Agustos Bocegim Geldi Diyenler :) 2013 Mayis Anneleri!

aslinda ben bu topici cok hevesle actim ama mayis anneleri topici zaten varmis
o yuzden ben simdi link koysak oraya aktarilsa iyi olur di mi
:34:
hemorda tablo basladi
umarim sen de hamilesindir ve gelirsin yanimiza:16:

cnm hangisi o ben sabah gördüm bir tane ama 2012 mayıs anneleri açmış onlarda konuyla çok ilgilenmez.senin dediğin hangisiki

cnm hangisi o ben sabah gördüm bir tane ama 2012 mayıs anneleri açmış onlarda konuyla çok ilgilenmez.senin dediğin hangisiki

o topgı bende gordum ama bu lonuyu kazen acmıs o tpıkte aktıf sanırım gecen yılın mayıs annelrı bızelre tecrubelerını paylasacak

bat a 2 gün kaldı adetten yana herhangi bir belirti yok sol kasıgıma ara ara bıçak saplanıyor ve gece yumurtalıklarımı hissetmekten zor uyudum cok heyecanlıyım kızlaaaaar nolur dua edin benim için.. bu arada every canım topic taşınırsa haberimiz olsun tatlım :16:

merhabalar diğer linke de yazdım ama hangi topic daha aktif bilemedigim icin buraya da yazıyorum aynısını.

arkadaslar ben de bu topikte olabilmeyi çoook istiyordum ama sanırım şansımı kaybettim. bat 29 agustos ama bu ay bal-tarçın- çörekotu kürü yapmıstım ve ovulasyon erken oldu. 10 agustosta yumurtlama oldu ovulasyon testinden takip ettiğim kadarıyla. bugun ovulasyondan sonraki 13. gün ve kahverengi lekelenme başladı. ah ne kadar isterdim yerleşme olsun ama diildir di mi? boş yere umutlanmamalıyım di mi?

merhabalar diğer linke de yazdım ama hangi topic daha aktif bilemedigim icin buraya da yazıyorum aynısını.

arkadaslar ben de bu topikte olabilmeyi çoook istiyordum ama sanırım şansımı kaybettim. bat 29 agustos ama bu ay bal-tarçın- çörekotu kürü yapmıstım ve ovulasyon erken oldu. 10 agustosta yumurtlama oldu ovulasyon testinden takip ettiğim kadarıyla. bugun ovulasyondan sonraki 13. gün ve kahverengi lekelenme başladı. ah ne kadar isterdim yerleşme olsun ama diildir di mi? boş yere umutlanmamalıyım di mi?

devam etmez umarim canim
hamilesindir insallah:16:

merhaba bana yardım ederseniz çok sevinirim.4 aydır hamile kalmak istiyorum.her ay doktor nevradan ne zman hamıle kalırım ne zaman adet olucam diye kntrol ediyorum.silkus 33 gün sürüyomuş.bu ayki adetime hesplamaya göre 2 gün var.bu ay hamle oldugumdan şüpeleniyorum 2 gündür sabah uyanınca mide bulantısı kısa süreli sonrasında yerini yanmaya bırakıyor buzdobının kapısını açamıyorum çok kötü kokuyor daha yeni sildm halbuki.uykuya çok dükünümdür nrmadede ama 1 haftadır yataktan çıkasım yok uyumasamda hep yatmak istiyorum.beyaz renkli akıntım da var.gögüslerimde de hafif sertleşme oldu.hesaplamaya göre 4 hafta 2 günlük hamile oldugum çıkıyor.test yapmak istiyorum adetten önce yapılan testler gebelik olsada negatif çıkabiliyomuş napım yardım edın adetımın geçıkmesını beklıyeyım mı yapsam mı simdi ?

canım bence en doğrusu kan tahlılınde bellı oluyor. bende 6 haftalık hamıleyım ama ıdrarda cıkmamıstı..

Back
X