burada paylaşımda bulunmak beni inanılmaz rahatlatıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum çok teşekkür ederim.sizleri bulduğuma çok sevindim.paylaşmak çok güzel olacak:)))herşeyi..ALLAH'IM YARDIMCIMIZ OLSUN HAYIRLISIYLA...
Yine kimseyi yakalayamadım. Transferi ve OPU'su olan arkadaşllar hayırlı olsun en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız inşallah... Ben de salı, çarşamba arka arkaya kontrole gittim. Cumartesi OPU, bayramın 3.günü de transfer olacak inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Bir de şu ananası transferden önce mi yiyeceğiz yoksa sonra mı? Allah hepimizin yardımcısı olsun...
O halde ben yarın ceviz ile badem alıp başlarim ananas'i da dediğin gibi yaparım henüz benim opu günü bile belli değil ama bence bayrama denk gelir herhalde yarın kontrolüm var belli olur belki bugün tedavimin 8.günü
kızlar dün kontrol vardı bugünde var her şey yavaş ilerliyor nolurrrrrrrrrrrrrrr bana dua edin
kızlar dün kontrol vardı bugünde var her şey yavaş ilerliyor nolurrrrrrrrrrrrrrr bana dua edin
Dualarımız seninle umarım rahat bir şekilde teslim edersin yavruları hepsi birbirinden kaliteli olur, transferde tutunur sağlıklı hayırlı evlat olur canım, öpüyorum seni.
Bu arada senin de dediğin gibi gazlı içeceklerden cips gibi yiyeceklerden uzak durmak en iyisi, sağlıklı beslen gerisini merak etme sen![]()
Allah en kısa zamanda bebişlerinizi nasip etsin. benim 2 ağustosta transferim oldu. transferin 9. günü nezle oldum. bir hapşırma ki sormayın saateki hızı 200 km. 3 gün sürdü. halende hastayım ama şiddetli değil. o hapşırmaya göre dedim bebişler tutmaz. çok şükür şuan hamileyim. darısı başınıza. demem oki Allah ol desin gerisi boş. takılma yaza kışa
canım senin de opu n hayırlı olsun güzel haberler alırız sende de inşallahhhne kadar yumurtan toplandı canımm
kendini ne zaman hazır hissediyosan ozaman yaptır cnım bence psikoloji çok önemli diyolar![]()
cnm bence sen kendini nezaman hazır hissediyorsan ozaman yaptır allahım yeterki ol desin gun ay yıl bence farketmez inşşşş en kısa surede bebişine kavuşursun cnm
Pek bilgim yok ama bana da çok mantıklı gelmedi senin düşüncen de bir mantık ben de kışın karda soğukta gıt gel sorun olur diye düşünmüştüm bu yüzden yazın yaptırmayı tercih ettim hıı sende mesela ekim kasım ayında yaptır ne senin dediğin öyle olsun nede onların tam ara vakitte yaptırmış olursun
sağol canım allah hepimizin bebişlerine güç kuvvet versinde sıkı sıkı tutunsunlar bize![]()
slm menac nasılsın..
geçmişi okuyosun galiba
canım bir şey soracağım. benim göğüslerimde hassasiyet başladı. Hani adetten önce olur ya normal mi bu durum? Sen de OPU öncesi var mıydı böyle bir şey?
Evetcanım hem de nasıl sızlayan ve patlatılması gereken birer kocaman sivilce gibiydiler benimkileropudan sonra geçti biraz, normalmiş aldığımız hormonlardan kaynaklanıyor...
Canım çok rahatlattın beni. Allah razı olsun...
bana var canım 4-5ay hemde..iyiyim canım birazdan iğne yaptıracağım şimdiden canım acıyor :)) sen neye karar verdin başlayacak mısın tüp bebeğe?