Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Yine kimseyi yakalayamadım. Transferi ve OPU'su olan arkadaşllar hayırlı olsun en kısa sürede güzel haberlerinizi alırız inşallah... Ben de salı, çarşamba arka arkaya kontrole gittim. Cumartesi OPU, bayramın 3.günü de transfer olacak inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Bir de şu ananası transferden önce mi yiyeceğiz yoksa sonra mı? Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Dualarımız seninle umarım rahat bir şekilde teslim edersin yavruları hepsi birbirinden kaliteli olur, transferde tutunur sağlıklı hayırlı evlat olur canım, öpüyorum seni.
Bu arada senin de dediğin gibi gazlı içeceklerden cips gibi yiyeceklerden uzak durmak en iyisi, sağlıklı beslen gerisini merak etme sen:34:

Y
O halde ben yarın ceviz ile badem alıp başlarim ananas'i da dediğin gibi yaparım henüz benim opu günü bile belli değil ama bence bayrama denk gelir herhalde yarın kontrolüm var belli olur belki bugün tedavimin 8.günü

Hayırlı olsun canım benimde yarın kontrolüm var tedavimin yedinci günündeyim bayrama denk gelme ihtimali var benimde hakkımızda hayırlısı...

kızlar dün kontrol vardı bugünde var her şey yavaş ilerliyor nolurrrrrrrrrrrrrrr bana dua edin

Dualarımız seninle canım, sonu güzel olsun inşallahh, bekleme süreci kolay değil biliyorum, kontrolden sonra haberlerini bekliyorum...

Dualarımız seninle umarım rahat bir şekilde teslim edersin yavruları hepsi birbirinden kaliteli olur, transferde tutunur sağlıklı hayırlı evlat olur canım, öpüyorum seni.
Bu arada senin de dediğin gibi gazlı içeceklerden cips gibi yiyeceklerden uzak durmak en iyisi, sağlıklı beslen gerisini merak etme sen:34:

Teşekkür ederim canım. Ben de sizler için dua ediyorum... Allah emeklerimizin karşılığını hayırlısı ile versin inşallah...

Allah en kısa zamanda bebişlerinizi nasip etsin. benim 2 ağustosta transferim oldu. transferin 9. günü nezle oldum. bir hapşırma ki sormayın saateki hızı 200 km. 3 gün sürdü. halende hastayım ama şiddetli değil. o hapşırmaya göre dedim bebişler tutmaz. çok şükür şuan hamileyim. darısı başınıza. demem oki Allah ol desin gerisi boş. takılma yaza kışa

Tebrik ederim canım Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip eylesin..
evet zor ve stresli bi süreç olucak sanırım.. kendimi rahatlatmam lazım bi şekilde.
teşekkürler

kendini ne zaman hazır hissediyosan ozaman yaptır cnım bence psikoloji çok önemli diyolar :49::49::49::49:

kesinlikle katılıyorum canım..

ruveyda da yaptırınca hastlnmış çok hapşurmuş ama tutmuş şükür:nazar:
Allah büyüktür her şey onun elinde

teşekkürler

cnm bence sen kendini nezaman hazır hissediyorsan ozaman yaptır allahım yeterki ol desin gun ay yıl bence farketmez inşşşş en kısa surede bebişine kavuşursun cnm

doğru söylüyosun neşecim.
güzel dileklerin ve ilglndiğin için teşkkrlr...
hamilemisin bilmiyorum ama Allah sizlerede sağlıklı hayırlı bebişler nasip eylesin..:49::49::49:

Pek bilgim yok ama bana da çok mantıklı gelmedi senin düşüncen de bir mantık ben de kışın karda soğukta gıt gel sorun olur diye düşünmüştüm bu yüzden yazın yaptırmayı tercih ettim hıı sende mesela ekim kasım ayında yaptır ne senin dediğin öyle olsun nede onların tam ara vakitte yaptırmış olursun

benim devlet tarafından yaptırma hakkım aralık ocak gibi başlıyo canım.. önce devlette deneyelim dedik..
gönül isterki o günlere kalmadan olsun ama napalım buda Allah'tan..

senin dediğinde ii ama 4ay bekleyeyim derken 7-8ay beklicem.. Bakalım rabbim ne zamn nasip edeck. Acele ediyorumda bi mani keder çıksa (Allah korusun ) kalck işte..
hepimizin hakkında hayırlısı..
sende hamişsin sanırım..
kucağına aldığın günleride görürsün inşşş..
fikirlrnipaylştığın için teşk:16::16::16:

canım bir şey soracağım. benim göğüslerimde hassasiyet başladı. Hani adetten önce olur ya normal mi bu durum? Sen de OPU öncesi var mıydı böyle bir şey?

canım bir şey soracağım. benim göğüslerimde hassasiyet başladı. Hani adetten önce olur ya normal mi bu durum? Sen de OPU öncesi var mıydı böyle bir şey?

Evetcanım hem de nasıl sızlayan ve patlatılması gereken birer kocaman sivilce gibiydiler benimkiler :52: opudan sonra geçti biraz, normalmiş aldığımız hormonlardan kaynaklanıyor...

iyiyim canım birazdan iğne yaptıracağım şimdiden canım acıyor :)) sen neye karar verdin başlayacak mısın tüp bebeğe?
bana var canım 4-5ay hemde..
sizlerden bişyler öğrenmek için bakınıyorum ve çok şey öğrendim şimdiden..
hazırladım bile kendimi diyebilirim:23::23:

hepiniz çok şekersiniz:16::16::16::16::16::16::16:

Allah bu yolculukta kolaylık versin sizlere ve hayırlı haberler.. takipteyiimmm:34::34::34:
banada hayırlı zamanda başlamak nasip eylesin inşallah

Back
X