Aşılama Agustos ve eylül ayı aşılama yapacak olan ve yaptıranlar hangi ilaçları kullandınız

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende beklemedeyim canım galiba yarın kan testi yaptıracam yarın randevum var başka Dr a kayınvalidem gitmişken yaptır dedi kan çıkabilir dedi heyecanlandım yapsam ı sence
Sen bilirsin canım yaptır belkide çıkar dediği gibi bi iki gün kala çıkıyor zaten ben bekliyeceğim acele etmiyeceğim geçen ay acele ettim bir gün sonra hayal kırıklığı malesef ama hissediyorum bu seferde adet olacağım galiba hamilelik belirtisi yok hiç bende tüm ağrılarım geçti bel ağrım var sadece hissetmiyorum hamilelik tabi allah bilir yinede allahtan ümit kesilmez

Kesinlikle morel bozma canım olumlu düşünelim öyle olsun valla Bi bakıcam bilmiyorum kararsızım belkide yapmam inşallah görürüz pozitifi

Canım öğleden sonra 2 de gideceğim 2 saatte çıkarmış aradım bilgi aldım sen nasılsın napıyorsun
Sonucu muhakkak yaz canım ben beklemedeyim hala test yapmıycam ben belim çok ağrıyor sanırım bu seferde olmadı zaten c.tesi pazar adet olma ihtimalim çok yüksek o yüzden test yapmıycam ben 5 ine kadar olmzsam yaparım

Normalde bat 2 Ekim değil mi canım benimde bel ağrım var ama kasık ağrım yok yani sadece bel senin kasık ağrın varmı peki olumlu düşün dülünki öyke olsun tatlım

Yazacağım canım muhakkak ama içimdeki seste negatif olduğunu söylüyor hiç beklemiyorum yani

Normalde bat 2 Ekim değil mi canım benimde bel ağrım var ama kasık ağrım yok yani sadece bel senin kasık ağrın varmı peki olumlu düşün dülünki öyke olsun tatlım ❤
Benimde sadece bel ağrım var bide merdiven inince göğüste hassasiyet ama o hassasiyet crinone kullanmaya başlayınca başladı başka bi belirtimde yok

Benimde sadece bel ağrım var bide merdiven inince göğüste hassasiyet ama o hassasiyet crinone kullanmaya başlayınca başladı başka bi belirtimde yok
Anladım canım çok sık değil ama solda bişeyler hissediyorum bir hisseye gelir ufaktan sonra kayboluyor 1 saat önce yaşadım belkş de psikolojik bununla yüzleşmelşyşm canım yani yapacak birşey yok bşrde diyetisyene gidiyorum galiba bu haftada kilo vermedim hiç moralim çok bozuk

Canım seninde pko vardı dimi eşinde bir problem var mı normal aşılama mı yoksa mikrochip miydi?
Ben pkolu değilim eşimdede bi problem yok sadece benim rahim ağzı olması gerekenden iki kat daha dar sperm gitmiyormuş bide sağ tüpüm tam yumurtaya yakın yerden tıkalıymış malesef

Hemen kendini salma öyle akşam 6 dan sonra sudan başka hiç bişey yiyip içme canım farkı göreceksin ekmeğide azalt bak nasıl gidiyor kilolar eminim üstesinden gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…