- 25 Temmuz 2016
- 93
- 55
- 3
- 35
tamam canım yarın doktordan geldikten sonra ilk işim buraya yazmak olacakmuray19 canım benide haberdar et merak ettim
Demek ki daha zamanı var. İnşallah en kısa sürede mutlu haberi alırsın.
Ofis yapılacakmış derken sorunu anlamadım...
Bende bir gün geçtim . Yarın sabah İdrar testi yapmayı düşünüyorum.
Allahım ya sen bize güç verhakkmzda hayrılısı canım. ofıs hısteroskopı denen bısey rahım fılmı gıbı. allttan muayene gıbı kamerayla rahmın ıcın bakılıyoms cnm bnde ılk defa yaptrcam korkmstum ama bazı arkadslar anlattı sagolsnlar 5 dklık bı ıslemmıs braz ahatladım
adet düzensizliği için doktora gittin mi peki pko falan olabilir mimerhaba bu konularda çok ama çok yeniyim bana da akıl verseniz :)
benim adetlerim hep düzensizdir 2-3 ayda bir geldiği olur bazende her ay belli olmuyor bu yüzden ovul. takibi yapamıyorum. en son adetim 2 ay önce geldi bu süreç içinde birliktelik yaşadık eşimle. (20 gün önce başladık çalışmalara)
adetim hala yok 3 defa test yaptım negatf çıktı. bugün ise kan verdim sonucu yarın öğrenicem.
Soruma gelicek olursak ; 2 yada 3 haftalık gebelik olsa idrarda görünmez mi ?
birde yeni yeni bazı sorunlar yaşamaya başladım. 2 gündür karnım çok gergin eşimde fark etti taş gbi sert. bugün ise gögüs arasında yani gögüs kafesinde hafif batma hissediyorum. bulantı baş dönmesi yok. ama sabahları çok hafif öğürme hissi geliyor ( psikoljk de olablr tabi ) kısacası bunlardan birşey çıkarmı
titiz gelin Bana doktor 6 ay dedi ben oyuzden tedaviye basladim bu ay klomen ve ovitrelle iğne kullandım bugün ignenin 15 günü ama sanki hasta olcak gibiyim sancim var hayırlısı tabi şimdiden ağlamaya başladım ama
evet hemde 2 ayrı hastanede yaptrdim ama hiç birşey bulamadılar canm. aslında pkonun çok fazla özelliğini taşıyorum ama 2 doktorda biri kadın doğum biri endokrin birşey yok dedi hem kan testlerinde hemde ultrsnda.adet düzensizliği için doktora gittin mi peki pko falan olabilir mi
işte adetm düzensiz oldgu için o kural bana uymuyor canımerva147 merhaba:) aslında benimde cok bi bilgim yok ama idrar testinde kesin olarak gözükmesi için adetten yaklasık bi 10 gün gecmesi gerekiyomus. bazılarında daha erken yada daha gec gözüktüğü oluyomus tabi ama genel olarak öyle. sen kan testi yaptır kan testi kesin sonuc verir. insallah hamilesindir :)
merhaba bu konularda çok ama çok yeniyim bana da akıl verseniz :)
benim adetlerim hep düzensizdir 2-3 ayda bir geldiği olur bazende her ay belli olmuyor bu yüzden ovul. takibi yapamıyorum. en son adetim 2 ay önce geldi bu süreç içinde birliktelik yaşadık eşimle. (20 gün önce başladık çalışmalara)
adetim hala yok 3 defa test yaptım negatf çıktı. bugün ise kan verdim sonucu yarın öğrenicem.
Soruma gelicek olursak ; 2 yada 3 haftalık gebelik olsa idrarda görünmez mi ?
birde yeni yeni bazı sorunlar yaşamaya başladım. 2 gündür karnım çok gergin eşimde fark etti taş gbi sert. bugün ise gögüs arasında yani gögüs kafesinde hafif batma hissediyorum. bulantı baş dönmesi yok. ama sabahları çok hafif öğürme hissi geliyor ( psikoljk de olablr tabi ) kısacası bunlardan birşey çıkarmı
Aahahah olabilirde olmayabilrde diyorsungörünebilir de görünmeyebilir debenim 12 gün geçmesine rağmen idrarda çıkmamıştı. durum psikolojikte olabilir reel de bir süre daha bekle yada kan testi yaptır umarım hayırlı haberler alırsın
Dediğim gbi pkonun çok fazla özelliğini taşıyorum netten araştrdgm kadarı ile. ama yok dedilerhmm adet düzensizliği diyince sen pko geldi ilk aklıma düzensizlik neden kaynaklanıyormuş peki birşey söylemediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?