• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı transfer olacaklar

Merhaba kızlar ❤
30 yaşındayım bu ikinci denemem geçen sene Eylül'de transfer oldum tek embriyo 5aa kalitede koyuldu pozitifi gördüm 4 haftalıkken düşük yaptım sebebini bilmiyoruz. 8 tane embriyom kaldı şuan. Ankara'da Recai pabuccu'da tedavi görüyorum memnunum şuan.

15 Ağustos 15.30 da 2. transferim oldu birinci günüm bitti yani ☺️ tek embriyo koyuldu çift istedim ama yaşın genç 2 riskli olur falan dediler anlamadım hic.
Önceki transferimde göğüslerim çok ağrıyordu ama simdi ara ara kasık krampları dışında hiçbir belirti yok. 27 agustos test tarifi dedi ama ben 8. Gün kan veririm çıkıyor zaten inşallah hepimiz pozitifi görürüz 🥰
Merhaba hayırlı olsun transferin bende dün sabah transfer oldum benim bugün sabahtan beri ara ara vajinama doğru batma oluyor sizde oldumu oyle önceki transferimde kasiklarimda Ağrı batma oluyordu ama kaçıncı günlerde başlamıştı hiç hatirlamiyorum

Merhaba kızlar ❤
30 yaşındayım bu ikinci denemem geçen sene Eylül'de transfer oldum tek embriyo 5aa kalitede koyuldu pozitifi gördüm 4 haftalıkken düşük yaptım sebebini bilmiyoruz. 8 tane embriyom kaldı şuan. Ankara'da Recai pabuccu'da tedavi görüyorum memnunum şuan.

15 Ağustos 15.30 da 2. transferim oldu birinci günüm bitti yani ☺️ tek embriyo koyuldu çift istedim ama yaşın genç 2 riskli olur falan dediler anlamadım hic.
Önceki transferimde göğüslerim çok ağrıyordu ama simdi ara ara kasık krampları dışında hiçbir belirti yok. 27 agustos test tarifi dedi ama ben 8. Gün kan veririm çıkıyor zaten inşallah hepimiz pozitifi görürüz 🥰
Transferiniz hayırlı olsun, inşallah sağlıkla artan pozitifleri görürsünüz🥰

Merhaba ben idrarda çift görmedim henüz. Test günümü bekliyorum o zaman kandan baktırıcam direkt günümde geldi zaten yarın test günüm. 6 ağustosta transfer olmuştum
Aramızda bir hafta var. Siz baya sabirliymissiniz. İnşallah herşey gönlünüzce olur. Tek mi çift mi embriyo. Sonucuuzu paylaşın pozutif haberler verin allahin izniyle

Merhaba hayırlı olsun transferin bende dün sabah transfer oldum benim bugün sabahtan beri ara ara vajinama doğru batma oluyor sizde oldumu oyle önceki transferimde kasiklarimda Ağrı batma oluyordu ama kaçıncı günlerde başlamıştı hiç hatirlamiyorum
Evet oluyor bendede. Kasıklarımda ağrıyor ama bu adet dönemindeki ağrılarımızda olabilirmis doktorum çok önemseme dedi

Kızlar 8. Gün beta hcg 183 idi. 10. Gün bugün 225 geldi. Çok az artmış ya. Doktorun asistanına yazdım görmedi daha. Moralim bozuldu.

Asistanı geri döndü mü canım hemen moralini bozma benim de ikinci test iki katı artmadı tekrar ver demişlerdi 3. De bayağı yükseliş oldu sonra da vermedim tekrar.Sen bide erken verdin diye de olabilir testi

kızlar benimki kimyasal oldu maalesef doktorum bugün ilaçlarımı kesmemi söyledi bundan sonrasında değerlerim düşecek ve adet göreceğim sanırım. yani yükseliyor değerin ama istediğimiz gibi değil dedi. çok üzgünüm ama nasip değilmiş gerideki yumurtalarım da 6. gün embriyosu pgt yaptırmayı düşünüyorum pgt yaptırıp yine kimyasal yaşayan var mı?

çıkmçık benimki kimyasal oldu maalesef doktorum bugün ilaçlarımı kesmemi söyledi bundan sonrasında değerlerim düşecek ve adet göreceğim sanırım. yani yükseliyor değerin ama istediğimiz gibi değil dedi. çok üzgünüm ama nasip değilmiş gerideki yumurtalarım da 6. gün embriyosu pgt yaptırmayı düşünüyorum pgt yaptırıp yine kimyasal yaşayan var mı?
Yaa hayırlısı dondurulmuş var yine hemen ümitsizlenmeyin bence o çok güzel tutunacak

Back
X