- Konu Sahibi Unnkurabiyesii
-
İyi canım beklemedeyim hala sen nasılsın?Günaydın canım nasılsın
Bende beklemedeyim canım galiba yarın kan testi yaptıracam yarın randevum var başka Dr a kayınvalidem gitmişken yaptır dedi kan çıkabilir dedi heyecanlandım yapsam ı senceİyi canım beklemedeyim hala sen nasılsın?
Sen bilirsin canım yaptır belkide çıkar dediği gibi bi iki gün kala çıkıyor zaten ben bekliyeceğim acele etmiyeceğim geçen ay acele ettim bir gün sonra hayal kırıklığı malesef ama hissediyorum bu seferde adet olacağım galiba hamilelik belirtisi yok hiç bende tüm ağrılarım geçti bel ağrım var sadeceBende beklemedeyim canım galiba yarın kan testi yaptıracam yarın randevum var başka Dr a kayınvalidem gitmişken yaptır dedi kan çıkabilir dedi heyecanlandım yapsam ı sence
Kesinlikle morel bozma canım olumlu düşünelim öyle olsun valla Bi bakıcam bilmiyorum kararsızım belkide yapmam inşallah görürüz pozitifiSen bilirsin canım yaptır belkide çıkar dediği gibi bi iki gün kala çıkıyor zaten ben bekliyeceğim acele etmiyeceğim geçen ay acele ettim bir gün sonra hayal kırıklığı malesef ama hissediyorum bu seferde adet olacağım galiba hamilelik belirtisi yok hiç bende tüm ağrılarım geçti bel ağrım var sadecehissetmiyorum hamilelik tabi allah bilir yinede allahtan ümit kesilmez
Yap canım madem gidiyorsun aklına takılıp pişman olacağına sen yap benim olumsuzluğum seni etkilemesin inşallah hamilesindirKesinlikle morel bozma canım olumlu düşünelim öyle olsun valla Bi bakıcam bilmiyorum kararsızım belkide yapmam inşallah görürüz pozitifi
Amin canım sağolYap canım madem gidiyorsun aklına takılıp pişman olacağına sen yap benim olumsuzluğum seni etkilemesin inşallah hamilesindir
Canım öğleden sonra 2 de gideceğim 2 saatte çıkarmış aradım bilgi aldımYaptın mı canım test sonucu yaz muhakkak merak ettim bende
Sonucu muhakkak yaz canım ben beklemedeyim hala test yapmıycam ben belim çok ağrıyor sanırım bu seferde olmadı zaten c.tesi pazar adet olma ihtimalim çok yüksek o yüzden test yapmıycam ben 5 ine kadar olmzsam yaparımCanım öğleden sonra 2 de gideceğim 2 saatte çıkarmış aradım bilgi aldımsen nasılsın napıyorsun
Normalde bat 2 Ekim değil mi canım benimde bel ağrım var ama kasık ağrım yok yani sadece bel senin kasık ağrın varmı peki olumlu düşün dülünki öyke olsun tatlımSonucu muhakkak yaz canım ben beklemedeyim hala test yapmıycam ben belim çok ağrıyor sanırım bu seferde olmadı zaten c.tesi pazar adet olma ihtimalim çok yüksek o yüzden test yapmıycam ben 5 ine kadar olmzsam yaparım
Yazacağım canım muhakkak ama içimdeki seste negatif olduğunu söylüyor hiç beklemiyorum yaniSonucu muhakkak yaz canım ben beklemedeyim hala test yapmıycam ben belim çok ağrıyor sanırım bu seferde olmadı zaten c.tesi pazar adet olma ihtimalim çok yüksek o yüzden test yapmıycam ben 5 ine kadar olmzsam yaparım
Benimde sadece bel ağrım var bide merdiven inince göğüste hassasiyet ama o hassasiyet crinone kullanmaya başlayınca başladı başka bi belirtimde yokNormalde bat 2 Ekim değil mi canım benimde bel ağrım var ama kasık ağrım yok yani sadece bel senin kasık ağrın varmı peki olumlu düşün dülünki öyke olsun tatlım ❤
Benim gibi karamsarsın sende daha 3-4 gün var varsa kanda belli olur heralde inşallah seninledir bebişinYazacağım canım muhakkak ama içimdeki seste negatif olduğunu söylüyor hiç beklemiyorum yani
Anladım canım çok sık değil ama solda bişeyler hissediyorum bir hisseye gelir ufaktan sonra kayboluyor 1 saat önce yaşadım belkş de psikolojik bununla yüzleşmelşyşm canım yani yapacak birşey yok bşrde diyetisyene gidiyorum galiba bu haftada kilo vermedim hiç moralim çok bozukBenimde sadece bel ağrım var bide merdiven inince göğüste hassasiyet ama o hassasiyet crinone kullanmaya başlayınca başladı başka bi belirtimde yok
İnşallah bizimledir bebişler canım inşallahBenim gibi karamsarsın sende daha 3-4 gün var varsa kanda belli olur heralde inşallah seninledir bebişin
Ben pkolu değilim eşimdede bi problem yok sadece benim rahim ağzı olması gerekenden iki kat daha dar sperm gitmiyormuş bide sağ tüpüm tam yumurtaya yakın yerden tıkalıymış malesefCanım seninde pko vardı dimi eşinde bir problem var mı normal aşılama mı yoksa mikrochip miydi?
İnşallahİnşallah bizimledir bebişler canım inşallah
Hemen kendini salma öyleAnladım canım çok sık değil ama solda bişeyler hissediyorum bir hisseye gelir ufaktan sonra kayboluyor 1 saat önce yaşadım belkş de psikolojik bununla yüzleşmelşyşm canım yani yapacak birşey yok bşrde diyetisyene gidiyorum galiba bu haftada kilo vermedim hiç moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?