- Konu Sahibi Unnkurabiyesii
-
Anladım canım derdi veren Allah şifayı da verirmiş inşallah üzülmeBen pkolu değilim eşimdede bi problem yok sadece benim rahim ağzı olması gerekenden iki kat daha dar sperm gitmiyormuş bide sağ tüpüm tam yumurtaya yakın yerden tıkalıymış malesef
Kan verdim az önce 2 saat sonra çıkacakmış bakalım hayırlısı Dr da ödem oluştuğunu söyledi sonuca göre detoks suyu iöecem inşallah tutmuşturHemen kendini salma öyleakşam 6 dan sonra sudan başka hiç bişey yiyip içme canım farkı göreceksin ekmeğide azalt bak nasıl gidiyor kilolar eminim üstesinden gelirsin
İnşallah canımKan verdim az önce 2 saat sonra çıkacakmış bakalım hayırlısı Dr da ödem oluştuğunu söyledi sonuca göre detoks suyu iöecem inşallah tutmuştur
Çıktı mı canım sonuçunKan verdim az önce 2 saat sonra çıkacakmış bakalım hayırlısı Dr da ödem oluştuğunu söyledi sonuca göre detoks suyu iöecem inşallah tutmuştur
Canım aradım net bilgi vermedi ama sanırım negatifÇıktı mı canım sonuçun
E- nabızdan bakamıyormusunCanım aradım net bilgi vermedi ama sanırım negatif
Acilde yaptırdım geç düşer dedi sonucu söyleyin dedim 0.1 yazıyor dedi yıkıldım zaten kapattım tlfnuE- nabızdan bakamıyormusun
Sonuç negatif canım ama üzülme belki geç döllenme olmuştur adet olmayı bekle olmazsan testi tekrarlarsınAcilde yaptırdım geç düşer dedi sonucu söyleyin dedim 0.1 yazıyor dedi yıkıldım zaten kapattım tlfnu
Şimdi Bi haber gördüm 1 yaşındaki çocuklarını işkence ederek öldürmüşler Allahım karlı gelmiyorum fakat neden bunca isteyen kulun varken onlara nasip etmiyorsun hiç olmayacak bilyotum öyle hissediyorumSonuç negatif canım ama üzülme belki geç döllenme olmuştur adet olmayı bekle olmazsan testi tekrarlarsın
Evet o haberi bende izledim malesef buda bizim imtihanımız pes etme allahtanda hiç bi zaman ümit kesilmez canım vardır bi zamanı üzülme allah dualarımı kabul etmiyo deyip de isyanda etme sende sorun neydi canım neden olmuyorduŞimdi Bi haber gördüm 1 yaşındaki çocuklarını işkence ederek öldürmüşler Allahım karlı gelmiyorum fakat neden bunca isteyen kulun varken onlara nasip etmiyorsun hiç olmayacak bilyotum öyle hissediyorum
Bende pko var canım eşimde varikosel vardı ama değeri 22 milyona çıktı yani sorunu yine bana yüklerler hiç gebelik olmadı malesefEvet o haberi bende izledim malesef buda bizim imtihanımız pes etme allahtanda hiç bi zaman ümit kesilmez canım vardır bi zamanı üzülme allah dualarımı kabul etmiyo deyip de isyanda etme sende sorun neydi canım neden olmuyordu
Anladım canım hakkımızda hayırlı olsun inşallah rabbim gönlüne göre verirBende pko var canım eşimde varikosel vardı ama değeri 22 milyona çıktı yani sorunu yine bana yüklerler hiç gebelik olmadı malesef
Bende öyleyim canım 9 yıldır birgünümü ağlamadan ve dua etmeden geçirmedim bazen diyorum dualarımın kabul olmasını engelleyecek bir günahmı işledim allaha şimdi duamda şunuda ediyorum allahım dualarımın kabul olmasını engelleyecek olan tüm günahlarımı affet diye ama olmuyor bilmiyorum yanlışmı dua ediyorum acaba? Ama yinede isyan etmiyorum tabi verende o alanda o ol derse olur vardır bi zamanı bu aşılama tutmazsa bi kaç sene uğraşmıyacağım bi süreŞimdi Bi haber gördüm 1 yaşındaki çocuklarını işkence ederek öldürmüşler Allahım karlı gelmiyorum fakat neden bunca isteyen kulun varken onlara nasip etmiyorsun hiç olmayacak bilyotum öyle hissediyorum
Aynen öyle canım benimde böyle düşündüğüm çok zaman oluyor ama negatife yapacak bişey yok yola tekrar devam canımBende öyleyim canım 9 yıldır birgünümü ağlamadan ve dua etmeden geçirmedim bazen diyorum dualarımın kabul olmasını engelleyecek bir günahmı işledim allaha şimdi duamda şunuda ediyorum allahım dualarımın kabul olmasını engelleyecek olan tüm günahlarımı affet diye ama olmuyor bilmiyorum yanlışmı dua ediyorum acaba? Ama yinede isyan etmiyorum tabi verende o alanda o ol derse olur vardır bi zamanı bu aşılama tutmazsa bi kaç sene uğraşmıyacağım bi süreçocuk için ara vereceğim sonra belki tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?