Agustos ayina hamile girmek isteyenler?

meraba arkadaşlar, bende evllgmde 2.yılıma girdim, bizde bu ay karar verdik çocuk olayına, Allah inş bizede nasip eder. adetimin bitim gününden itibaren 2 güne bir deniyoruz. Allah hepimize nasip etsin

İyi demis hos demis ama malesef dusunmeden edemiyor insan :) aynen gorev gibi oldu artik hatta yumurtlama gecti diye hic yapasi gelmiyo insanin neyse bu ay oyle deneyelim bari adet olana kadar devam

Doga geregi 3 onceki spermler yumurtayi dolleyebiliyorsa ayda 3 gun zamanimiz var o gunu de tutturamiyorsak puh bize diyormuşm

meraba arkadaşlar, bende evllgmde 2.yılıma girdim, bizde bu ay karar verdik çocuk olayına, Allah inş bizede nasip eder. adetimin bitim gününden itibaren 2 güne bir deniyoruz. Allah hepimize nasip etsin
Hadi hayirlisi canim bizde aynisini yapiyoruz allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah...

Canim bak ben hala arastiriyorum adetin bittigi günden itibaren gün asiri iliskide hamilelik sansi cok daha fazlaymis hatta bu forumda baska bi basliktada yazmislar ve cogu bu sekilde hamile kalmayi basarmis en azindan yumurtlama günü derdinde olmaz kendini isin akisina birak adet bitiminden baslayarak gün asiri calisin.

Valla kızlar ben bi sonra ki bat tarihimi bilmiyorum desem güler misiniz bana bilmiyorum :) 2. Bebişi denediğim ilk ayın sonunda 3 gün adetim gecikti. 2. Ayın sonunda 5 gün gecikti. Artık korunmadan ilişkiye girmeye başladığımız için mi yok sa stres yaptığım için mi gecikmeler oldu bilmiyorum. Her aynı düzende giden adetim 2 aydır tuhaf. ya hesaplarım doğru değil artık ya da stres yapıyorum diye böyle oldu. O yüzden adetim ne zaman olucağını bilmiyorum tabi yumurtlama günlerini de öf amannnn rabbim hayırlısını versin de zaten bu ay son denemem olucak bi dahaki denemeleri sene sonuna ertelicem. Bu arada bende kaza sonucuyum Annemle babamın 2 sene çocukları olmamış ablam olduktan sonra da yani ablam henüz daha 1 buçuk yaşındayken o sisli romantik gece de dayanamayıp arzulamışlar birbirlerini ve sonuç şuanda size anlatıyor gerisini siz düşünün kazayla bebiş yapıcak kadar ateşli bir gece olmuş anlaşılan kaza sonucu olmak güzel bi duygu ya ne bilim çat kapı gelmişim işte ne güzel Bazen konuşuyoruz onlara da böyle anlatıyorum gülmekten krize giriyolar bende yapcak bişey yok kaza sonucu olmak böyle bişey diyorum

ne guzel yazmisin ya ahahaha ne guldum uykuda tutmadi zaten allah guzel gonlune gore versin en kisa zamanda insallah hamis kalirsin :)

ne guzel yazmisin ya ahahaha ne guldum uykuda tutmadi zaten allah guzel gonlune gore versin en kisa zamanda insallah hamis kalirsin :)
Ah bebeğim sana versin bana versin hepimize versin inşallah :)) Daha neler söylüyorum da annemlere gözlerinden yaşlar geliyo valla :)) burda pek ayıp kaçmasın diye söylemedim tabi saygı sınırını aşmadan yaparım esprimi :)) bi defa yine söz konusu olmuştum alışkanlık olmuş restmen yine güldürdüm bunları sonra öptü o bal dudişleriyle iyiki yapmışım seni dedi cnm annem benim. Bende lütfen orda durun ben kendim yola çıktım dedim o zaman da baya gümüştük yine :)) güzel ya kaza sonucu olmak güzeldir bi farklılık katıyor bana kendimi özel hissediyorum

Hadi hayirlisi canim bizde aynisini yapiyoruz allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah...
amin canım ya, ama şimdiden çok heyecanlı bi süreç, hesaplamalar adet günü bekleyişleri yani birde hamile kalsak düşünemiyorum bu heyecanları

merhabalar, ben de 5 aydır deniyorum olmadı. gebelik öncesi ultrason muaynesi, smear testi, ve kan degerleri testleri yaptırdım hepsi normal çıktı. adetlerim de düzenliydi ama korunmayı bıraktıktan günüm gecikmeye başladı, stresten sanırım. ovulasyon testleri de kullandım, yumurtlamam oluyor ama gebelik olmuyor. bugün adetimin 3. günü, hormon testi yaptırıcaktım ama 380tl imiş, çok pahalı geldi, devlet hastanesinde yaptırıcam yapıyorlar değil mi? ama bu ay geçti artık eşim de bu ay sperm testi yaptırıcak.
her ay adetim gecikince testler yapıyorum ve hem negatif moralim çok bozuluyor, bazı arkadaşlarım istedikleri ilk ayda hamile kaldılar, ne biliyim stresli bir süreç

Strestendir büyük bi ihtimal yada korunmayi biraktigin icin hormonlarin degismis olabilir. Bende gecen ay o kadar stres yaptim acaba oldumu olmadimi diye ama adetim tam gününde geldi, bu ay bakalim ne olucak bi degisiklik olursa söylerim. Sizin imkanlariniz var hemen testler falan benim ilk randevum 14 eylulde o zamana kadarda denemekten vazgecmicem tabiki :) adetin biter bitmez gün asiri calismaya basla sende yani ben en azindan öyle yapiyorum ilk cocugum olacak insallah ondan dolayi pek bilgilide degilim

Canim durumumuz nerdeyse ayni. Ben de 6aylik evliyken cocuk dusunmeye basladim ve daha 1haftalik ve kesinlikle cocuk dusunmeyen gorumcemle bir heyecanla bunu paylastim ve 1ay sonra ben sok gorumcem hamile. Neden cunku aslinda istiyomusta diyememismis.. simdi dogumu yaklasti fakat bende hala tik yok. Ve bir ortamda siz niye cocuk yapmiyosunuz diye bana soruldugunda onun olmaz diye cevap veriyor. Keske paylasmasaydim dedirtti sagolsun.. ama 10aydir israrla hevesle calismalara devam ediyoruz doktor kontrolundeyim tabiki.. insallah rabbim tum isteyenlerin bebislerini kucagina almasini nasip eder..

Eltiminde bi senedir olmuyo onlarda deniyo sorunlari yok guya ikimizi zorluyodu gorumcemle kaynanam cocuk yapin diye bizden haber beklerken ben istemiyorum allah size versin falan diyodu hamile oldugunu ogrendigi gun testi ikimizede yolladi gozumuze soktu sagolsun. Ilk gun guya istemiyorum nerden oldu triplerindeydi iki gun sonrasi gorumcelerime soyledim aslinda iyi oldu cocuklarda buyumustu demeye basladi :) eltimin hamile kalsmadiginkogrendigimde cok uzuldum ve hatta hamile kalirsam soyleyemem yazik kotu olurum dedim ama gorumcem hicte o kadar dusunceli cikmadi. allahtan umut kesilmez canim insallah bizlerede nasip eder o gunleri gormeyi.

Böyle görümcemi olur ya .. Rabbim size de hayırlısıyla evlat verir inşaallah..

Ben de 6 aydır deniyorum. Geçen ay hormon testi yatırdım ve prolaktin hormonu yüksek çıktı. İlaç verdi ve kullanıyorum. Kesinlikle hormon testi yaptırın. En azından derdimizi biliriz ama ilk başlarda ki gibi takmıyorum sağlıklı olsun geç olsun ...

Kesinlikle Adetin 3 günü yapılan hormon testini yaptır. O test sonucu Prolaktin hormonum yüksek çıktı ve doktor ilaç verdi kullanıyorum, bakalım ne olacak. Bence artık oluruna bırak. Bende ilk zamanları çok stres yaptım şimdi Allahın dediği olur diyorum

Kızlar bende bugün kadın doğuma gittim kontrol amaçlı hem hormonlarına baktırım hem muayene olim hemde kasıklarımda batmalar var ınları sölerim diye.adetiminde üçüncü günü bugün.gittim kadın ne dese beğenirsiniz biz hep vajinal bakıyoruz. Nası yani dedim. Hiç karından ultrason yok mu dedim yok dedi. Onu ayrı istiyolarmış oda para yani. Sonra adetim ona sonra bakalım dedim. Hormona bakalım dedim adetin düZenliyse gerek yok dedi. Batmalarında adettendir dedi. Ben bi sinir çıktım hastaneden. Etmediğim laf kalmadı kendilerine. Ben böyle şey görmemiştim.. Dahada gitmemem hastaneye..sizlerin adet düZenleriniz nası hormon baktırıyosunuz... Bu iki güne bir olayıda kasıyo beni. Yapmak zorundaymışım gibi oluyo oda. Onuda yapmıycam artık bu aydan sonra. Canım ne zaman isterse bide kocama bırakcam o isterse olcak

Rabbim isteyen herkesin yuzunu guldurur insallah canim. Elbet bizlerin de olacak ama vakti zamani degil demekki. Ama iste insan guvenebilecegi kisilerden boyle seyler gorunce moral motivasyon kalmiyor. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…