Ağustos 2016 da hamile kalmak isteyenler

İnsallah canım güzel haberler alip hep birlikte agustos ta hamile kalanlar forumunda toplaniriz insallah

İnsallah canım güzel haberler alip hep birlikte agustos ta hamile kalanlar forumunda toplaniriz insallah
İnşallah Can'ım daha çok var kistim için içiyorum soğan kürünü sol kasığımda batma oluyor yok ediyor vücut sanırım. Geçtiğimiz aylarda bütün belirtileri hemen hemen yaşadım göğüs hassasiyeti kasıkta batma,koku, mide ekşimesi, gaz vs vs hepsi negatif....
Bu ay belirtilere kafa yormuyorum valla :)))

mrb kızlar bir yıllık evlıyım bende bu ay kesın hamıle kalıcam insallah allah hepımıze nasip etsın :) hadı hepberaber birbirimize telkın verelım sartlandıralım birde bu taktiği deneyelım umutsuzluk yok stres yok caresızlık yok bu ay kafaya takmıyoruz düzenlı bi, sekılde yumurya ve ates takıplerimizi yapıyoruz gezip eglenıyoruz burda cozuyoruz ve agustos sonunda ıkı haftalık hamıle kalmıs oluyoruz :)

İnsallah:)

O belirtilere takilma canım ben de onları yasadim kesin hamile oldugumu dusunurken 2ay hayal kirikligina ugramistim hamile kaldigim aysa goguslerimde yandan dokununca sadece cok hafif agri vardi onum disinda hic birseyim yoktu bir baktim hamileyim

Bende bu ay hamile kalırım insaAllah baltarcincorekotu karisimina başladım esimede takviyeler veriyorum adetim yeni bitti insaAllah tutar bu ay ya icimde ayri bir umut var belkide yapiyorum birseyler diye beklenti doğuyor bilmiyorum nolucak bat a cok var daha gecmez günler

Kızlar adetin bitiminden sonraki günlerde ilişkiye girin tutma ihtimali yüksek o dönemlerdede

Kızlar adet bitiminden 10 sayın bu günler içerisinde hemen hemen gün aşırı deneyin ve yukarıda bi arkadas yazmış ilişki sonrası kalkmayın ve kalcanin altına yastık koyun başka bi sorun yoksa kesin tutacaktır.... bakalım bnmde 1 kızım var ve denemelere başladık bekleme sürecindeyim ve bi 3 4 gün sonra hersey belli olur bende... inşallah Rabbim isteyene versin..amin

Amin ozaman il haberi senden alıcaz insallah adetin ilk gününü 1.gün sayip 10günden itibaren demek istedim dimi oyle oluyor cünkü yanlıs yönlendirmeyelim

beklenmeyen adet tarihim 18 ağustos
Benimde 16 sı ama pazar günü test yapmayı düsünüyorum cok sabırsızım bide gögüs agrım basladı 3gündür karın kasık agrisi da oluyor benim icin en buyuk belirti gögüs önceki gebeligimdede gögüslerim agrimisti olabilir diye düsünüyorum kısmet bakalım sende varmı belirti

kçsıncı bebiş yok belrti bnmde olursa 3. gbelik olcak 2 düük var hiç birinde belrtm olmadı

kçsıncı bebiş yok belrti bnmde olursa 3. gbelik olcak 2 düük var hiç birinde belrtm olmadı
3gebelik olucak insallah benimde,1oglum var onda bende hic belirti yasamadım 2.gebelik malesef kaybettim onda gögüs belirtisi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…