Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Gökcecim sonuçlarının iyi çıkmasına cok sevindim...darısı bizlerin basına benim şeker yüklememe 2 hafta var....eğer sakıncası yoksa bu ay ve toplamda 6 ayda kac kilo aldın ben kilolu kalıp dikkat etmesi gerekenlerdenim ...ama şu son haftalarda deli gibi acıkıyorum ve hamurişi canım cekiyor:
Doktorunun uyardığı konuya gelince benimkiside aynı uyarılarda bulundu tek gebelik olmasına rağmen....genel olarak riskleri diile getiriyorlar içini ferah tut ...eminim tosuncuklarına gözün gibi dikkat ediyosundur zaten endişelenme lütfen...sen prenslerini ben prensesimi sağlıklı bisekilde kucagımıza alıcaz insallah... tüm anne adayları için dileğim iyi geceler :)

sadece 3 kilo almışım toplamda:)

kızımda 482 gram...bu hafta sonu kızımın odasının perdesi gelicek...duvar kağıtlarını yapıcaz ...beşiğini kurcaz ayyyy çok heyecanlı :)

Son düzenleme:
sadece 3 kilo almışım toplamda:)

kızımda 482 gram...bu hafta sonu kızımın odasının perdesi gelicek...duvar kağıtlarını yapıcaz ...beşiğini kurcaz ayyyy çok heyecanlı :)

Gunaydın sen az kilo almışsın canım ben enson 8 kilo almıştım 22sinde dokt.gidicem bakalım kaça çıkmış kılomuz :)

Yaa siz ne guzel odaları bile hazırlamaya basladınız.benim annem 7 aylık olana kadar bekle sonra hazırlıga basla diyor ama cok sabırsızlanıyorum benn

Yaa siz ne guzel odaları bile hazırlamaya basladınız.benim annem 7 aylık olana kadar bekle sonra hazırlıga basla diyor ama cok sabırsızlanıyorum benn
Benimkilerde aynı dur bişii alma yapma etme sinir oluyorum ama dün aldık odasını 1 ayda teslim Mayıs sonu gelicek zaten Haziran kalıyo geriye Temmuz'da gezicek Halim kalmaz ki

gökçe merhaba
hayırlı olsun hamileliğin

doğum için fotoğrafçıyla anlaştın mı
istanbulda mısın sen

ne kadara anlaştın

oo ben işten izin aldım 09:30gittim aldım hepsinden :))

selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl biz iiyiz şükür hafta sonu kanamm oldu bi neden bulunamadı çok üzüldüm bebeğimi kaybetmekten çok korktum çok şükür bebişimin keyfi yerinde sadece çok nazlı teyzoşları detaylı ult çekildi ondada bisorun çıkmadı çok şükür allahıma ama minik prensesim hiç poz vermedi annesine habire döndü durdu minik yaramazım bol bol dinleniyorum bu ralar bebeişime battaniye örüyorum bide size bişi sorucam beşik ve bebk arabası vb alışverişler için erkenmi acba benim ilk bebeğim oldugundan bi karar veremedim

bende almak istiyorum
akşama kadar kalır inşallah

canım hiç sanmam ama burası çünkü o saatte teyzeler oradaydı emekli ev hanımı olunca gitmek kolay hemen gelmişler kalmama olasılığı yüksek çünkü çok az ürünler geliyor inş. kalır alez 2 tane alim dedim 2 a101 de baktım ama yoktu 1 tane alabildim

Canım ben ilk 3 ay hiç kilo almadım. Beslenmem çok rutindi. Çok sık yiyordum ama az yiyordum bu da kilo yapmıyordu. 3. ayım dolduktan sonra doymamaya başladım tabi ki yemeye de bu sebeple sık yemelerim azaldı acıktığım saatlerde yemeye dönüştü.Üstüne bir de enfeksiyon olunca dışarı çıkmayıp ye yat modunda evde hareketsiz kaldım. İşte o zaman başladı kilolar. Son 3 ayda aldığım kilo 13 kilo. 3 le 4. ay arası 4 kilo. 4 ile 5. ay arası 4 kilo. 5 ile 6 . ay arası 5 kilo. Üstelik son bir ay daha çok yürüyüş yapıyor ve hareket etmeme rağmen.

Yasaklara gelince; hamurişi, aşırı tuzlu, tatlı ve şekerli şeyler, kızartma kesinlikle yasak. Ama ben dayanamıyorum canım hep 9 kat yemek istiyor. Fakat engel olacağım bu ay kendimi deneyeceğim söz verdim kendime. Aslında bebeklerin kiloları da tek gebelik gibi gidiyor. Yani kiloları kendime alıyorum dedim evet dedi. Bu ileride doğum sorunu yaratmasa benim için sorun değil. Ama erken doğum riski oluşturuyor şimdiden engel olmasının sebebi o.

Canım inş sağlıkla alalım kucağımıza. Şu 7. ayı doldursam ohh diyeceğim.

Ben anneme kulaklarımı tıkamayı öğrendim canım. Onu dinleseydim daha hiç birşeyimiz olmayacaktı ortada. Ama bir türlü anlatamadım erken doğum riski olduğunu, 7. aydan sonra ya çok dolaşamazsam diye. Tıkadım kulaklarımı aldım çocuklarımın eşyalarını.. :26:

gökçe merhaba
hayırlı olsun hamileliğin

doğum için fotoğrafçıyla anlaştın mı
istanbulda mısın sen

ne kadara anlaştın

Teşekkür ederim canım. Ben bir bayanla anlaştım. Profesyonel fotoğraf çekiyor. Sınırsız foto albüm (ama standart albüm değil şekilli mekilli olacak) 150 TL. Hatta sadece doğumda ve hastanede değil evde de fotolarımızı çekecek. İstanbul dayım ben. İsteyen olursa yönlendiririm arkadaşı size de. referansı var bende çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…