selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl biz iiyiz şükür hafta sonu kanamm oldu bi neden bulunamadı çok üzüldüm bebeğimi kaybetmekten çok korktum çok şükür bebişimin keyfi yerinde sadece çok nazlı teyzoşları detaylı ult çekildi ondada bisorun çıkmadı çok şükür allahıma ama minik prensesim hiç poz vermedi annesine habire döndü durdu minik yaramazım bol bol dinleniyorum bu ralar bebeişime battaniye örüyorum bide size bişi sorucam beşik ve bebk arabası vb alışverişler için erkenmi acba benim ilk bebeğim oldugundan bi karar veremedim
kızlar dişçiden geliyorum yine 2 dişetimi kestirdimof ya ama iyiyye gidiyor dedi doktorum şükür
ilk alışverişimizi yaptık bismillahirrahmanirrahim diyip
küvet kova maşrapa şampuan alez yorgan takımı aldık minik kuşuma bunlar bile çok heyecanlandırdı bizi dahasını düşünemiyorum yeşil aldık yerşeyimizi erkek deme ihtimaline karşı :)
Yine kabuslarım başladı. Gece rüyamda sürekli karnıma darbe alıyormuşum gibi gördüm. Şu 7. ayı atlatsak başka hiç birşey istemiyorum. Korkarak yaşanmaz biliyorum ama elimde değil. Şu dakikadan sonra kaybedersem yıkılırım. Herşeyden vazgeçerim bunu biliyorum. Allahım yaşatmasın bana da sizlerede.
Sağol canım ya bekledik bekledik sonunda aldık 1 ay sonra teslim dün geceden beri uyuyamıyorum heyecandan bi doğursam üstümdeki tüm sıkıntı gidicek sanki o kabuslar sıkıntılar bendede var kolay bulmadık diye belki bilmiyorum ki ama hep bişii olucak mı stresi çok zorCanım güle güle yatmak sağlıkla büyümek nasip olur inş. Bizim evde de hareketlilik başladı.. Bakalım nasıl sonlandıracağız :)
Çok geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim. Canım her kanamanın neeni olmuyor oluyor işte bazen.
Canım ben haftaya beşiklerini de bebek arabalarını da alıyorum. Erkeni geçi yok dursun kenarda. Sonuçta yaz bebeği olacaklar arabaları da kullanılır diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım. Ben bir bayanla anlaştım. Profesyonel fotoğraf çekiyor. Sınırsız foto albüm (ama standart albüm değil şekilli mekilli olacak) 150 TL. Hatta sadece doğumda ve hastanede değil evde de fotolarımızı çekecek. İstanbul dayım ben. İsteyen olursa yönlendiririm arkadaşı size de. referansı var bende çok beğendim.
Ben anneme kulaklarımı tıkamayı öğrendim canım. Onu dinleseydim daha hiç birşeyimiz olmayacaktı ortada. Ama bir türlü anlatamadım erken doğum riski olduğunu, 7. aydan sonra ya çok dolaşamazsam diye. Tıkadım kulaklarımı aldım çocuklarımın eşyalarını.. :26:
Yine kabuslarım başladı. Gece rüyamda sürekli karnıma darbe alıyormuşum gibi gördüm. Şu 7. ayı atlatsak başka hiç birşey istemiyorum. Korkarak yaşanmaz biliyorum ama elimde değil. Şu dakikadan sonra kaybedersem yıkılırım. Herşeyden vazgeçerim bunu biliyorum. Allahım yaşatmasın bana da sizlerede.
Canım yaaa ben Bahçeşehir'de halk ekmeği nerede bulacağımÇok da bilmiyorum buraları bildiğim yerlerede arabayla gidip geliyorum hiç denk gelmedi. Ama ben bulurum bir çaresini. Anneanneye babaanneye söylerim bizim yerimize alsınlar.. Eşimle de göndersinler dimi yani..
Canımcım muhakkak vardır yakınlarında Yada aynen uğraşma aynen söyle eşine alsın sana. Bak yesen farkı anlıcan dolu dolu olduğu için 1 dilim bilemedin 2 dilim yetiyor. Sabahlarıda ısıtın ca süper oluyor:)
yine kabuslarım başladı. Gece rüyamda sürekli karnıma darbe alıyormuşum gibi gördüm. şu 7. Ayı atlatsak başka hiç birşey istemiyorum. Korkarak yaşanmaz biliyorum ama elimde değil. şu dakikadan sonra kaybedersem yıkılırım. Herşeyden vazgeçerim bunu biliyorum. Allahım yaşatmasın bana da sizlerede.
Kızlaarrrrrr sütüm geldiii :) Tabi beyaz değil sarı sıvı :) Ayyy çok mutlu oldum...
Selam canlar. İyisiniz bebişler ve sizler ne güzel. Ben çok hastaydım yeni yeni kalkıyorum dahakanamam oldu gecenin bir yarısı gittik hemen baktı doktor enfeksiyon varmış idrar yollarım feci anlayacağınız. Kanamada bundan olmuş antibiyotik falan yeni yeni kalktım işte. Birde birşey soracağım sizlere benim arada vajinamda bir ağrı oluyor, belim zaten biraz ayakta kalsam kopuyor, kasıklarımda da ağrı var normalmi acaba ya. Araştırdım biraz normal bu aylarda diyor ama merak ettim sizlerde de yaşayanlar varmı diye. Kendinize çok iyi bakın.
Kizlar ayrintilim temiz ciki sukur bebisimizin kikosu masallah cok tombik olacak eyvah ki ne eyvah 408 gr olmus doktor bile annesi tombik bebis geliyor sen minnaciksin diyor 4 kilo almisim daha beden haberler bu kadar kizlar
Canım 150 tl mi fotoğrafçı yoksa sana diye mi öyle
Banada verirmisin numarasını çok uygunmuş belki anlaşırız
kuzenim şeker yüklemesi yaptırdı bugün 26 haftalık oldu o sınır 140 sonuç 159 çıkmış 50 mg cuma tekrar yaptıracak 100 mg olarak tırstım onun şekerine baktıklarında sağlık ocağında 85 çıkmıştı benim 95 ay benim daha mı yüksek çıkacak o zaman ya
Kizlar cepten bagkaniyorum yine o yuzden tek tek cvp yazamadim size. Bugun 75 lik yukleme yapildi bana ac karna. Yuklemeden once kan aldilar yuklemeden sonra 1 saat arayla kan alindi. bu arada dinleneceksiniz fazla gezemezsiniz hele uyumak yasak. Ama ne tatli uykunuz geleek anlatamam. Sonuclarim iyi. Haka idrar yoku enfeksiyonum var kan degerlerim guzel sekerimde yuksek degil. Donrasinda acik bufe kahvaltiya saldiraamda kendimi cok yorgun hissediyorum.
Bir de ikiz annelerine soyluyirum ozellikle doktorum bu asamadan sonra en az 1 ay cok dikkatli olmam gerektigini karnima darbe almamami, duserken karnimi korumami herhangi bir travmaya maruz kalmamami tembihledi. Plasenta ayrilirsa bebekkeri kaybederiz en azindan 1 kilo olana kadar bebekler dikkat etmekisin dedi. Kilom asiri cikti yine. Seker hamur ve kizartma kesin olarak yasaklandi. Bu ay ekmegide azaltaagim bakalim ne okacak. Bebekkerim genek olarak iyi. Yavrularimdan biri acliktan ayak parmagini yemeye calisiyordu. Oyu kurban oksun annesi onlara. Anlayaaginiz uzanmak egilmek birsey kaldirmak asiri kalabaliga cikmak toplu tasimaya binmek yalan okdu yine bana. Yavrukarim saglikli oksunda evden cikmamaya raziyim
Benimkilerde aynı dur bişii alma yapma etme sinir oluyorum ama dün aldık odasını 1 ayda teslim Mayıs sonu gelicek zaten Haziran kalıyo geriye Temmuz'da gezicek Halim kalmaz ki
Tamam yarından itibaren kepek ekmeğine başlıyorum kahvaltıda maksimum iki dilim. Tatlıyı kesiyorum. Çok canım isterse ucundanbakarım tadına. Meyvemi ve sütümü yiyorum zaten. Akşam en geç 9 dan sonra birşey yemeyeceğim bakalım 1 ayda kilom ne kadar oynayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?