- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #2.821
Arkadaşlar merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah evlatlarınızı sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yanlış anlamıyın ama bişey demek istiyorum.
Tüp bebek başlığı altında Ocak anneleri Şubat anneleri şeklinde konu açmak ne kadar doğru bilemedim
Sonuçta tüp bebek başlığı evlat hasreti çeken insanlarla dolu ve siz bu insanların gözü önünde anne topikleri açıyosunuz bence gebeliğe hazırlık başlığı altında açılsa bu topikler daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Tüp bebek başlığı tüp bebek sürecindekiler için olmalı diye düşünüyorum. Yani gerçekten yanlış anlamayın. Sadece fikrimi belirtmek istedim.
Tüp bebek başlığı altında Ocak anneleri Şubat anneleri şeklinde konu açmak ne kadar doğru bilemedim

Sonuçta tüp bebek başlığı evlat hasreti çeken insanlarla dolu ve siz bu insanların gözü önünde anne topikleri açıyosunuz bence gebeliğe hazırlık başlığı altında açılsa bu topikler daha mantıklı olur diye düşünüyorum. Tüp bebek başlığı tüp bebek sürecindekiler için olmalı diye düşünüyorum. Yani gerçekten yanlış anlamayın. Sadece fikrimi belirtmek istedim.

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 15-06-2021
Hamileliğimin 25. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 110 gün kaldı.
Bebeğiniz doğumundan sonra yaşamı için önemli olan refleks hareketlerini yapmaya devam ediyor. Bebeğinizin ağzı ve dudakları artık daha duyarlı. Eğer bebeğinizin eli ağzına yakın bir pozisyona gelirse hemen başparmağını veya diğer parmaklarını emmeye başlıyor. Bugünlerde yüksek bir ses olduğunda bebeğinizin zıpladığını hissedebilirsiniz. Bebeğinizin gözleri gelişimini bugün yarın tamamlayacak ve bebeğinizin gözleri açılacak.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 790 gr. - Yaklaşık boyu : 34.6 cm. (Baştan Topuğa)