Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar dişçiden geliyorum yine 2 dişetimi kestirdim of ya ama iyiyye gidiyor dedi doktorum şükür

ilk alışverişimizi yaptık bismillahirrahmanirrahim diyip

küvet kova maşrapa şampuan alez yorgan takımı aldık minik kuşuma bunlar bile çok heyecanlandırdı bizi dahasını düşünemiyorum yeşil aldık yerşeyimizi erkek deme ihtimaline karşı :)

Çok geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim. Canım her kanamanın neeni olmuyor oluyor işte bazen.

Canım ben haftaya beşiklerini de bebek arabalarını da alıyorum. Erkeni geçi yok dursun kenarda. Sonuçta yaz bebeği olacaklar arabaları da kullanılır diye düşünüyorum.

Canım yaa bende bir tane yorgan var. Tam yorgan alma planları yaparken aklıma geldi. Kışın benim evim inanılmaz sıcak alıyor. Biz bile yorganla yatmıyoruz oğluşlarım kurdeşen dökerler valla. Sonra gidip nevresim takımı aldığım aklıma geldi. Ona uygun battaniye alıp geçiririm kışın öyle yatarlar artık. Biz sıcaktan nefes bile alamıyoruz evde yorgana gerek yok gibi geldi bana.

Yine kabuslarım başladı. Gece rüyamda sürekli karnıma darbe alıyormuşum gibi gördüm. Şu 7. ayı atlatsak başka hiç birşey istemiyorum. Korkarak yaşanmaz biliyorum ama elimde değil. Şu dakikadan sonra kaybedersem yıkılırım. Herşeyden vazgeçerim bunu biliyorum. Allahım yaşatmasın bana da sizlerede.

içiini ferah tut canım oku duanı yat çok fazla takmamaya çalış rahat bırak aklını bebeğinle olacak güzel günlerini düşün

Canım güle güle yatmak sağlıkla büyümek nasip olur inş. Bizim evde de hareketlilik başladı.. Bakalım nasıl sonlandıracağız :)
Sağol canım ya bekledik bekledik sonunda aldık 1 ay sonra teslim dün geceden beri uyuyamıyorum heyecandan bi doğursam üstümdeki tüm sıkıntı gidicek sanki o kabuslar sıkıntılar bendede var kolay bulmadık diye belki bilmiyorum ki ama hep bişii olucak mı stresi çok zor

tesekkür ederim canım en başından beriım kanamlarla uğraşıyorum zaten rabbim meleklerimizi bize bağışlasın inş ben alışveiş yapmaya hafiften başladım sıcak olmadan ağırlaşmadan alayım diorum bazıları erken dio erken doğum diye bişide var ambunu kimse hesaba katmıyoo babamız hevesli almaya ikimiz gidiyoz genelde kimseye sormuyoruz gidiyoz alıyoz foto olayına bende sıcak bakıyorum aslında hastanenin anlaştığı birilri varmış sanırım onunla konuşalım eğer olmazsa sana danışırım ben de dikkat etsemde 5 kiloyu aldım cup diye zaten kilo almasam bile olur ama alıyorum nedense bu arlar hareket yasak yediklerimede dikkat ediyorum hayırlısı sağlıklı olalımda kiloların çaresine elebet bakıcaz

bende öyle hep kabus nedndir bilemedim sanırım çok korkuyorum bebişime bişi olacak diye allaha emanet inş güzel günler göreceğizhep beraber

canım hıc sıkma canını oguların allaha emanet ,aklına kotu sey getırme,duanıda eksık etme cok yuruyuste yapma sonucta tup bebek ve ıkı tane daha fazla dıkat etmen lazım ,allah sızı korur canım ,hem ne guzel alıs verısınıde yapmıssın ,aldıklarını cok begendım,bende almaya basladım her ne kadarda turkıyedekı gıbı guzel olmasada .ama oglum ıcıne gırınce daha guzel olucak ınsaallah,kendını sıkma senle beraber bızde uzuluyoruz ....

Buyuk buyuk gecmis olsun cnm.. Cok sukur bebegin iyi yaa..Dr.um bana ilerde idrar sıkısmasi olacak sakin bekleme demisti.Idrar kesemiz tam bosalmadigi icin enfeksiyona cok duyarliymis.Bol su icip , bol wc gitmeye calis cnm..Insallah cabucak iyilesirsin cnmm..

Cikmaz insallah sen merak etme cnmbenim..Gonlun ferah gir ki stres olmasin miniginn :)

Kızlaarr dün doktoruma sorduğum şey yürürken aklıma geldi. Malum bana şeker yasak olduğu için bal yiyebilir miyim demiştim. Ne tür bal dedi. Mesela bu marketlerde satılan Balparmak marka var tadını seviyorum ben olabilir mi dedim.. Olmaz dedi. Gerçek bal bulabiliyorsan ye. Bulamıyorsan bal da yeme dedi. Bu arada nerede bulacağıma dair öneride verdi sağolsun. İstinyepark AVM nin içinde kilosu 200 TL dedi. Artık adama nasıl baktıysam azar azar alabilirsin yedikçe gene alırsın dedi. Bal yiyen arkadaşlar gerçek bal olmadığı sürece kendimize şeker yüklemekten başka birşey yapmıyormuşuz.. Bana şimdi de İstinyepark AVM yolları göründü.

Bu arada ben Silivri taraflarına yakın olduğum için bazı çiftlikler var süt alıp mayalamaya falan başladım. Dün eşim mümkün olduğunca doğal almaya çalışıyorum diyince doktorumda bu artık sizin yaşam tarzınız olsun. Sakın doğaldan vazgeçmeyin dedi. İyi de herkesin çiftlik bulup alma imkanı yok ki. Şu an için yapabildiğim tek şey sütü ve yumurtayı çiftlikten almak. Bir de Çorum dan Osmancık pirinci getirttim. Ha işin detayına inersek her yerden birşey getirtmek zorunda kalcağım. Nasıl olacak bilmiyorum.

Ayy canim benimm ,sen cok bilincli bir annesin..Dikkat eder ve allah in izniyle saglikli , zamaninda yakisikli akilli 2 guzel pasani alirsin kucagina..Hiiic merak etme sen..

Canim benim bildigim pirinc , makarna , hamur isleri , serbetli tatlilar..( Beyaz olanlar tabi ) bunlarin bebege hic faydasi yok.Sadece anneye kilo aldiriyo..Ben dikkat edersem kilomu koruyabiliyorum.Amabiraz yesem hemen haftada yarim kilo geliyo Bunlara dikkat et istersen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…