Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

senin cimcimeye bakkkk...Amanin amaninnn..Bazen dusunuyorum bizler mi daha sabirsiziz , miniklerimiz mi :)

kızlar size bişi danışmak istiyorum şimdi bende 10lu hastane çıkışı var 2 tanede beşli var ama bitanesinn alt üst takımı yok tulumu var sizce bitane daha alayımmı ndersiniz gerek olurmu

Bence gerek yok cnm..Zaten sen de daha birkac parca birseyler alirsin , bide bebek gormeye gelenler hep birseyler getiriyorlarmis da .. Hem zibinlar daha kullanisli oluyo yeni doganlar icin diyorlar..Bide yaza gelecek zaten tek parca giydirecegiz.Kis olsa aman usumesinler diye zibinin uzerinede altli ustlu giydirirdik ama bence yeterli ama icine sinmiyorsa , al bi tane daha..

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde içime kız doğmuştu ve gerçeketen çıktı kızım olacak inş ama bu sefer hislerim beni yanıltır umarım kızçem zamanını bekler uslu uslu

Benimde ilk hisettigimden beri hep erkek geciyordu icimden , Dr. ilk defan %90 kiz dediginde de inanamamistim..simdi de 20 Agustosta gelecek gibi hissediyorum.normal tarihinden 10 gun once gibi..Bakalim hakli cikacak miyiz :) Zaten bu gidisle bazilarimiz eylul , bazilarimiz temmuz annesi olacak galiba :)

ay cnm yaa , sen neler atlattinnn boyle cok sukur birsey yokmus..Hem utanacak ne var bunda ? Bos verr .. Normal bir durumda degilsin ki sen ? Miniginde buyumus hemm ohhh :) Masallah sizee :)

buda ben ve oğlum.. dün alış verişten kalan fotomuz
iş çıkışları yapıyorum alış verişi hali ile çoookk yoruluyorum ben (
ama ay sonunda çıkacam inşallah izne.. muckkk sizlere..

Kucuk olan daha bir icinde sinmis gibi.Onemli olan senin icine sinmesi ..Begendigini al gitsin..Daha az yatacaksada , hepi topu 1-2 ay az yatar ki az yatsin ne olacak ..

Ya herkese ne oldu?umarım hepiniz iyisinizdir.sutumu ictim yatıyorum.iyi geceler guzel anneler ve tatlı bebislerrr

cnm benim esimin anne tarafi afyon lu..esimde oralari cokseviyo ve bu haftasonu dugun vardi.Dayisinin oglunun..Ben dugundeydim ama anladim ki , dugunu kaldirabilme zamanimiz zoktaaan gecmis Ben 5 saatlik yolu dr. tavsiyesi ile 2 saatte bir mola vererek bol yuruyusle 8 saatte gidebildik..aksam en son cildiracaktimm hersey batti bana.. Dun gece yeni geldik evimize..Minigimde hissetti pek kıprasmadi 3 gun , yolda evimize gelirken costu yavrum.Hele evimizde oyy yerim ben onun tepiklerini..Kuzumda hissediyo evini :)
ama benden size tavsiye..Eger gitmeniz zorunlu degilse , dugundu dernekti , kalabalik yemeklerdi gitmeyin pek .. Yada erken kacin..Biz kacamadikk

oohh cnm gule gule kullanin insallah eylul le :)

Hamile bir bayana gelip aciz demeleri densizlik bence , baska birsey degil..Keske cekilseydin onlar yapsalardi..

cnm benim yaa ne guzel annen erken gelmis..Bizimki bayramdan sonra gelecek..Kayinvalidemde doguma gelirim diyo..anlayamiyorum bende.Tum isleri ben yapacagim.

Cnm bende adini anmak istemedigim o adama karsi ayni duygulari paylasiyorum ama , polisinde bir sucu yokki..Onlarda emir kulu..Herkes calismak zorunda oldugu icin calisiyor ve bazi islerde de boyle yanlis oldugunu bilsende yapmak zorunda kaliyorsun..Insalari askere dusman etmeyi basardilar , simdide polise dusman ettiler.. Rabbim buyuk..Elbet devran donecek ve hakettigi yere gidecek bu adam.Insafsiz birde muslumanim deyipte , bu kadar insana zarar vermeye utanmiyor hic.Halada baska ulkelere gidiyor.Ulkeyi boldu zaten bolecegi kadar , simdi halk birlsti ya onu sindiremiyo serfsiz..

ayy insallah cnm yaa .. Bende nasil hasretim anlatamamm..Ama bir yandan da acaba diyorum karnimdaki hallerinide ozleyecek miyimki ? Bu zamanlarinda ayri bi guzelligi var .. :)

ayy masallah size..Masallahhhh .. :))) ( nazr boncugu yapmaya calisstim ama umarim olmustur :))

Ayy cnm benimmm, rabbim sanada oglunada sifalar versin insallahhh .. Biraz gozetim altinda kalin bakalimm , saglicakla da cikip en kisa zamanda evinize gecersiniz insallah..sipana soyle beklesin zamanini :)

Ay canım sorma yaa.. Bebek alışverişine çıkalım dedik erken erken dediler kaynvalidemler eşimde öyle.. biz kendi annemle yine baya bişey almıştık.. Onlara kalsa bu sabah hala erken diyolar ... Odasını eşimin abisi alıcaktı.. gecenlerde eşim haziranda alırız dedi..Meger onlar bişey dememiş eşim kendisi öle düşünüyorum dedi.. odanın boyası vs çok iş var ama ses seda yok..

Kızlar bu hem boya hem mobilya işi falan temmuza kalırsa odanın kokusu çıkarmı ya .. bide oda kesin gec gelir fln ..

Masallah cnm size..Teyzen hakkinda yorum yapmak istemiyorum .. Neyse ne kadar guzel olmussunuzzzz... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…