Aşılama Agustos ve eylül ayı aşılama yapacak olan ve yaptıranlar hangi ilaçları kullandınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayır canım hiç gebeliğim olmadı 3 yıllık evliyim ve ilk aşılama Amin inşallah tutar o kadar dua ediyorum ki isteyen herkese Rabbim isteyene herkese nasip etsin sonrada bana nasip etsin inşallah
10 günüm benim senin kaçıncı gündü canım

18 eylülde aşılama oldum aşılama gününüde sayarsam 6.gün ama ogün sayılmıyor diyorlar 5.gün yani ayy seninle aynı merakı yaşıyorum şuan kısmet bakalım rabbim busefer nasip edecek mi? inşallah Rabbim bu sefer duyar olmasını isteyen herkesin

Amin inşallah senin ne gibi belirtilerin var canım bende çok heyecanlıyım stres yapmamaya çalışıyorum ama ne kadr olacak bilmiyorum gaz sancım var sabah bununla uyandım ara ara bel ağrısı bugünde şişkinlik var bşrz ayrıca pkoluyum okuduğum şeylerde nerdeyse çoğu kişinin ilk aşılanması tutmamış ve benim morelim çok bozuldu açıkçası pek ümitli de değilim bilmiyorum nasıl olacak

Aynı şeyler bendede var ama sordum ebeye fostimon yapar dedi kasıklarım aşılamadan bir gün sonra agrımaya başladı önce çok hafifti şuan baya artti ama sürekli değil.ara ara bazen sağda bazende solda ama genellikle solda bazende tam uterusta bel ağrımda var ara ara crinone jel kullandıktan sonra göğüs ağrılarım başladı kahverengi başlayan halkada ve ucunda yürüyünce bile dolgunluğunu hissede biliyorum ama gebelik belirtisi olamaz diye düşünüyorum daha çok erken şimdi bu belirtiler için ama bi gönlümde var diyo nebiliyim anlamadım. O postları bendr okudum hemen moralini bozma bu belirtileri yaşayıp hamile kalanlarda var. Bakarsın sende hamile kalırsın sonucu öğrenince buraya yaz bende merak ediyorum

Anladım canım çok teşekkür ederim sonuç alırsam yazarım muhakkak ben aşılamadan sonra hiç ilaç yazmadı Dr um 2 kutu klomen 4 75 Lik merinol iğne ve çatlatma iğnesiyle oldum sonrasında bir ilaç yoktu hakkımızda hayırlısı bir yanım evet var bişeyler olacak diyor ama diğer yarım buruk sanki olmayacak gibi kendi kendime konuşuyorum işte moral bozmak yok stres yapmak kesinlikle yok inşallah olacak bebişlerimiz Allahım bu güzel duyguyu yaşatmasıni diliyorum çokça Amin

Amin canım inşallah Bana crinone jel verdi alttan kullanılıyor. Tutunmayı kolaylıklaştırmak içinmiş. Aynen bende o karışık duygu içerisindeyim iyi düşün pozitif düşün iyi olsun canım ben başta hiç pozitif bakmıyordum çok ümitsizdim ama bu forum da bana destek olan çok oldu sağolsunlar buraya yazıp insan içini dökünce rahatlıyor sende öyle yap olmazsada çok üzme kendini biliyorum üzmemek elde değil eşimede fazla bişey anlatıp söylemiyorum biliyorum içten içe oda üzülüyo belli etmiyo sadece olsun olmasın ben senin kadar takmıyorum ben seni illa bana çocuk yap diye mi aldım diyor ama öyle olmadığını düşünüyorum. yani öyle hissediyorum amaan psikolojimiz iyice bozuldu artık hayırlı haberi alınca daha iyi hissederiz artık

Aunen öyle canım çok güzel söyledin pozitif olalım her zaman inşallah burda haberleşiriz

Hayır canım yapmadım daha normalde ekimin 2 sinde dedi doktor ama ben 5 ini bekliycem geçen sefer dediği tarihte yaptım ertesi gün adet oldum çünki geçmesini bekliycem o yüzden senin kaç gün var daha?

Hayır canım yapmadım daha normalde ekimin 2 sinde dedi doktor ama ben 5 ini bekliycem geçen sefer dediği tarihte yaptım ertesi gün adet oldum çünki geçmesini bekliycem o yüzden senin kaç gün var daha?
Benimde 2 Ekim canım bende beklemeyi düşünüyorum inşallah adet olmayız evde test yapıp moral bozmim günüm geçerse Dr giderim zaten yumurta çatladıpı için adet olunur bebiş yoksa hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cnm

Ayy hadi inşallah bizede nasip olur. Bekle bence test yaptırıp adet olunca insan üzülüyor. Günün geçerse yap ben geçen ay hayal kırıklığına uğradım çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…