agustos anneleriii buyrun :)))

anka_06

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
479
246
18
merhaba kızlar ılk oncelıkle allahım saglıklı kolay dogumlar nasip etsin hepimize :) agustosta anne oldugunu ögrenenler buyrun burada buluşalım sorularımızı bırbırmıze soralım dogumumuz olana kadar sohbet edelim :) fikrirlerimizi birbirmize sunalım :) bilgilermizi paylaşalım :))

Son düzenleme:
merhaba canm bnde ins agustos annesiyim

kızlar gecen haftalarda gec döllenmeyle ilgili bi post acmıstım.. suan 28 gunluk adet gecikmem.. doıktora 15 gun gecikmeyle gitmiştim ne kese göründü nede kanda çıktı. tarlusal verdi biteli 4 gün oldu ama karnım da cok asırı batma var bıcak saplanıyo sanki. gidip hemen test aldım ve sonc bu

sanki hamilelik var gibi bence ilaclari icmeyin bi kac gin daha bekleyin tekrar kan tahlili yaptrn

bende hamıleyım ama henuz ne kadarlık bılmıyorum hcg 702.7 cıkmstı ayın 15nde yaptırdm son adet tarıhımı sordu bende o zamanları coook cook asırı sorunlarım vardı cidden son adet tarıhımı bıle hatırlamadım kı saten duzensız oluyordum ben adeti doktor en son ne zman hasta oldun dedı bende attm kafadan 4 yda 5dye daha cok yenı bebek 2 haftalık felan gec döllenme dedi :) sanırım tarıhı kafadan salladıgım ıcın öyle demıs olabılır :) ama kan tahlılım cok yuksek cıktı bakacak olursak her neyse ayın 8 yda 9nda hastaneye gıtcez bakalm keseyıde görcez kalp atısınıda duyacaz ınsllah :)

sen hamılesın acık net canm bnce ılac kullanma alalen bellı yanı benmde öyle cıkmıstı ılkı ıcme bence ılac

gozunaydin canm saglikli bi sekilde kucagina alirsin ins bende pazartesi gidecm benm sonucum kucuk cikmisti bakalim pazartesi ne diyecek

Merhabalar, araniza yeni katildim. Insallah herkes diledigi sekilde hayirlisi ile bebegini kucagina alir.

Ben ilk hamileligimde kimyasal gebelik yasadim ama hemen akabinde hamile kaldim ve su an cok sukur 2 yasinda bir oglum var. Ikinci bebegi cok istiyoruz. Sat'im 23 Temmuz. Bat 17 Agustos idi. Idrarda pozitif cikinca 18 inde test yaptirdim ve 31 cikti. 20 sinde 46, 22 sinde 89,97 ve son olarak 24 unde 168 cikti. Tam iki kati olmasa da artis var ancak doktor 1500 olana kadar bekleyelim kimyasal riski yuksek dedi.

Kimyasal gebelik en gec kac gun sonra belli oluyor? Bat uzerinden 10 gun gecti neredeyse. Ilk dusugumda 4-5 gun sonra kanamam baslamisti. Risk ne zaman atlatiliyor?

Cevaplariniz icin simdiden tsk

canm ins sen bebegini saglikli sekilde kucagina alirsin benim minigim dustu ayni senin gibi 19. da test yaptim 36 cikti sonra rdndevu aldim 29 ama bugun lekler gelince acile gittim dusuk yapiyosun denildi degerlerimde dusmus ins sen saglikli bi sekilde alirsin benimde ilk gebeligimdi

canm fazla bır tecrübem yok ama söyle söyleyım ben bu ayn 15nde gittim ilk testim 702.7 cıkmıstı dahada gidip baktırmadım ınsllahh öyle bırsey degıldır zor bı bekleyıs olacak ama hayırlısı olsun banda düşük geldi degerlerin ama bılemedım ??

canmm yaa coook üzüldümmm nolduu nasılsın nasıl oldu agır felan mı kaldırdın ki ya ufff

Kizlar ben de agustos annesiyim insaallah. Ay derken bile bir hos oldum
3 aydir deniyorduk, son adetim 13 temmuzdu 37 gunde bir adet oldugum icin ayin 24 une kadar bekledim yani 4-5 gun gecmesini bekledim. Bekledim diyorum cunku o kadar emindimki biraey olduguna adet olmayacagima. Sanki hissettim..
Testi yapar yapmaz iki cizgi netti, hemen doktora gittim kan testi yapin dedim gel bir ultrasonla bakalim dedi ve keseyi gordu. 5 gun sonra kalp atisini dinlemek icin gidicem insaallah. Allah isteyen dua eden herkese nasip etsin.

kac haftalıktı pekı gordu keseyı

Cokkk uzuldum, gecmis olsun diyelim. Benim de ilk gebeligim kimyasaldi ama hic hic uzulme hemen bir ay sonrasinda saglikli bir sekilde hamile kaldim. Dun baktirdim, 789 olmus. Bekleyis devamm.. Cevabin icin cok sagol. Hakkimizda hayirlisi insallah.

Canim ne guzel yuksekmis.. Benim dun 789 olmustu cok sukur. Haftama gore dusuk, risk devam ediyor. Allah saglikla devamini getirsin hamileliklerimizin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…