5ay oldu kürtaj olalı bu ay ilk denemeher gebelik başka olabilio demekki ne zaman kaybettin kaçıncı denemenz bu ay
5ay oldu kürtaj olalı bu ay ilk deneme
Hayırlısı olsun hakkımızda bir daha yasamayalım insallah evet cok toplanan olmadımillet toplanmadı daha buraya benmde ilk ay kürtajdan sonra
Hayırlısı olsun hakkımızda bir daha yasamayalım insallah evet cok toplanan olmadı
Canim teste gerek kalmadı malesef hasta oldum bu ay nakauvt üzüldüm için yazmak istemedim... artık bu ay devam suan bi ilaç kullanıyorum o bitince...Busra-drnk ne oldu canım test yaptınmı haber vermedin?
Olsun canım üzülme bidahaki ay olur inşallahCanim teste gerek kalmadı malesef hasta oldum bu ay nakauvt üzüldüm için yazmak istemedim... artık bu ay devam suan bi ilaç kullanıyorum o bitince...
Inşallah kuzum Rabbim isteyen herkese versin inşOlsun canım üzülme bidahaki ay olur inşallah
Selam insallah bu ay tutmustur benimde bat 26 sı güzel haberler veririz insallahHerkese selamlar! Biz de yaklaşık 4-5 aydır deniyoruz ancak henüz birşey yok. Bat 26.08
Bende de cok belirti var ama seninki gibi degil tabiBenimde bir mens dönemime 4 gün var, henüz test yapmadım belirtileri habire yaşıyorum ama abarttım sanırım
Sanki bebek kalbi atıyor karnımda
Selam insallah bu ay tutmustur benimde bat 26 sı güzel haberler veririz insallah
Bulut29 sende hangi belirtiler var ?Bende de cok belirti var ama seninki gibi degil tabiinsallah dogru belirtilerdir
Canim ben bat günümü yanlis yazmisim 16sı yani bugün ama daha adet olmadim 2gun daha bekliycem olmazsa test yapicam ama belirtiler se 1hafta once basladi tabi sonuc negatif te olabilir gogüs agrisi ates basmasi akinti kasikda ara ara batma halsizlikBulut29 sende hangi belirtiler var ?
Canim ben bat günümü yanlis yazmisim 16sı yani bugün ama daha adet olmadim 2gun daha bekliycem olmazsa test yapicam ama belirtiler se 1hafta once basladi tabi sonuc negatif te olabilir gogüs agrisi ates basmasi akinti kasikda ara ara batma halsizlik
Selam Aschilo7, amin. :) İlişkiden sonra bacaklarını dikip yatmayı unutma :)Selam kızlar gecen ay bizde denedik olmadi adetim cok düzensiz bu ay adet bittikten sonra gün aşırı deniyoruz inşallah olur allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Tamam teşekkür ederim denerim inşallah olurSelam Aschilo7, amin. :) İlişkiden sonra bacaklarını dikip yatmayı unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?