Ağustos 2016 da hamile kalmak isteyenler

Merhabalar arkadaşlar
biz de 4 aydır bebiş istiyoruz inşallah rabbim isteyen herkese nasip eylesin...bat tarihim 28 ağustos...Beklemek cok heyecanlı ve zor...Her gün yeni birşeyler öğreniyorum forum sayesinde ve deniyorum...Bu ay umutluyum inşallah...Ayaklarımı diktim kalçama yastık da koydum...günlerimi kaçırmadım rabbim büyük ol derse olur inşallah... hiçbir belirtim yok ama umudum var :dua:

Merhabalar arkadaşlar
biz de 4 aydır bebiş istiyoruz inşallah rabbim isteyen herkese nasip eylesin...bat tarihim 28 ağustos...Beklemek cok heyecanlı ve zor...Her gün yeni birşeyler öğreniyorum forum sayesinde ve deniyorum...Bu ay umutluyum inşallah...Ayaklarımı diktim kalçama yastık da koydum...günlerimi kaçırmadım rabbim büyük ol derse olur inşallah... hiçbir belirtim yok ama umudum var :dua:

Merhaba gmz357, az kalmışşş. belirtilerin var mı peki ?

Canim ben bat günümü yanlis yazmisim 16sı yani bugün ama daha adet olmadim 2gun daha bekliycem olmazsa test yapicam ama belirtiler se 1hafta once basladi tabi sonuc negatif te olabilir gogüs agrisi ates basmasi akinti kasikda ara ara batma halsizlik

Selam, test yaptın mı?

Merhaba gmz357, az kalmışşş. belirtilerin var mı peki ?
Teşekkürlerrrr ...Mağlesef yok belirtilerim 3 gün önce bir anda küçük tuvaletimi yaparken basınç hissi başlamıştı.... bir ay önce sistit olmuştum yine mi yaaaaa dedim aynı belirtilerdi çünkü...azosilin aldım ama test yaptırmadan ...2 gündür de afedersiniz ishal başladı midem de bulandı...Bugün daha iyiyim ama :110: ...Bunlarla uğraşmaktan hamilelik belirtisi olmuşsa da anlamadım yani canım ....Artık bata az kaldı takip edeceğim inşallah...

kızlar bende sizdenim beraber bekleyelim :) bugün ovülasyon günüm dün değerlendirdk sizce bugünde gerek varmı?

Back
X