- 9 Ocak 2015
- 10.161
- 20.791
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #2.896
Öncelikle bebeğin hayirli olsun,gözünüz aydın.Benim kızım çarşamba doğmuştu İlk günler mama vermemek için direndim saçma bi inatmis zaten sütun gelmemiş oluyo sarılığı yükseldi 15.3 e sonra 4. Gün 13.6 ile hastaneye yattık sıvı kaybı da vardı hastanede 2 gün yattı cikcaktik ki idrar yolu enfeksiyonu ve böbrek genişlemesi varmış antibiyotik tedavisi görüyoruz 5 gün daha kalcak dedi dr ins pazartesi ye çıkarız süt sagiyom arada emzirmeye gidiyom psikolojik olarak hiç iyi değilim arkadaşlar çok dua edin bize rabbim tüm bebeklere şifa versin
Benim kızımda sarilik oldu değeri 14.7 lere çıktı sonra 13.5 düştü git gide düştü.Benim bebeğim doğduğu gün mama verdik,düşük ağırlıklı dogmustu,hemşireler sarilik olmasın ve şekeri düşmesin diye mama baslattilar doktor kontrolünde,bizde hiç direnmedik hem mama hem de meme gittik on gun boyunca.Cevreden çok baskı oldu,mama verme çocuk memeyi tutmaz diye,ama kimseyi dinlemedik,şuan şükür mamaya gerek yok ama sütüm yetmeseydi vermeye devam ederdik.
Merak etme beslenmeyle sarılık geciyor,böbrek genişlemesi benim iki yegenimde de vardı,iki yaşına kadar takip yapıldı ozellikle erkek bebeklerde çok sık görülüyor merak etme çok önemli bir şey değil.