İnsallah canım güzel haberler alip hep birlikte agustos ta hamile kalanlar forumunda toplaniriz insallahKızlar soğan kürüyle hamile kalan bir sürü kişi var ben bu ay başladım 4 günüm inşallah bende faydasını görürüm. Benimde 1 senedir olmuypr başlarda istemiyorduk şimdi istiyoruz Hakkı'mıza hayırlısı inşallah soğandan cücük çıkar :))))
İnşallah Can'ım daha çok var kistim için içiyorum soğan kürünü sol kasığımda batma oluyor yok ediyor vücut sanırım. Geçtiğimiz aylarda bütün belirtileri hemen hemen yaşadım göğüs hassasiyeti kasıkta batma,koku, mide ekşimesi, gaz vs vs hepsi negatif....İnsallah canım güzel haberler alip hep birlikte agustos ta hamile kalanlar forumunda toplaniriz insallah
Daha cok var bu hafta yumurtlama haftasindayjm yeni yumurtlama olmus olabilir agustos 16dan sonra olmazsa test yapıcam adet döngüm sastı biraz 28,27 en son 26.gunde oldumbulut29 senin ne Zaman bat
İnsallah:)mrb kızlar bir yıllık evlıyım bende bu ay kesın hamıle kalıcam insallah allah hepımıze nasip etsın :) hadı hepberaber birbirimize telkın verelım sartlandıralım birde bu taktiği deneyelım umutsuzluk yok stres yok caresızlık yok bu ay kafaya takmıyoruz düzenlı bi, sekılde yumurya ve ates takıplerimizi yapıyoruz gezip eglenıyoruz burda cozuyoruz ve agustos sonunda ıkı haftalık hamıle kalmıs oluyoruz :)
O belirtilere takilma canım ben de onları yasadim kesin hamile oldugumu dusunurken 2ay hayal kirikligina ugramistim hamile kaldigim aysa goguslerimde yandan dokununca sadece cok hafif agri vardi onum disinda hic birseyim yoktu bir baktim hamileyimİnşallah Can'ım daha çok var kistim için içiyorum soğan kürünü sol kasığımda batma oluyor yok ediyor vücut sanırım. Geçtiğimiz aylarda bütün belirtileri hemen hemen yaşadım göğüs hassasiyeti kasıkta batma,koku, mide ekşimesi, gaz vs vs hepsi negatif....
Bu ay belirtilere kafa yormuyorum valla :)))
Amin ozaman il haberi senden alıcaz insallah adetin ilk gününü 1.gün sayip 10günden itibaren demek istedim dimi oyle oluyor cünkü yanlıs yönlendirmeyelimKızlar adet bitiminden 10 sayın bu günler içerisinde hemen hemen gün aşırı deneyin ve yukarıda bi arkadas yazmış ilişki sonrası kalkmayın ve kalcanin altına yastık koyun başka bi sorun yoksa kesin tutacaktır.... bakalım bnmde 1 kızım var ve denemelere başladık bekleme sürecindeyim ve bi 3 4 gün sonra hersey belli olur bende... inşallah Rabbim isteyene versin..amin
Amin ozaman il haberi senden alıcaz insallah adetin ilk gününü 1.gün sayip 10günden itibaren demek istedim dimi oyle oluyor cünkü yanlıs yönlendirmeyelim
Ewt canım benim. Çünkü adetliyken rahim aşağı yakın olur ve yumurtlama dönemi en garanti 10 gün içinde hangi güne rastgeliyosa işte yumurtlama gerceklesiyormus o dönem de bi 4 gün çok önemli sonra zaten yavaşça rahim toparlaniyor.. öyle okumuştum.. sonra diğer ayı beklemen gerekio... 10 gün içinde 5 kere denenmeli en az 1 gün aralıklı... umarım ilk müjdeyi bn veririm size :) yanlış bi bilgi yok sanırsam tam olarak yazamasamda yinede eksik yer için şimdiden kusura bakmayın.. arkadaşlar...
Hosgeldin canım bat ne zaman?ben de geldimmmm
Hosgeldin canım bat ne zaman?
Benimde 16 sı ama pazar günü test yapmayı düsünüyorum cok sabırsızım bide gögüs agrım basladı 3gündür karın kasık agrisi da oluyor benim icin en buyuk belirti gögüs önceki gebeligimdede gögüslerim agrimisti olabilir diye düsünüyorum kısmet bakalım sende varmı belirtibeklenmeyen adet tarihim18 ağustos
Benimde 16 sı ama pazar günü test yapmayı düsünüyorum cok sabırsızım bide gögüs agrım basladı 3gündür karın kasık agrisi da oluyor benim icin en buyuk belirti gögüs önceki gebeligimdede gögüslerim agrimisti olabilir diye düsünüyorum kısmet bakalım sende varmı belirti
3gebelik olucak insallah benimde,1oglum var onda bende hic belirti yasamadım 2.gebelik malesef kaybettim onda gögüs belirtisi vardıkçsıncı bebiş yok belrti bnmde olursa 3. gbelik olcak 2 düük var hiç birinde belrtm olmadı
3gebelik olucak insallah benimde,1oglum var onda bende hic belirti yasamadım 2.gebelik malesef kaybettim onda gögüs belirtisi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?