Ağustos 2016 da hamile kalmak isteyenler

bulut29

Ol der ve Olur...
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
4.940
11.348
158
41
Hadi arkadaşlar varmı benim gibi bu ay çalışmalara başlayanlar gelin birlikte bekleyelim.

Valla biz başlayalı 10 ay oldu ama hala tık yok

Evet dikkat ediyorum özellikle ama yok henüz.sanirim spermlerde sıkıntı var

Benimde 1 sene oldu evleneli.olursa ilk çocuk olacak inşallah.28 yasındayım bende

Insallah olur canım 2ay daha denw olmazsa bi doktara gòrün 1sene olmamasini normal görüyor doktorlar adet biter bitmez basla ve diger adete kadar gün aşırı dene istersen testlerlede yumurtlamanı bi takip et ogünleri daha cok degerlendir ve iliski sonrasi kalcanin altina yastık koy ve baclarını duvara daya hemen kalkma belki bir yararı olir bunlarında benim arkadasımda ilk evlendiginde 10 ay hamile kalamadı cünkü iliski sonrasi hemen kalkiyormis sonra kalkmayarak denedigi ay tuttu belki sanada bir faydasi olur

Ovulasyon testini denedim ama koyu çizgiye rastlayamadim hiç.yataktan kalkmama konusuna gelince de hemen kalkmayıp bekledigim oldu ama yastık koymadim hiç.bi de sabaha kadar beklemedim hiç öyle deniyim bari:) adetim yeni bitti başlayalim gün aşırı dediğin gibi

Dene bakalım insallah bu sefer tutar

Bende bu ay hamile kalmaya calisiyorum ovulasyon testi yumurta takibi yapiyorum benim bi kizim war bide oglusum olsun diye yumurtlama gununu bekliyorum

Hadi inşallah tutar erkek bebiş:) nerde oturuyosun

Ay amin ins cnm rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin cumu yüzü hurmetine bizimde gonlumuzdekini hayırlı kılsın rabbim

Kızlar soğan kürüyle hamile kalan bir sürü kişi var ben bu ay başladım 4 günüm inşallah bende faydasını görürüm. Benimde 1 senedir olmuypr başlarda istemiyorduk şimdi istiyoruz Hakkı'mıza hayırlısı inşallah soğandan cücük çıkar :))))

4 günün mü var adetine hadi inşallah:) haber ver bizede

Bende bu ay hamile kalmaya calisiyorum ovulasyon testi yumurta takibi yapiyorum benim bi kizim war bide oglusum olsun diye yumurtlama gununu bekliyorum
Insallah bir oglusun olur canım erkek bebek isteyenler forumundan biliyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…