Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

Kan testi yaptir gitte emin olursun :) hamile oldugunu dusunuyorum cizgi baksana iyice belirgin ikinci resimde

Ne güzel mesajlar yazmışsınız kızlar, ben de 1 senedir uğraşıyorum olmuyor. Bugün adet günüm her an olabilirim ama olmamak için dua ediyorum. Evet stres yapmamak lazım ama insanın elinde değil olmuyor bir türlü. 1 ay önce işimden istifa ettim kimseye tahammülüm kalmadı çünkü kimseyi görmek istemiyorum, bebek ne zaman diye soranlara sanane diye bağırmak istiyorum. Bu ay doktorumu değiştiricem, 1 sene oldu artık rahim filmi çektiricem. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda Allah isteyen herkese sağlıklı, güzel evlatlar versin inşallah

İyi demis hos demis ama malesef dusunmeden edemiyor insan :) aynen gorev gibi oldu artik hatta yumurtlama gecti diye hic yapasi gelmiyo insanin neyse bu ay oyle deneyelim bari adet olana kadar devam

Merhaba arkadaşlar,

Aslında mantıklı düşündüğümüzde eski topraklar ne ovalasyon tarihi nede adet tarihi hiç bir şeyi bilmeden çatır çatır hamile kalıp doğuruyorlardı. Onlar hatta korunmayı bilmez inşallah hamile kalmayız diye dua ediyorlardı. Birde bizim halimize bak... Acaba oldu mu, tutdu mu, yok yumurtlamaya denk geldi mi ... biz işin suyunu çıkardık galiba

Her şey Nasip, ilk başta biraz taktım şimdi hiç takmıyorum... Sağlıklı eli ayağı düzgün olsun ne zaman gelmek isterse gelsin...

Canim hayırlısı olsun, öncelikle stres yapma en önemlisi bu etrafinin söylediklerini de onemseme cunku siz calistiktan sonra Allah ne zaman takdir ederse o zaman olur bunu dusun biz 1 yıldır deniyoruz testlerimizi yaptirdik bir sorun cikmadi demek ki vakti var dedik akisina biraktik artik kısmet

Kizlar adet bitiminden adet baslangicina kadar iki uc gunde bir calisin yani en azindan ben onu deniyorum bu ay yok yumurtladimmi yumurtlamadimmi derdim yok tutarsa tutar tutmazsa bende öbür aya ovulasyon testi denerim birde bakalim herkesin hakkinda hayirlisi olsun hamis girelim insallah önümüzdeki aya allah yüzümüze gülsün :)

merhaba arkadaşlar;benım yumurtlama gunum16 temmuz cınsıyet tayını nasıl yapılıyor deneyen tutan var mı erkek bebek ıstıyoruz ıhtımallerı nasıl artırırırz

merhaba arkadaşlar;benım yumurtlama gunum16 temmuz cınsıyet tayını nasıl yapılıyor deneyen tutan var mı erkek bebek ıstıyoruz ıhtımallerı nasıl artırırırz
Canim genelde onu erkekten gelen spermin kromozomu belirliyormus hayirlisi olsun hakkinizda insallah ne kadar dogru bilemem ama birde cin takvimi diye bir olay var ordan bir hesapla istersen

Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Ikinci ayimiz bu ben karar verdikten sonra bir kontrole doktora gideyim dedim sagolsunlar haziranda randevu istedim ta eylülün ortasina verdiler yani üc ay sonrasina umarim bir sorunumuz yoktur bizimde. Yurtdisindayim burdada bu doktor olaylari cok lanet hep beklemek zorndasin kadin doktoru bile zorla aldi beni. Hamilede olsam yani oyle birsey hissetsem testte pozitivi gordukten sonra yumurtaliklarim agriyo kötüyüm diye uydurup acile gidicem yoksa kim beklicek 1-2 hafta randevuyu kan testi icin Hersey normalde olsa kafaya takinca gercekten olmuyor kesinlikle gunluk hayatta bile stres yasamamak gerekiyor. Esim sagolsun cok cabaliyo bu konuda rabbim hayirlisiyla versin insallah hepimize birer melek

KEÇİBOYNUZU TOZUNU BALA KAT EŞİNE GUN DE BIR KERE YEDİR

KEÇİBOYNUZU TOZUNU BALA KAT EŞİNE GUN DE BIR KERE YEDİR
Canim yurt disindayim nereden bulurumki keci boynuzunu, annemlerden isterim onlarda 10. ayda dönücek türkiyeden olmadi agustosun sonunda gidicez o zaman alip deneriz onuda

3 senedir her ay hamile kalmak istiyorum sonuç hüsran
Tam 2 senenin sonunda hamile kalabilmiştim onuda kaybettim düşük yaptım.
Düşük yapalı sene olacak nerdeyse ve ben yine hamile kalamadım

3 senedir her ay hamile kalmak istiyorum sonuç hüsran
Tam 2 senenin sonunda hamile kalabilmiştim onuda kaybettim düşük yaptım.
Düşük yapalı sene olacak nerdeyse ve ben yine hamile kalamadım
Canim senin durumun bizimkinden daha zormus. Rabbimden hayirlisini dileyelim vardir bi bildigi elbette bunca yilin mükafatini verir bir gün insallah en kisa zamanda seninde hamilelik haberini aliriz. Her gün, her an dua ediyorum rabbim cocuk isteyen hicbir kadinin kucagini bos birakmasin insallah. Saglikli beslen, kendine ve bedenine özen göster, kendini yipratma, strese girmemeye calis ve hicbirseyi kafana takma

Aminnn canım elimden geldiğince dikkat ediyorum herşeye ama dediğin gibi nasip elden bişey gelmiyor.
Eşimde de bende de bi sorun yok Rahim filmi çektirdim falan herşey normal ama bilmiyorum olmuyor.
Rabbimin imtihanı sabırla duayla bekliyorum mucizemi.
Rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin Aminnnn

kafana cok takma cok stres yapma allahim isteyen herkese nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…