Ağustos 2016 da hamile kalmak isteyenler

Herkese selamlar! Biz de yaklaşık 4-5 aydır deniyoruz ancak henüz birşey yok. Bat 26.08

Benimde bir mens dönemime 4 gün var, henüz test yapmadım belirtileri habire yaşıyorum ama abarttım sanırım

Sanki bebek kalbi atıyor karnımda

Bulut29 sende hangi belirtiler var ?
Canim ben bat günümü yanlis yazmisim 16sı yani bugün ama daha adet olmadim 2gun daha bekliycem olmazsa test yapicam ama belirtiler se 1hafta once basladi tabi sonuc negatif te olabilir gogüs agrisi ates basmasi akinti kasikda ara ara batma halsizlik

Selam kızlar gecen ay bizde denedik olmadi adetim cok düzensiz bu ay adet bittikten sonra gün aşırı deniyoruz inşallah olur allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin

Anladımm, hadi bakalım hayırlısı. Allah kucağına almayı nasip etsin inş.

Selam kızlar gecen ay bizde denedik olmadi adetim cok düzensiz bu ay adet bittikten sonra gün aşırı deniyoruz inşallah olur allah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
Selam Aschilo7, amin. :) İlişkiden sonra bacaklarını dikip yatmayı unutma :)

Merhaba iyi akşamlar herkese. Bende bugün betahgc baktirdim ve 473 çıktı değer. Cuma günü tekrarliyacagiz. Rabbim isteyen herkese versin.

Gunaydinlar yarismaya ankaradan katiliyorum..arkadaslarimin hepsine basarilar dilerim isin sakasi tabiki.Allah dileyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlat nasip eylesin ilk hamisligi olacaklarada aratmadan nasip eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…