- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
resim yokmu kac tane test yaptin ?? yaptigin testler hepisi aynimi cikti gecikme varmi ??
İki test yaptım günümden iki gün önce ve günümde ilk test buresim yokmu kac tane test yaptin ?? yaptigin testler hepisi aynimi cikti gecikme varmi ??
Kan testi yaptir gitte emin olursun :) hamile oldugunu dusunuyorum cizgi baksana iyice belirgin ikinci resimde
Allah hepimize hayirlisini versin inşallah
İyi demis hos demis ama malesef dusunmeden edemiyor insan :) aynen gorev gibi oldu artik hatta yumurtlama gecti diye hic yapasi gelmiyo insanin neyse bu ay oyle deneyelim bari adet olana kadar devamForumda yumurtlama gunu harici hamile kalan var sanirim gecen biri yazmişti. Siz normal hayatiniza donun. Esinize yumurtlama gununuz oldugunh soylememeniz daha iyi cunku gorev gibi oluyor. Bir uzmanda yazmisti cocuk yapilmaz diye. Cocuk normal ilski seyrinizde olan birseydir. Hadi cocuk yapalim diye birsey yoktur. Iki insan o an ister ve birlesme olur boylece psikolojik olarak her ay hamilelik beklemezsiniz yazmisti.
Canim hayırlısı olsun, öncelikle stres yapma en önemlisi bu etrafinin söylediklerini de onemseme cunku siz calistiktan sonra Allah ne zaman takdir ederse o zaman olur bunu dusun biz 1 yıldır deniyoruz testlerimizi yaptirdik bir sorun cikmadi demek ki vakti var dedik akisina biraktik artik kısmetbu ay adetimin bittigi günden baslayarak iki günde bir calisiyoruz, gecen ayki ilk deneme heyecanla basladi hüsranla bitti beklemek o kadar zor olduki. Bu ay adet bitiminde basladigim icin rahatim biraz aslinda ama olurmu olmazmi allaha emanet insallah diyebiliyorum sadece.. Hamile kalmak icin nerler yaptiginizi benimle paylasirsaniz yardimci olursaniz ve bilgilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.. Ben gecen ay ilk kez cocuk yapmaya karar verdigimizi görümceme hevesle heyecanla anlatirken güya bana dua ederken ve kendi ucuncu cocugu hic istemezken ne hikmetse hamile kaldi benim sonuclarda negatif cikinca bütün moralim yerle bir oldu ve hic hevesimde kalmadiama istiyorum bir cocugumun olmasini rabbimin izniyle insallah önümüzdeki aya isteyen herkes hamile girer
Büyük ihtimalle hamilesin canim :) bir an önce doktora görün önlemlerini al kendine dikkat et hayirlisi olsunİki test yaptım günümden iki gün önce ve günümde ilk test buEki Görüntüle 1858147 İkinci test de bu
Eki Görüntüle 1858148
Canim genelde onu erkekten gelen spermin kromozomu belirliyormus hayirlisi olsun hakkinizda insallah ne kadar dogru bilemem ama birde cin takvimi diye bir olay var ordan bir hesapla istersenmerhaba arkadaşlar;benım yumurtlama gunum16 temmuz cınsıyet tayını nasıl yapılıyor deneyen tutan var mı erkek bebek ıstıyoruz ıhtımallerı nasıl artırırırz
Hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Ikinci ayimiz bu ben karar verdikten sonra bir kontrole doktora gideyim dedim sagolsunlar haziranda randevu istedim ta eylülün ortasina verdiler yani üc ay sonrasina umarim bir sorunumuz yoktur bizimde. Yurtdisindayim burdada bu doktor olaylari cok lanet hep beklemek zorndasin kadin doktoru bile zorla aldi beni. Hamilede olsam yani oyle birsey hissetsem testte pozitivi gordukten sonra yumurtaliklarim agriyo kötüyüm diye uydurup acile gidicem yoksa kim beklicek 1-2 hafta randevuyu kan testi icin Hersey normalde olsa kafaya takinca gercekten olmuyor kesinlikle gunluk hayatta bile stres yasamamak gerekiyor. Esim sagolsun cok cabaliyo bu konuda rabbim hayirlisiyla versin insallah hepimize birer melekCanim hayırlısı olsun, öncelikle stres yapma en önemlisi bu etrafinin söylediklerini de onemseme cunku siz calistiktan sonra Allah ne zaman takdir ederse o zaman olur bunu dusun biz 1 yıldır deniyoruz testlerimizi yaptirdik bir sorun cikmadi demek ki vakti var dedik akisina biraktik artik kısmet
KEÇİBOYNUZU TOZUNU BALA KAT EŞİNE GUN DE BIR KERE YEDİRHakkimizda hayirlisi olsun insallah. Ikinci ayimiz bu ben karar verdikten sonra bir kontrole doktora gideyim dedim sagolsunlar haziranda randevu istedim ta eylülün ortasina verdiler yani üc ay sonrasina umarim bir sorunumuz yoktur bizimde. Yurtdisindayim burdada bu doktor olaylari cok lanet hep beklemek zorndasin kadin doktoru bile zorla aldi beni. Hamilede olsam yani oyle birsey hissetsem testte pozitivi gordukten sonra yumurtaliklarim agriyo kötüyüm diye uydurup acile gidicem yoksa kim beklicek 1-2 hafta randevuyu kan testi icin Hersey normalde olsa kafaya takinca gercekten olmuyor kesinlikle gunluk hayatta bile stres yasamamak gerekiyor. Esim sagolsun cok cabaliyo bu konuda rabbim hayirlisiyla versin insallah hepimize birer melek
Canim yurt disindayim nereden bulurumki keci boynuzunu, annemlerden isterim onlarda 10. ayda dönücek türkiyeden olmadi agustosun sonunda gidicez o zaman alip deneriz onudaKEÇİBOYNUZU TOZUNU BALA KAT EŞİNE GUN DE BIR KERE YEDİR
Canim senin durumun bizimkinden daha zormus. Rabbimden hayirlisini dileyelim vardir bi bildigi elbette bunca yilin mükafatini verir bir gün insallah en kisa zamanda seninde hamilelik haberini aliriz. Her gün, her an dua ediyorum rabbim cocuk isteyen hicbir kadinin kucagini bos birakmasin insallah. Saglikli beslen, kendine ve bedenine özen göster, kendini yipratma, strese girmemeye calis ve hicbirseyi kafana takma3 senedir her ay hamile kalmak istiyorum sonuç hüsran
Tam 2 senenin sonunda hamile kalabilmiştim onuda kaybettim düşük yaptım.
Düşük yapalı sene olacak nerdeyse ve ben yine hamile kalamadım
Aminnn canım elimden geldiğince dikkat ediyorum herşeye ama dediğin gibi nasip elden bişey gelmiyor.Canim senin durumun bizimkinden daha zormus. Rabbimden hayirlisini dileyelim vardir bi bildigi elbette bunca yilin mükafatini verir bir gün insallah en kisa zamanda seninde hamilelik haberini aliriz. Her gün, her an dua ediyorum rabbim cocuk isteyen hicbir kadinin kucagini bos birakmasin insallah. Saglikli beslen, kendine ve bedenine özen göster, kendini yipratma, strese girmemeye calis ve hicbirseyi kafana takma
Aminnn canım elimden geldiğince dikkat ediyorum herşeye ama dediğin gibi nasip elden bişey gelmiyor.
Eşimde de bende de bi sorun yok Rahim filmi çektirdim falan herşey normal ama bilmiyorum olmuyor.
Rabbimin imtihanı sabırla duayla bekliyorum mucizemi.
Rabbim kimseyi evlatsızlıkla imtihan etmesin Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?