Kizlar cepten bagkaniyorum yine o yuzden tek tek cvp yazamadim size. Bugun 75 lik yukleme yapildi bana ac karna. Yuklemeden once kan aldilar yuklemeden sonra 1 saat arayla kan alindi. bu arada dinleneceksiniz fazla gezemezsiniz hele uyumak yasak. Ama ne tatli uykunuz geleek anlatamam. Sonuclarim iyi. Haka idrar yoku enfeksiyonum var kan degerlerim guzel sekerimde yuksek degil. Donrasinda acik bufe kahvaltiya saldiraamda kendimi cok yorgun hissediyorum.
Bir de ikiz annelerine soyluyirum ozellikle doktorum bu asamadan sonra en az 1 ay cok dikkatli olmam gerektigini karnima darbe almamami, duserken karnimi korumami herhangi bir travmaya maruz kalmamami tembihledi. Plasenta ayrilirsa bebekkeri kaybederiz en azindan 1 kilo olana kadar bebekler dikkat etmekisin dedi. Kilom asiri cikti yine. Seker hamur ve kizartma kesin olarak yasaklandi. Bu ay ekmegide azaltaagim bakalim ne okacak. Bebekkerim genek olarak iyi. Yavrularimdan biri acliktan ayak parmagini yemeye calisiyordu. Oyu kurban oksun annesi onlara. Anlayaaginiz uzanmak egilmek birsey kaldirmak asiri kalabaliga cikmak toplu tasimaya binmek yalan okdu yine bana. Yavrukarim saglikli oksunda evden cikmamaya raziyim[/QUOT]
Gökçecim oh şükür iyi çıktı darısı bizlere olsun. Otomatik olarak kalabalık bir ortama girince karnımı koruma hissi geliyor elimi çekmiyorum karnımdan diğer şeylere de dikkat edelim. Canım aynen ekmeği özellikle akşam kesmelisin ve tam buğday ekmeği yemelisin. Benim hamile arkadaşıma diyetisyen o ekmeği önermiş ve katkısız olanıda İstanbul halk ekmeğinde satılanlarmış. Ay bebiş demek ayak parmağını yemeye çalışıyordu oy kuzucuklar:)
Tamam yarından itibaren kepek ekmeğine başlıyorum kahvaltıda maksimum iki dilim. Tatlıyı kesiyorum. Çok canım isterse ucundanbakarım tadına. Meyvemi ve sütümü yiyorum zaten. Akşam en geç 9 dan sonra birşey yemeyeceğim bakalım 1 ayda kilom ne kadar oynayacak.
sadece 3 kilo almışım toplamda:)
kızımda 482 gram...bu hafta sonu kızımın odasının perdesi gelicek...duvar kağıtlarını yapıcaz ...beşiğini kurcaz ayyyy çok heyecanlı :)
Benimkilerde aynı dur bişii alma yapma etme sinir oluyorum ama dün aldık odasını 1 ayda teslim Mayıs sonu gelicek zaten Haziran kalıyo geriye Temmuz'da gezicek Halim kalmaz kiYaa siz ne guzel odaları bile hazırlamaya basladınız.benim annem 7 aylık olana kadar bekle sonra hazırlıga basla diyorama cok sabırsızlanıyorum benn
Geri sayım başlayınca konu doğuma geliyor haliyle. Ben çok netim ikiz oldukları için normal doğum istemiyorum. Hatta epidural sezeryan istiyorum. Oğluşlarımın doğduğu zamanı görmeyi hiç birşeye değişemem. Sanırım doğuma da sadece fotoğrafçıyı sokacağım. Size güzel alışverişler diliyorum :)
kızlar günaydın hepinize amanda aman topiğimizin sütleride gelmiş maşallah bol bol olsun diyelim
kızlar yarın A101 resmen bizi çağırıyor bakın sitesine
küvet 12.95
filesi 3.95
maşrapa 1.25
dalin bebe şampuanı 6.95
su kovası 3.95
zıbın 4.95
bebek battaniyesi 8.95
bebek yorgan seti 14.95
bebek patik 2.95
molfix bez 13.95
çift yönlü bebek arabası 129 tl
ben galiba ilk alışverişimi yapacağım
oo ben işten izin aldım 09:30gittim aldım hepsinden :))
bende almak istiyorum
akşama kadar kalır inşallah
İyi geceler kızlar çok heyecanlıyım sizlerlede paylaşıyım dedim bugün bebişimin odasını aldık çok mutluyum inanın
İyi geceler kızlar çok heyecanlıyım sizlerlede paylaşıyım dedim bugün bebişimin odasını aldık çok mutluyum inanın
Kizlar cepten bagkaniyorum yine o yuzden tek tek cvp yazamadim size. Bugun 75 lik yukleme yapildi bana ac karna. Yuklemeden once kan aldilar yuklemeden sonra 1 saat arayla kan alindi. bu arada dinleneceksiniz fazla gezemezsiniz hele uyumak yasak. Ama ne tatli uykunuz geleek anlatamam. Sonuclarim iyi. Haka idrar yoku enfeksiyonum var kan degerlerim guzel sekerimde yuksek degil. Donrasinda acik bufe kahvaltiya saldiraamda kendimi cok yorgun hissediyorum.
Bir de ikiz annelerine soyluyirum ozellikle doktorum bu asamadan sonra en az 1 ay cok dikkatli olmam gerektigini karnima darbe almamami, duserken karnimi korumami herhangi bir travmaya maruz kalmamami tembihledi. Plasenta ayrilirsa bebekkeri kaybederiz en azindan 1 kilo olana kadar bebekler dikkat etmekisin dedi. Kilom asiri cikti yine. Seker hamur ve kizartma kesin olarak yasaklandi. Bu ay ekmegide azaltaagim bakalim ne okacak. Bebekkerim genek olarak iyi. Yavrularimdan biri acliktan ayak parmagini yemeye calisiyordu. Oyu kurban oksun annesi onlara. Anlayaaginiz uzanmak egilmek birsey kaldirmak asiri kalabaliga cikmak toplu tasimaya binmek yalan okdu yine bana. Yavrukarim saglikli oksunda evden cikmamaya raziyim[/QUOT]
Gökçecim oh şükür iyi çıktı darısı bizlere olsun. Otomatik olarak kalabalık bir ortama girince karnımı koruma hissi geliyor elimi çekmiyorum karnımdan diğer şeylere de dikkat edelim. Canım aynen ekmeği özellikle akşam kesmelisin ve tam buğday ekmeği yemelisin. Benim hamile arkadaşıma diyetisyen o ekmeği önermiş ve katkısız olanıda İstanbul halk ekmeğinde satılanlarmış. Ay bebiş demek ayak parmağını yemeye çalışıyordu oy kuzucuklar:)
Canım yaaa ben Bahçeşehir'de halk ekmeği nerede bulacağımÇok da bilmiyorum buraları bildiğim yerlerede arabayla gidip geliyorum hiç denk gelmedi. Ama ben bulurum bir çaresini. Anneanneye babaanneye söylerim bizim yerimize alsınlar.. Eşimle de göndersinler dimi yani..
Gökcecim sonuçlarının iyi çıkmasına cok sevindim...darısı bizlerin basına benim şeker yüklememe 2 hafta var....eğer sakıncası yoksa bu ay ve toplamda 6 ayda kac kilo aldın ben kilolu kalıp dikkat etmesi gerekenlerdenim ...ama şu son haftalarda deli gibi acıkıyorum ve hamurişi canım cekiyor:
Doktorunun uyardığı konuya gelince benimkiside aynı uyarılarda bulundu tek gebelik olmasına rağmen....genel olarak riskleri diile getiriyorlar içini ferah tut ...eminim tosuncuklarına gözün gibi dikkat ediyosundur zaten endişelenme lütfen...sen prenslerini ben prensesimi sağlıklı bisekilde kucagımıza alıcaz insallah... tüm anne adayları için dileğim iyi geceler :)
sadece 3 kilo almışım toplamda:)
kızımda 482 gram...bu hafta sonu kızımın odasının perdesi gelicek...duvar kağıtlarını yapıcaz ...beşiğini kurcaz ayyyy çok heyecanlı :)
Yaa siz ne guzel odaları bile hazırlamaya basladınız.benim annem 7 aylık olana kadar bekle sonra hazırlıga basla diyorama cok sabırsızlanıyorum benn
gökçe merhaba
hayırlı olsun hamileliğin
doğum için fotoğrafçıyla anlaştın mı
istanbulda mısın sen
ne kadara anlaştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?