- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #2.476
Hoş gelmişArkadaşlar günaydın. Dün sezeryan doğum yaptım. Bebeğim küvezde şu an henüz göremedim ama durumu iyi. Darısı başınıza

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 176 gün geçti.
Hoş gelmişArkadaşlar günaydın. Dün sezeryan doğum yaptım. Bebeğim küvezde şu an henüz göremedim ama durumu iyi. Darısı başınıza
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 166 gün geçti.
Ben de gördüm dünayyy maşallah ya kazasız belasız atlatıyoruz bebeler gelmeye başladı ben hala birseyler alma derdindeyim dün Müslin lerin çok ise yaradığı yazmıssınız 1 tane almıştım baktım e bebekte 2 al 1 öde kampanyası yapmışlar hemen 1 kış için 1 yaz için sipariş verdim fiyatıda çok uygun yorumlarda güzel almak isteyenlerin bilgisine..
Gözünüz aydın,sizinde benim gibi sanirim yüksek tansiyona bağlı alındı,37 haftayı geçtiği için sıkıntı olmaz hiç merak etmeyin,benim kizimi da yatiracaklar galiba sariligi yükselmisArkadaşlar günaydın. Dün sezeryan doğum yaptım. Bebeğim küvezde şu an henüz göremedim ama durumu iyi. Darısı başınıza
Canım sen mama veriyor musun bebislere?Ben pek faydasını göremedim yinede bitirdim bir kutuNe zaman ki rezene ve bestlak isimli bir damlaya başlayıp su içimini 2 litreden 3 e çıkardım direk farkı gördüm. Ben 2 saatte bir sağım yapıyorum emzirirken 10 dakikada uyudukları için pek başarılı olamıyorlar. Yinede unutmamaları için zorluyorum anneyi
Unutmadan biberon için hala kararsız kalıp almayanlar için lansinoh markayı öneririm çok memnun kaldık. Aventi deneyimlemedik onuda önerenler çok fazla.
Veriyorum canım günde 2 kez mama gerisini süt veriyorum şu anlık genelde 2buçuk ile 3 saat arasında acıkıyorlar içtikleri cc arttıkça sütte yetmiyor haliyle.Canım sen mama veriyor musun bebislere?
Hayırlı olsun , Allah analı babalı büyütsün , tez vakitte de kucağınıza almak nasip olsun ... artık haftalarımız ileri , bugün yarın çıkartırlarArkadaşlar günaydın. Dün sezeryan doğum yaptım. Bebeğim küvezde şu an henüz göremedim ama durumu iyi. Darısı başınıza
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 172 gün geçti.
Hadi gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsünArkadaşlar günaydın. Dün sezeryan doğum yaptım. Bebeğim küvezde şu an henüz göremedim ama durumu iyi. Darısı başınıza
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 165 gün geçti.
Evet perşembe günü ne olduysa oldu. Tansiyonumun yükseldiğini öğrendim ve doktor hemen yatırdı. Pazarteside doğum gerçekleşti. Kızımı gördüm az önce babası ile birlikte, bir hafta yatacakmış kızım. Bende süt yapıcı gıdalar almaya çalışıyorum. Meme masajı, sıcak uygulama falan. Duş aldıkça daha Da iyi olacaktır. Henüz süt vermedim. İstemediler. Yutkunma problemi olduğu için. Bebek hafta olarak geri biraz benim.Gözünüz aydın,sizinde benim gibi sanirim yüksek tansiyona bağlı alındı,37 haftayı geçtiği için sıkıntı olmaz hiç merak etmeyin,benim kizimi da yatiracaklar galiba sariligi yükselmis![]()
Evet perşembe günü ne olduysa oldu. Tansiyonumun yükseldiğini öğrendim ve doktor hemen yatırdı. Pazarteside doğum gerçekleşti. Kızımı gördüm az önce babası ile birlikte, bir hafta yatacakmış kızım. Bende süt yapıcı gıdalar almaya çalışıyorum. Meme masajı, sıcak uygulama falan. Duş aldıkça daha Da iyi olacaktır. Henüz süt vermedim. İstemediler. Yutkunma problemi olduğu için. Bebek hafta olarak geri biraz benim.
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 162 gün geçti.
Bence de gerek kalmaz ben sadece süt hemen gelsin diye ne yapabiliriz diye öncesi için aklımdan geçen alternatifleri yazdım. Sezeryen de hemen süt gelmiyormuş çok az kişide süt salınımı hemen oluyormuş. Danışmanlık yaptığın zamanlarda en çok neye şahit oldun biraz bilgi verebilir misinYa bence emzirme çayları bebek endüstrisinin abarttığını düşündüğüm şeylerden. hastanede biz en güzel süt artırıcı su diyoduk danışmanlık yaparken. Fazla şeker kilo yapar süt değil. Beslenmeye tabiki dikkat edicez emzirme sürecinde o çok önemli aynı hamilelikteki gibi. Ama en önemlisi bol su tüketmek. Büyük konuşmayayım da emzirme çaylarından almadım almayı da düşünmüyorum
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 162 gün geçti.
Hayırlı uğurlu olsunArkadaşlar günaydın. Dün sezeryan doğum yaptım. Bebeğim küvezde şu an henüz göremedim ama durumu iyi. Darısı başınıza
Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 174 gün geçti.