Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kizlar cepten bagkaniyorum yine o yuzden tek tek cvp yazamadim size. Bugun 75 lik yukleme yapildi bana ac karna. Yuklemeden once kan aldilar yuklemeden sonra 1 saat arayla kan alindi. bu arada dinleneceksiniz fazla gezemezsiniz hele uyumak yasak. Ama ne tatli uykunuz geleek anlatamam. Sonuclarim iyi. Haka idrar yoku enfeksiyonum var kan degerlerim guzel sekerimde yuksek degil. Donrasinda acik bufe kahvaltiya saldiraamda kendimi cok yorgun hissediyorum.

Bir de ikiz annelerine soyluyirum ozellikle doktorum bu asamadan sonra en az 1 ay cok dikkatli olmam gerektigini karnima darbe almamami, duserken karnimi korumami herhangi bir travmaya maruz kalmamami tembihledi. Plasenta ayrilirsa bebekkeri kaybederiz en azindan 1 kilo olana kadar bebekler dikkat etmekisin dedi. Kilom asiri cikti yine. Seker hamur ve kizartma kesin olarak yasaklandi. Bu ay ekmegide azaltaagim bakalim ne okacak. Bebekkerim genek olarak iyi. Yavrularimdan biri acliktan ayak parmagini yemeye calisiyordu. Oyu kurban oksun annesi onlara. Anlayaaginiz uzanmak egilmek birsey kaldirmak asiri kalabaliga cikmak toplu tasimaya binmek yalan okdu yine bana. Yavrukarim saglikli oksunda evden cikmamaya raziyim

Az once iki bacagıma birden kramp girdi Allah korusun sakat kalıcam sandım ya millete teker teker girer bana ikisi birden

Son düzenleme:
irishcoffee canım senin kaç çıkmıştı ki şekerin hatırlıyormusun

Hatırlamaz mıyım canım,50 gr.lık yüklemede 249 çıkmıştı 2. Yüklemeye gerek bile kalmadı tabii,doooooğru endokrinolojiye,sonra da ver elini diyet...Hergün parmaklarımı en az 3 kez delip evde yaptığım şeker takiplerini hiç söylemeyeyim.
1. Gebelikte olunca 2. sinde tekrarlama riski çok fazla.Bu yüzden psikolojimi ona göre hazırlıyorum ki sonradan üzülmeyeyim ..

Hakkımızda hayırlısı ne diyeyim ki?Yaşanacak ne varsa yaşanıyor sonuçta öyle ya da böyle..Allahım üzmeden yormadan sağlıcakla kavuştursun Can'larımıza bizi..Amin ...

Offf ne acı çıkardım anlatamam anlatmayım canınız çeker. :) Hayatımda hiç aç kalmayı başaramadım. Zamanla öğrenirim inş. :)

Oohhh harika bir haber bu Gökçecim,yırtmışsın şeker kabusundan gözün Aydın canım,darısı hepimize olsun inşallah..
Aç karnına o şeker dayanınca bünye sapıtıyor tabii,şeker tabandan tavana fırlıyor bir anda sonrası da sürekli bir uyuma isteği ve aşırı yorgunluk..Şeker yüklemesi yaptıracak olan herkes o günden pek bir hayır beklemesin,boş geçsin zira hiçbirşey yapacak Hali kalmıyor insanın gerçekten..
Allah korusun canım paşalarını da seni de.O zaman ekstra dikkat bundan sonra.
İşin çok zor,bizlerin iki katı sıkıntı çekiyorsun belki ama mükafatın da ona göre olacak,2 evladını birden alacaksın kucağına aynı anda. bu da en büyük motivasyondur herhalde.Onlara kavuştuktan sonra birlikte gezersiniz,acısını çıkartırsın o zaman bu günlerin

tatlı beyaz ekmek yeme gökçe akşam ekmek hiç yemiyorum ama tüm yemekleri yiyorum doyuma ulasana kadar. öğün araları meyve ya da yoğurt bu kadar dikkat ettiğim fast food yok öyle kuzum

Ayyy cnmmm bal damlıyor derler yaa valla parmaklarının ucundan da bal damlıyor. Allahım dua gibi kabul etsin inş iki evladımı sağlıcakla alayım kucağıma. Hepimiz alalım inş. Şeker konusunda endişeliydim çünkü gebeliğin başından beri manyak gibi tatlı yiyorum. Hatta dün bile esirgemedim yediklerimi çıkarsa çıksın şekerim en azından net görürüm dedim..

tatlı beyaz ekmek yeme gökçe akşam ekmek hiç yemiyorum ama tüm yemekleri yiyorum doyuma ulasana kadar. öğün araları meyve ya da yoğurt bu kadar dikkat ettiğim fast food yok öyle kuzum

Tamam yarından itibaren kepek ekmeğine başlıyorum kahvaltıda maksimum iki dilim. Tatlıyı kesiyorum. Çok canım isterse ucundanbakarım tadına. Meyvemi ve sütümü yiyorum zaten. Akşam en geç 9 dan sonra birşey yemeyeceğim bakalım 1 ayda kilom ne kadar oynayacak.

bugün kontrole gittim. doktorun tartısı beni 68 tarttı ama dışardan okadar almış görünmüyorum. hem kepekli ekmeğe başlayalı iki hafta oldu. belkide onun tartısı bozuktur olurya iki üç kilo fazla tartar bazı tartılar. ben benim evdekine pil alayımda bakayım.
bu arada benim tosunumda 430 gr çıktı. ne güzel uyuyodu karnımda. elini göbeğine koymuş kafasınıda yan çevirmiş, yatakta yatar gibi uyuyodu tatlım. artık ağzı burnu gözleri epey belli oluyo ultrasonda.
bu arada karnım çok fena gergin şu an ortadan ikiye yarılcak gibiyim.

Son düzenleme:

Amin canım :)

Çok iyi yapmışsın kısıtlamaya gitmemekle,dediğin gibi varsa çıksın,ona göre önlem alınır zaten .

Akıllı kadının Hali başka oluyor canıııım

Canım magnezyum vermeli doktorun sana.. Bunu mutlaka söyle..

Kesinlikle...Ben 2 aydır Osteocare'in kalsiyum+Magnezyum'unu kullanıyorum,hiç kramp olmamıştı.En son muayeneye gideceğim günden 1 gün önce ilacım bitmişti.Sadece 1 gün içemedim diye sabah yataktan kalkarken bir kramp girdi sağ ayağıma ve sonra baldırıma,bacağım kopuyor sandım.
Magnezyum şart bence de bu kramplardan korunmak için ...

Benim kramplarım yok. Bu sebepten midir nedir magnezyum vermedi doktor. Hala elevit ve ferrosanol kullanıyorum başka ilacım yok. hatta bugün balık tüketemiyorum fazla dedim belki ona göre birşey verir diye. Kesinlikle balık yiyeceksin dedi.. Yemiyorum yiyemiyorum diye birşey yok yiyeceksin dedi. Enteresan benim doktorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…