Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

gazzzz olabilir mi

benimde bekarken çok düzensizdi. Evlendikten sonra 2 ay doğum kontrol hapı kullandım biraz düzene girsin diye o zamandan beri hep düzenli gitti

erva147 canım umudunu kırmak istemem ama bence gebelik belirtileri 1 buçuk aydan başlıyo psikolojik olabilir ben geçen ay mide bulantısı baş dönmesi göğüs dolgunluğu sık idrara çıkma hepsini yaşadım adetim de 3 gün geçti dedi allahım galiba bu ay hamileyim ama yine olmadı geldi kırmızılar

daha öncede bu akıntı vardı ama ağrı hiç olmamıştı çok moralim bozuldu şuan ya

kızlar ya ben de tuhaf şeyler oluyor bi 20 dakikadır falan göbek altından vajinaya vuran bir sancı var bir de şuan sol kasığıma çok fena ağrı girdi geçti yumurtlama döneminde böyle şeyler olur mu
Aslında bir kaç gündür bende de oluyor aynen göbek altından başlayıp vajina içine bıçak gbi bir ağrı giriyor. Bazıları gebelik belirtisi demiş kasık ağrılarına ama ben bunu ara ara daha öncelerde de yaşamıştım. o yüzden üstünde durmadım. eğer senin ilk ise ya sağlıksal bir sorun vardır yada gebelik belirtsi olablr

yok canm çok umutlu değilim zaten. sadece muallakta kalmak hoş değil. bu işe nokta koymak için kan verdim zaten bugün.
olmamışsa da Rabbimin vardır bilidiği :)
sen ne kadar zamandr deniyorsun canm ?

ilk defa oluyor canım bu ay serophene kullandım bu ara eğer büyüdüyse yumurtalarım yumurtlama dönemindeyim gebelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum pek çünkü daha çok erken

Gebelik belirtileri ortalama 6 haftadan sonra yani adetin ilk gününden saydığında 40. günden sonra görülmeye başlar, tabi gün sayısı kişiden kişiye değişir. Birde şunu öğrendim bizim yumurtamız 24 saat sadece canlı kalabilir ve her ay çatlama olmaya biliyormuş.

ilk defa oluyor canım bu ay serophene kullandım bu ara eğer büyüdüyse yumurtalarım yumurtlama dönemindeyim gebelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum pek çünkü daha çok erken
İlac mı o ? ilk kez duydum cnm daha çok yeniyim bu konularda kusura bakma.
ben sadece netten okuduklarımı biliyorum kasık ağrısını çoğu gebe yaşamış ondan dedim bir sorun yoktr inş eğer devam ederse mutlaka doktora görün derim cnm.

erva147 tabiki elhamdulillah inançlı insanlarız zor olacak ki imtihan olsun rabbimize inanarak bekliycez canım ben 5 aydır tedavi görüyorum 6 aylık evliyken başladım tedaviye çünkü eşimde bende çok istiyoruz doktor 6 ay olmAzsa gel dedi su an tedavi görüyorum iğne oldum klomenle birlikte bekliyorum bu hafta içinde olabilirim sancılar tetikliyo ama inşallah olmam :) sen ne kadar zamandır istiyorsun

evet canım yumurta destekleyici ilaç ben de pko var hafif derecede yumurtalarım kendi kendine yavaş büyüyor onu desteklemek için vermişti doktorum yarın kontrole gidicem inşallah bir problem yoktur

11 aylık mı evlisin sen ? ben 10 aylık evliyim de :)
neden olmuyormuş peki bu konuda birşey dedimi doktor ?
klomen ne bilmiyorum araştrmam lazm
Biz çocuk düşüneli daha 1 ay olmadı canım. ilk denememizi bu ayın 7sinde yaptık. tarihi aklımda çnkü gebe kalırsam adetim değil ilişki tarihim baz alınıcak :)

evet canım yumurta destekleyici ilaç ben de pko var hafif derecede yumurtalarım kendi kendine yavaş büyüyor onu desteklemek için vermişti doktorum yarın kontrole gidicem inşallah bir problem yoktur
geçmş olsun sen pko muydun canm. evet yumurtalıklarımız az çalışıyor bizim tembeller
birşey çıkmaz inş kötü düşünme

kızlar ya ben de tuhaf şeyler oluyor bi 20 dakikadır falan göbek altından vajinaya vuran bir sancı var bir de şuan sol kasığıma çok fena ağrı girdi geçti yumurtlama döneminde böyle şeyler olur mu
canım yumurtan çatlamış olabilir

geçmş olsun sen pko muydun canm. evet yumurtalıklarımız az çalışıyor bizim tembeller
birşey çıkmaz inş kötü düşünme
evet canım malesef pkoluyum lh hormonum en başta yüksekti biraz 20 küsürlerdeydi şuan 5 küsürlere düştü

erva147 evet canım seninle aynı tarihte evlenmisiz hemen hemen :) evet canım yumurta tembelliği var dedi klomen yumurtaları çalıştırmaya yarayan ilaç biz evlendigimizden beri istiyoruz canım hiç korunmadim olsun diye ama bekliyoruz ben çok stres yapıyorum ama

inşallah çatlamıştır benim yumurtlama ben de biraz problem peki ben bugün çatladıysa eğer bugünüde değerlendirmelimiyim yoksa geç mi kaldım
ben de çok hissedemiyordum yumurtamın çatladığını ama hamile kaldığım ay senin dedğin gibi oldu benim de aynı sabaha kadar ağrı çekmiştim. sen bugün yarın da değerlendirebilirsin. Ama her ihtimale karşılık doktora gitmeyi de ihmal etme başka bir şey de olabilir Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…