Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ayy masalllahh annesi...Ya benimde ellimden gelse ultrasona hergun girecegim..Okadar ozluyorum ki.. Ne guzel her yeri belliolmus bidigininnn :)

Ayy cnm benimm dikkat etmeye calis , otesi Allah a emanet..İcinde ferah olsun..Minigin yerinde saglikli ve gayette mutludur kesin :)
Bence herseyi al :) Alisverise baslayinca.Nede olsa alacaksin cunku..

Mesela ben şerbetli tatlı sevmem. iki haftada sadece 2 tabak pirinç yedim. uzun zamandır makarna da yemiyorum. Ama gebeliğimden beri en çok tükettiğim şey makarna. Çünkü pişince koku yapmıyordu ya midemde bulanmıyordu bu sayede. Sanırım ekmeği fazla kaçırıyorum ben. Diğer yediğim tatlı abur cuburlardan da uzak durayım bakalım neler olacak.

Bende alirim cnm numarasini..Bende istiyorum dogum fotosu..

Sadece dua et diyecegim ama biliyorum ki kalbinden dilinden dusurmuyorsundur dualarini..allah icimizi biliyo goruyo.Sadece bebeklerinizamaninda kucagina alacagin ani dusuncnm.Onamotiveol.Hatta ilk gulusunu , adimlarini .. :) Ayy insan nese doluyo valla..

Ayy cnm benimm dikkat etmeye calis , otesi Allah a emanet..İcinde ferah olsun..Minigin yerinde saglikli ve gayette mutludur kesin :)
Bence herseyi al :) Alisverise baslayinca.Nede olsa alacaksin cunku..
sağol canım inş herşey yolunda gidecek kelebeğim kollarımda olacak o günleri sabırsızlıkla bekliyorum bencede ne görürsem alayım tam benlik

Alısveris konusunda dogru soyluyorsunuz kızlar..tek bebek bile olsa 7.aydan sonra sıcaklar da baslıcak yorula yorula alısveris hazırlık yapamam ben Allah korusun alısveris yapıyım geceyim derken erken dogum olursa affedemem kendimi .bebisin saglıgı icin de soyle dua ediyorum ben Allahım diyorum nasıl ki benim kalbim atıyor ama heran sen beni yanına alabilirsin ama daha almadın bebisim de oyle.onu sana emanet ettim ben.ona saglıklı imanlı uzunnn omurler ver Ya Rabbim diyorum.kendimi rahatlatıyorum.
Korkunc ruya konusundada gecen gece resmen cıglık atarak uyandım hayatımda ilk defa.esim neye ugradıgını sasırdı cok korktu o da.sabaha kadar sarıldık birbirimize uyuyamadım ben tabi o da uyuyamadı.Allah korusun hamikekeri 3 harflilerde cok korkuturmus diolar.Yatarken Ayetel Kursi okuyalım Felak Nas okuyalım.ben o gece abdestsiz yatmıstım soylemesi ayıp.sanırım ondan oldu.ona da dikkat etmek lazım aslında

alışveriş yapanlar,aldığınız şeyleri güle güle kullanın.
ben çok fazla bişey almadım.inşallah bundan sonra alıcam :),
cinsiyeti geç öğrendiğim için gecikmişti alışveriş işim.
zaten doğumu bi aksilik olmazsa annemde yapmayı düşünüyorum.
benim alışveriş işimin bi kısmı haziranda olacak gibi görünüyor.

canım bende 1 yorgan birde uyku setinin yorganını planlıyorum ben site içerisinde oturuyorum evim merkezi sistem kömürlü kalorifer saatli yanıyor gece 12 de kapatıyorlar o yüzden açılıp üşütmesin kuzucuğum

canım bol bol oku hiçbirşey olmaz allahın izniyle inşallah

İyi geceler kızlar çok heyecanlıyım sizlerlede paylaşıyım dedim bugün bebişimin odasını aldık çok mutluyum inanın

Resmi yok mu??

Hamileliğini rahat geçirip geçirmediğine bağlı olarak karar verebilirsin İstersen son dakika da halledebilirsin :)

Bende alirim cnm numarasini..Bende istiyorum dogum fotosu..

Canım şimdi baktım eve gelip bulamadım numarasını arkadaşımı aradım onun fotolarını çekmişti. Tamam bir saate kadar haber veririm sana dedi. Bana bildirir bildirmez hemen paylaşırım burada. Siz de fiyat alırsınız arayıp..

Eliz imin odası

Ayyy çoookk güzellll.. Nasıl özenirmiş annesi. Güle güle büyüsün odasında. Oyyy annesi yaaa nasıl da güzel seçmişsin maaşallah sana da kızına da :) Benimkilerin odası olamayacak bazen üzülmüyor değilim. Ama o salak mimarı da Allahın adaletine bırakıyorum.

kızlae A101e bende yetişemedim. dün akşam sordum yarın gelecek dediler. bu gün öğlen gittim ki dadece kovalar kalmış
çok az geldi demekki yada kadınlar sabah kapıya yattılar herhalde hem sinir oldum hem gülesim geldi. oğlumun nasibideğilmiş

canım bende 11 de gittim allahtan aynı renklerde bulabildim sadece nevresim bulamadım oda nasip değilmiş hakikaten erken gitmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…