Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

titiz gelin Bana doktor 6 ay dedi ben oyuzden tedaviye basladim bu ay klomen ve ovitrelle iğne kullandım bugün ignenin 15 günü ama sanki hasta olcak gibiyim sancim var hayırlısı tabi şimdiden ağlamaya başladım ama

ya değişik bi sancım var anlamadım göbek altından vajinaya vuran bıçak saplanması gibi bi sancı bi 10 dakikadır falan devam ediyor

Demek ki daha zamanı var. İnşallah en kısa sürede mutlu haberi alırsın.
Ofis yapılacakmış derken sorunu anlamadım...
Bende bir gün geçtim . Yarın sabah İdrar testi yapmayı düşünüyorum.

hakkmzda hayrılısı canım. ofıs hısteroskopı denen bısey rahım fılmı gıbı. allttan muayene gıbı kamerayla rahmın ıcın bakılıyoms cnm bnde ılk defa yaptrcam korkmstum ama bazı arkadslar anlattı sagolsnlar 5 dklık bı ıslemmıs braz ahatladım

Allahım ya sen bize güç ver

merhaba bu konularda çok ama çok yeniyim bana da akıl verseniz :)
benim adetlerim hep düzensizdir 2-3 ayda bir geldiği olur bazende her ay belli olmuyor bu yüzden ovul. takibi yapamıyorum. en son adetim 2 ay önce geldi bu süreç içinde birliktelik yaşadık eşimle. (20 gün önce başladık çalışmalara)
adetim hala yok 3 defa test yaptım negatf çıktı. bugün ise kan verdim sonucu yarın öğrenicem.

Soruma gelicek olursak ; 2 yada 3 haftalık gebelik olsa idrarda görünmez mi ?
birde yeni yeni bazı sorunlar yaşamaya başladım. 2 gündür karnım çok gergin eşimde fark etti taş gbi sert. bugün ise gögüs arasında yani gögüs kafesinde hafif batma hissediyorum. bulantı baş dönmesi yok. ama sabahları çok hafif öğürme hissi geliyor ( psikoljk de olablr tabi ) kısacası bunlardan birşey çıkarmı

adet düzensizliği için doktora gittin mi peki pko falan olabilir mi

erva147 merhaba:) aslında benimde cok bi bilgim yok ama idrar testinde kesin olarak gözükmesi için adetten yaklasık bi 10 gün gecmesi gerekiyomus. bazılarında daha erken yada daha gec gözüktüğü oluyomus tabi ama genel olarak öyle. sen kan testi yaptır kan testi kesin sonuc verir. insallah hamilesindir :)

o zaman bende bu ay kesin gidiyim. hayırlısı olsun de üzülme stres yaptığımız için olmuyo zaten

adet düzensizliği için doktora gittin mi peki pko falan olabilir mi
evet hemde 2 ayrı hastanede yaptrdim ama hiç birşey bulamadılar canm. aslında pkonun çok fazla özelliğini taşıyorum ama 2 doktorda biri kadın doğum biri endokrin birşey yok dedi hem kan testlerinde hemde ultrsnda.

işte adetm düzensiz oldgu için o kural bana uymuyor canım Kan testi bugün yaptrdım yarın sonucu alıcam. benm merak ettiğim böle belirtilerden anlam çıkarmı kızlar

görünebilir de görünmeyebilir de benim 12 gün geçmesine rağmen idrarda çıkmamıştı. durum psikolojikte olabilir reel de bir süre daha bekle yada kan testi yaptır umarım hayırlı haberler alırsın

hmm adet düzensizliği diyince sen pko geldi ilk aklıma düzensizlik neden kaynaklanıyormuş peki birşey söylemediler mi

Aahahah olabilirde olmayabilrde diyorsun
kan verdim bugün canm sonucu yarın alıcam. benim merak ettiğim bu karnımda ki sertlik nedir yahu kahvaltı ile durdum dün akşam ona ragmen taş gbi sertti eşim çok şaşırdı korktu hatta bşi oldu sandı. bende anlamadım gep gerdin oldu bende heh bebiş geldi dedim

hmm adet düzensizliği diyince sen pko geldi ilk aklıma düzensizlik neden kaynaklanıyormuş peki birşey söylemediler mi

titiz gelin canım inanki ne kadar stres yapmamaya kendimi alıştırmaya çalışsam da elimde değil o kırmızıları görünce çok ağlıyorum içimi boşaltıyorum resmen ama tabiki kötü yapıyorum hem kendime hem eşime kötülük yapıyorum ben gitt derim bak ben 5 aydır tedavi görüyorum 6. Ay başladım nerdeyse 1 yıl olcak

kızlar ya ben de tuhaf şeyler oluyor bi 20 dakikadır falan göbek altından vajinaya vuran bir sancı var bir de şuan sol kasığıma çok fena ağrı girdi geçti yumurtlama döneminde böyle şeyler olur mu

Dediğim gbi pkonun çok fazla özelliğini taşıyorum netten araştrdgm kadarı ile. ama yok dediler
bilmiyorum belki yanlş teşhis yarın ki kan tahlilnden sonra gebe değilsem tekrar doktora gtmeye düşünüyorum bu konuda.
doktorlar net birşey demedi , bi sorun görünmüyor dedi , diğeride kilo ver biraz düzelir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…