bugün kontrole gittim. doktorun tartısı beni 68 tarttıama dışardan okadar almış görünmüyorum. hem kepekli ekmeğe başlayalı iki hafta oldu. belkide onun tartısı bozuktur olurya iki üç kilo fazla tartar bazı tartılar. ben benim evdekine pil alayımda bakayım.
bu arada benim tosunumda 430 gr çıktı. ne güzel uyuyodu karnımda. elini göbeğine koymuş kafasınıda yan çevirmiş, yatakta yatar gibi uyuyodu tatlım. artık ağzı burnu gözleri epey belli oluyo ultrasonda.
bu arada karnım çok fena gergin şu an ortadan ikiye yarılcak gibiyim.
İyi geceler kızlar çok heyecanlıyım sizlerlede paylaşıyım dedim bugün bebişimin odasını aldık çok mutluyum inanın
selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl biz iiyiz şükür hafta sonu kanamm oldu bi neden bulunamadı çok üzüldüm bebeğimi kaybetmekten çok korktum çok şükür bebişimin keyfi yerinde sadece çok nazlı teyzoşları detaylı ult çekildi ondada bisorun çıkmadı çok şükür allahıma ama minik prensesim hiç poz vermedi annesine habire döndü durdu minik yaramazım bol bol dinleniyorum bu ralar bebeişime battaniye örüyorum bide size bişi sorucam beşik ve bebk arabası vb alışverişler için erkenmi acba benim ilk bebeğim oldugundan bi karar veremedim
Canim benim bildigim pirinc , makarna , hamur isleri , serbetli tatlilar..( Beyaz olanlar tabi ) bunlarin bebege hic faydasi yok.Sadece anneye kilo aldiriyo..Ben dikkat edersem kilomu koruyabiliyorum.Amabiraz yesem hemen haftada yarim kilo geliyoBunlara dikkat et istersen..
Teşekkür ederim canım. Ben bir bayanla anlaştım. Profesyonel fotoğraf çekiyor. Sınırsız foto albüm (ama standart albüm değil şekilli mekilli olacak) 150 TL. Hatta sadece doğumda ve hastanede değil evde de fotolarımızı çekecek. İstanbul dayım ben. İsteyen olursa yönlendiririm arkadaşı size de. referansı var bende çok beğendim.
Yine kabuslarım başladı. Gece rüyamda sürekli karnıma darbe alıyormuşum gibi gördüm. Şu 7. ayı atlatsak başka hiç birşey istemiyorum. Korkarak yaşanmaz biliyorum ama elimde değil. Şu dakikadan sonra kaybedersem yıkılırım. Herşeyden vazgeçerim bunu biliyorum. Allahım yaşatmasın bana da sizlerede.
sağol canım inş herşey yolunda gidecek kelebeğim kollarımda olacak o günleri sabırsızlıkla bekliyorum bencede ne görürsem alayım tam benlikAyy cnm benimm dikkat etmeye calis , otesi Allah a emanet..İcinde ferah olsun..Minigin yerinde saglikli ve gayette mutludur kesin :)
Bence herseyi al :) Alisverise baslayinca.Nede olsa alacaksin cunku..
Canım yaa bende bir tane yorgan var. Tam yorgan alma planları yaparken aklıma geldi. Kışın benim evim inanılmaz sıcak alıyor. Biz bile yorganla yatmıyoruz oğluşlarım kurdeşen dökerler valla. Sonra gidip nevresim takımı aldığım aklıma geldi. Ona uygun battaniye alıp geçiririm kışın öyle yatarlar artık. Biz sıcaktan nefes bile alamıyoruz evde yorgana gerek yok gibi geldi bana.
Yine kabuslarım başladı. Gece rüyamda sürekli karnıma darbe alıyormuşum gibi gördüm. Şu 7. ayı atlatsak başka hiç birşey istemiyorum. Korkarak yaşanmaz biliyorum ama elimde değil. Şu dakikadan sonra kaybedersem yıkılırım. Herşeyden vazgeçerim bunu biliyorum. Allahım yaşatmasın bana da sizlerede.
İyi geceler kızlar çok heyecanlıyım sizlerlede paylaşıyım dedim bugün bebişimin odasını aldık çok mutluyum inanın
selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl biz iiyiz şükür hafta sonu kanamm oldu bi neden bulunamadı çok üzüldüm bebeğimi kaybetmekten çok korktum çok şükür bebişimin keyfi yerinde sadece çok nazlı teyzoşları detaylı ult çekildi ondada bisorun çıkmadı çok şükür allahıma ama minik prensesim hiç poz vermedi annesine habire döndü durdu minik yaramazım bol bol dinleniyorum bu ralar bebeişime battaniye örüyorum bide size bişi sorucam beşik ve bebk arabası vb alışverişler için erkenmi acba benim ilk bebeğim oldugundan bi karar veremedim
Sağolsun canım darısı hepimize sağlıcakla gelsin bebişlerAyy saglikli bir sekilde zamaninda bebegini kucagina alirsin ve guzelce kullanirsiniz insallah cnmm..
Var tatlım koyuyorum şimdiResmi yok mu??
Hamileliğini rahat geçirip geçirmediğine bağlı olarak karar verebilirsin İstersen son dakika da halledebilirsin :)
Var tatlım koyuyorum şimdi
Bende alirim cnm numarasini..Bende istiyorum dogum fotosu..
Eliz imin odası
kızlae A101e bende yetişemedim. dün akşam sordum yarın gelecek dediler. bu gün öğlen gittim ki dadece kovalar kalmış
çok az geldi demekki yada kadınlar sabah kapıya yattılar herhaldehem sinir oldum hem gülesim geldi. oğlumun nasibideğilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?