gökçecim öncelikle fıstık gibi olmuşsun arkadaşım maşallah diyorum
kızlar kundak aldınız mı ben alt açma aldım çok şık kundakta oluyor ama yarım kundak ayrıda bir kundak alsammı ki ya eksik çıkıyor şimdi bakınca biraz eldiven biraz penye şapka göğüs kremi almamışım pişik kremi almamışım birde banyo süngeri cindini acıtır tülbent yapalım dediler banada mantıklı geldi ne dersiniz penye yelek almamışım
Kızlaaarrrr..
Öncelikle hazırlık yapan arkadaşlara kolay gelsin diyorum. Siz anlattıkça ben bile heyecanlanıyorum. Ama artık yavaş yavaş eksiklerinizi tamamlamanız ve çntalarınızı hazırla zamanınız gelmiş gibi duruyor. Havalar çok sıcak gidiyor bu sıcaklarda alışverişin keyfine kapılıp kendinize çok yüklenmemenizi tavsiye ederim. Bol bol su içmeyi de unutmayınnn..
Kontrole giden arkadaşlarımıza da maaşallah diyorum. Bebeişler git gide büyümeye başladı. Bu sewbepten şikayetlerde artma ve biz de endişe de had safhada.
Benim oğluşlar da çıkmak için sabırsızlanıyorlar sanırım. 1 hafta önce 10 kez sancım oluyorsa şimdi 25 e çıktı. Sanırım doğumum yaklaşıyor kızlar. Hatta öyle hissetmiyor da değilim. Düşünün 11 de kalktım bu saate kadar 3 kere sancım oldu. Geceyi söylemihyorum bile kaç kere kalktığımı kaç kere sancılardan uyandığımı.
Dün kuzenimin oğlunun sünnet düğünü vardı.. Dayanamadım boyattım saçlarımı diplerine değdirtmeden. Çıtçıtlarımıda taktım moralim yerine geldi. :) Gayet güzel bir tulum giyip düğüne gidince herkesin kıskanç bakışları üzerimdeydi. Hamileyim ya çirkin olmam gerekiyordu galiba. Gereksiz teyzem yine yanıma gelip sen ne kadar şişmişsin dese de moralimi bozamadı. Son aylarım teyze şimdi şişmeyip ne zaman şişeceğim dedim. Bir an bu söze sinirlenip yine teyzemi tersleyeceğimi düşünen ailem panik oldu. Baktılar sallamıyorum rahatladılar. Ayyy dediiimmmm onu mu sallıcam yaaaa... Ben iki çocukla 20 kilo almışım gebeliğimde millet tek çocukla 35 kilo alıyor. Kendi kızı tek çocukla yarım dünya gibiydi. Ayrıca çocuklarım sağlıklı mı Allaha çok şükür sağlıklı. Gelmiş bana şişmişsin dese kaç yazar.. Ayrıca çok güzel oldumm hatta 7,5 aydır ilk defa topuklu ayakkabı bile giydim. Nasıl özlemişim anlatamam, resmimi de göndereyim :)
Eki Görüntüle 727000
Düğün çıkışı Bahçeşehir den destek verdik Gezi Parkı için.. Arabadan inmedim ama evde oturup faceden twitterdan konuşmayı yediremedim kendime. Çıktık bizde eşimle. Burada olaylar olmuyor polis bile gelmedi. Tenceresini tavasını Türk bayrağını kapan gelmiş. Bize de toplanan halka polis gelirse ulaşmasın diye arabalarla yolu kapatmak düştü. Tayyip gitsin bu çilede bitsin bence.
gökçecim öncelikle fıstık gibi olmuşsun arkadaşım maşallah diyorum
kızlar kundak aldınız mı ben alt açma aldım çok şık kundakta oluyor ama yarım kundak ayrıda bir kundak alsammı ki ya eksik çıkıyor şimdi bakınca biraz eldiven biraz penye şapka göğüs kremi almamışım pişik kremi almamışım birde banyo süngeri cindini acıtır tülbent yapalım dediler banada mantıklı geldi ne dersiniz penye yelek almamışım
Canım bu sıcakta kundağa ihtiyacı yok zaten. Kundak kış için düşünebilirsin. Hem varmıuş bir tane yeter bence. Eldiven, şapka türü şeyler tek satılıyor zaten. Eksik kalırsa tekli paketlerden alırsın. Göğüs kremi dediğin ne anlamadım. Kendin içinde Lansinoh kullanmanı öneririm. Pişik kremi hastane çantasına koy mutlaka. Ayrıca bebek süngerleri çok yumuşak canını yakacağını düşünmüyorum. Bence kullanabilirsin ama içine sinmezse tülbent kullan canım. Penye yelek mutlaka al çünkü uykudan uyanacak terli olacak üstüne geçirmek gerekebiliri. belki başlarda gerekmesede ilerde gerekebilir.
Kızlar nasılsınız ay bi gelemedim olaylardan sürekli haberlerden takip halindeyim ne oluyo ne bitiyo diye
sinirlerim zıplamış durumdaHamiş olmasam meydanlardaydım
gökçecim maşallah canım çok güzel olmuşsun
çiçek demeti eksik dediklerinin hepsini aldım sünger penye Yelek vs
dünde mustelanın pişik kremi şampuanını bide vücut losyonunu aldım ped pamuk aldım bide uni baby nin ıslak mendilini aldım
hastanede pamuk kullanamayabilirim diye
Kundak değilde canım ben şöyle bir şey aldım
Sağol tatlım bitirdim dün itibariyle bebişinkilerde hazır benimkilerde bitti canım bilmiyorum ki üni baby diyolar ısrarla ama pamuklu su kullanıcaksan hastanede primayla idare edebilirsin benceevet canım lansinoh zaten onu alacaktım unutmuşum pişik kremi ne aldın sen sebamed mi bepanthene mi
canım güle güle kullan hepsini bende pamuklu su düşünüyorum ama 4 lü prima aldım yenidoğan içinde 2 tane ıslak mendili var nasıl acaba onu götürsemmiki hastaneye yoksa uni baby alayım mı bende
evet canım benimde alayım mı acaba dediğim böyle birşeydi kaça aldın sen
Sağol tatlım bitirdim dün itibariyle bebişinkilerde hazır benimkilerde bitti canım bilmiyorum ki üni baby diyolar ısrarla ama pamuklu su kullanıcaksan hastanede primayla idare edebilirsin bence
ay bende tam bitti diyorum bir bakıyorum eksik daha tonla kendime 1 2 tane daha çamaşır alayım diyorum kapı süsü şeker lansinoh galiba haftayada odamızı almaya gideceğiz çok heyecanlıyım ay kızlar ya aldığım herşey çok içime sindi görümcelerimden de allah razı olsun onlarla çıktık alışverişe saolsun halaları kızımın benden daha heyecanlıydı :) bir kısmınıda onlar karşıladılar
Kraft Capri Travel sistem bebek arabası [url]www.bebeciler.com - YouTube[/url]
bebek arabamızda bu kızlar bayağı parçalara ayrılıyor istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz çok indirim yaptı saolsun aldığım yer 829 tl idi fiyatı 500 e bıraktı :) rengi kırmızı gri tek kalmıştı şansımıza
evet canım lansinoh zaten onu alacaktım unutmuşum pişik kremi ne aldın sen sebamed mi bepanthene mi
canım güle güle kullan hepsini bende pamuklu su düşünüyorum ama 4 lü prima aldım yenidoğan içinde 2 tane ıslak mendili var nasıl acaba onu götürsemmiki hastaneye yoksa uni baby alayım mı bende
evet canım benimde alayım mı acaba dediğim böyle birşeydi kaça aldın sen
Güzel günlerde sağlıkla allah kullanmayı nasip etsin canım.Ne güzel görümcelermiş öyle bizimkinin umrunda değil bende hiç umursamıyorum onları buyüzden kendileri bilir.(Kaynanamda aynı) Hamile kaldığımdan beri hastane çıkışı alıcagını söylüyo ben doğurucam hala alıcak.
Ayy cnm al sen çocuğuna hastane çıkışı bekleme valla...
Canım güle güle kullan çok güzel çokta kullanışlı bişey belli iyi günlerde kullansın bebişinay bende tam bitti diyorum bir bakıyorum eksik daha tonla kendime 1 2 tane daha çamaşır alayım diyorum kapı süsü şeker lansinoh galiba haftayada odamızı almaya gideceğiz çok heyecanlıyım ay kızlar ya aldığım herşey çok içime sindi görümcelerimden de allah razı olsun onlarla çıktık alışverişe saolsun halaları kızımın benden daha heyecanlıydı :) bir kısmınıda onlar karşıladılar
Kraft Capri Travel sistem bebek arabası [url]www.bebeciler.com - YouTube[/URL]
bebek arabamızda bu kızlar bayağı parçalara ayrılıyor istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz çok indirim yaptı saolsun aldığım yer 829 tl idi fiyatı 500 e bıraktı :) rengi kırmızı gri tek kalmıştı şansımıza
al gitsin gökçe.millet söz veriyo,sonra da ay ben öyle sandım,vay ben böyle zannettim.fasa fiso
ben de alcam iki tane.
Güzel günlerde sağlıkla allah kullanmayı nasip etsin canım.Ne güzel görümcelermiş öyle bizimkinin umrunda değil bende hiç umursamıyorum onları buyüzden kendileri bilir.(Kaynanamda aynı) Hamile kaldığımdan beri hastane çıkışı alıcagını söylüyo ben doğurucam hala alıcak.
ayyy kızlaaarrrr çok sinirlendim valla.... malum ben 1+1 evde yaşadığım için bebeklerimin bazı eşyalarını almadım. Mesela ana kucağı, küvet, yer beşikleri falan. Etrafımda olan arkadaşlarım ya da akrabalarım biz veririz dediler çünkü. Zaten alsam da koyacak yerim yok. Eşimin bir arkadaşı ana kucağı almayın benim oğlanınkini vereceğim size dedi. Benim kendi arkadaşımda kendi oğlununkini verdi. Bu zamana kadar bekledim. geçen akşam misafirliğe geldiklerinde karısı demez mi anakucağını bir arkadaşıma verdim. Ben dönüp diyemedim tabi hani bana verecektiniz. Sen ne yaptın dedi. Bir arkadaşım verdi ikinciyide bulurum bi ryerden dedim. Koyacak yerim yok para verip almak istemiyorum dedim. Dönüp bana ayyy ben sen buldun sandım ondan verdim arkadaşıma ben sana alır hediye ederim dedi. Dedim istemem. Alacak olsam ben alırım zaten. Aldım hadi nerede saklayacağım dedim. Yok illa ben alacağım diye ısrar etti. Eşimin gözünün içine baktım.. Boşver biz hallederiz dedi arkadaşına. Aciz miyim lan ben çocuklarıma ana kucağı alamayacağım. Sanki iş parasında alıp ya da almamakta. Öyle davranınca kalktım yanlarından.. Kocamda fırçayı yedi sonradan ama suçu yok ki, yine hırsımı ondan aldım. Yani kendimi bozmak istemiyorum ama insan olan sorar Gökçe ne yaptın diye ondan sonra verir vereceği yere. Bu akşam gidip oğluşlarıma anakucağı alacağım. Kimseninde birşeyini istemiyorum. Ay ne gerzekler var yaaa...
Canım güle güle kullan çok güzel çokta kullanışlı bişey belli iyi günlerde kullansın bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?