- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
- Konu Sahibi Unnkurabiyesii
Aşılamada hangi ilaçlar kullandınız ben fostimon kullandım ama o tüp bebekde kullanılıyormuş galiba aklım karıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fostimon 75 mi başladı günde 1 defaBen Kullanmaya daha dün başladım fostimonu ilk aşılamam yapılıcak ekim de inşallah
Biz asilamada femara kullandik ve hamileyimAşılamada hangi ilaçlar kullandınız ben fostimon kullandım ama o tüp bebekde kullanılıyormuş galiba aklım karıştı
Benim ilk deneme olmadı bu ikinci denemem 18 eylülde oldum aşılamayı ama kasıklarım da ve alt karında çok ağrım var bazen kasık ağrım dizlerime vuruyor crinone jel kullanmaya başladığımdan beridirde göğüs uçlarım çok acıyo acaba enfeksiyonmu kaptım bel ağrısı kasık ağrısı normal gelmiyor bana ilkini klomenle başlamistim hiç agrım olmamiştı çok ağrım varBen Kullanmaya daha dün başladım fostimonu ilk aşılamam yapılıcak ekim de inşallah
Tebrik ederim canım inşallah sağasağlim kucağına almayı nasip eder rabbimBiz asilamada femara kullandik ve hamileyim
Kullandigin ilacin tup bebek veya asilama ilaci olmasi onemli degil o kadar. Onemli olan sende ise yaramasi. Guzel sonuclanir umarim.
Valla aydan aya tutmuyor insanin belirtileri cok fazla uzerinde durmamak gerek. Benim hamile kalamadigim ay daha cok belirtim vardi neredeyseTebrik ederim canım inşallah sağasağlim kucağına almayı nasip eder rabbiminşallah bende hamileyimdir ama ağrılarım çok ilk klomenle denemiştik ama hiç ağrım olmamıştı busefer çok ağrıyor var acaba enfeksiyon mu kaptım
![]()
Sende ilk haftalar kasıklarda ağrı batma olmuşmuydu aslında kendimide hiç dinlemiyorum ama bu ağrıda görmezden gelinecek gibi değil yani bilemedimValla aydan aya tutmuyor insanin belirtileri cok fazla uzerinde durmamak gerek. Benim hamile kalamadigim ay daha cok belirtim vardi neredeysesimdi hicbir sey yok
![]()
Olmustu ama catlatma ignesinin etkisi o. Asil belirtilerin 10. Gunden sonra filan baslamasi gerekiyormus bende bisey olmadi ama dedigim gibiSende ilk haftalar kasıklarda ağrı batma olmuşmuydu aslında kendimide hiç dinlemiyorum ama bu ağrıda görmezden gelinecek gibi değil yani bilemedim![]()
Geçen ayda vurulmuştum çatlatma iğnesi ama böyle ağrım olmamıştı acaba fostimon mu yapıyor yoksa yumurta çatlamadı mı da ağrıyor yoksa enfeksiyon mu kaptım bilemedim ayy kafamda deli deli sorular daha önce 2 kimyasal gebeliğim oldu hatta birinde yerlesme kanaması bile olmuştu ameliyat olacaktım adetim o güne denk geliyor diye geciktirici içmiştim içtikten yarım saat sonra lekelenmem başladı. yatışım yapıldı kan aldılar ameliyat dan önce doktorum odasına çağırıp beni ameliyat edemeyeceğini hamile olduğumu söyleyince çok şaşırmıştım haptanda bahsetmemiştim kan sonucum 205.10 çıkmıştı lekelenmem durmuştu ama 1 hafta sonra kanamam başladı adet oldum yani oda kese görünmediği için kimyasal gebelik sayıldı. Onun belirtileri çoktu ama ilaclardan diye düşünmüştüm hep göğüslerim dokunamayacak kadar çok ağrıyordu üzerine yatamıyordum yerleşme kanamam baş ağrım sivilcelenmem bile vardı ama aklımın ucuna bile gelmemişti hamile olduğum. Sonuçta ameliyat diye gidiyordum kusura bakma uzun oldu birazOlmustu ama catlatma ignesinin etkisi o. Asil belirtilerin 10. Gunden sonra filan baslamasi gerekiyormus bende bisey olmadi ama dedigim gibi![]()
Bu sefer kimyasal olmaz umarim. İnsanin hevesi kursaginda kaliyor. Valla fostimon daha once hic kullanmadigim bir ilac. O yuzden ne yorum yapsam bos. Catlatma ignesi olduysaniz yumurtanin catlamamasi diye bisey olmaz rahat olunGeçen ayda vurulmuştum çatlatma iğnesi ama böyle ağrım olmamıştı acaba fostimon mu yapıyor yoksa yumurta çatlamadı mı da ağrıyor yoksa enfeksiyon mu kaptım bilemedim ayy kafamda deli deli sorular daha önce 2 kimyasal gebeliğim oldu hatta birinde yerlesme kanaması bile olmuştu ameliyat olacaktım adetim o güne denk geliyor diye geciktirici içmiştim içtikten yarım saat sonra lekelenmem başladı. yatışım yapıldı kan aldılar ameliyat dan önce doktorum odasına çağırıp beni ameliyat edemeyeceğini hamile olduğumu söyleyince çok şaşırmıştım haptanda bahsetmemiştim kan sonucum 205.10 çıkmıştı lekelenmem durmuştu ama 1 hafta sonra kanamam başladı adet oldum yani oda kese görünmediği için kimyasal gebelik sayıldı. Onun belirtileri çoktu ama ilaclardan diye düşünmüştüm hep göğüslerim dokunamayacak kadar çok ağrıyordu üzerine yatamıyordum yerleşme kanamam baş ağrım sivilcelenmem bile vardı ama aklımın ucuna bile gelmemişti hamile olduğum. Sonuçta ameliyat diye gidiyordum kusura bakma uzun oldu biraz![]()
Evet gerçektende öyle oluyor yinede teşekkür ederim yorum yazıp beni dinlediğin için insan içini dökünce rahatlıyor biraz ben evleneli 9 sene oldu ve 2 defa laparoskopi ve histereskopi oldum biri kist miyom için 2.de y shape uterustan yani rahim kalp şeklindeymiş oyüzden tutunamıyormuş önceden hamile kalıyordum ohalde bile şimdi ameliyat oldum aşılamayla bile kalamıyorum inşallah bu ikinci denememde tutarda tüo bebeğe gerek kalmazBu sefer kimyasal olmaz umarim. İnsanin hevesi kursaginda kaliyor. Valla fostimon daha once hic kullanmadigim bir ilac. O yuzden ne yorum yapsam bos. Catlatma ignesi olduysaniz yumurtanin catlamamasi diye bisey olmaz rahat olun
İnsallah canim tup bebek maliyetiyle ve kullanilan hormonlarla yoruyor insani. Ama basari sansi da epey yuksek bir yontem. İnsallah gerek kalmaz ama hemen olur kucagina alirsin bebeginiEvet gerçektende öyle oluyor yinede teşekkür ederim yorum yazıp beni dinlediğin için insan içini dökünce rahatlıyor biraz ben evleneli 9 sene oldu ve 2 defa laparoskopi ve histereskopi oldum biri kist miyom için 2.de y shape uterustan yani rahim kalp şeklindeymiş oyüzden tutunamıyormuş önceden hamile kalıyordum ohalde bile şimdi ameliyat oldum aşılamayla bile kalamıyorum inşallah bu ikinci denememde tutarda tüo bebeğe gerek kalmaz![]()
İnşallah canım Rabbim nasip ederde bu sefer gerek kalmaz tüp bebeğe. doktorum 3.kez deneme ye gerek yok dedi olmazsa rapor çıkartırız Antalya ya tüp bebeğe gidesin dedi. Sanki olmayacağından emin gibi hiç olumlu konuşmadı. Bide oldu bittiye getirdi aşılama dan sonra sadece 10 dkka yatırdıİnsallah canim tup bebek maliyetiyle ve kullanilan hormonlarla yoruyor insani. Ama basari sansi da epey yuksek bir yontem. İnsallah gerek kalmaz ama hemen olur kucagina alirsin bebegini![]()
Sen olumsuz dusunme. Doktor da bilmiyor sonucu onun tavrina takilma, ayip etmis. Tesekkurler kuzumİnşallah canım Rabbim nasip ederde bu sefer gerek kalmaz tüp bebeğe. doktorum 3.kez deneme ye gerek yok dedi olmazsa rapor çıkartırız Antalya ya tüp bebeğe gidesin dedi. Sanki olmayacağından emin gibi hiç olumlu konuşmadı. Bide oldu bittiye getirdi aşılama dan sonra sadece 10 dkka yatırdıinşallah seninde herşey gönlünce olur.
![]()
Merhaba bende 14 de aşılama oldum 2 kutu klomen günde 3 defa artı 4 75 Lik merinol iğne ve çatlatma iğnesiyle son buldu canımAşılamada hangi ilaçlar kullandınız ben fostimon kullandım ama o tüp bebekde kullanılıyormuş galiba aklım karıştı
İnşallah canım Rabbim olmayan hekese nasip etsinMerhaba bende 14 de aşılama oldum 2 kutu klomen günde 3 defa artı 4 75 Lik merinol iğne ve çatlatma iğnesiyle son buldu canıminşallah tutunur bebişlerimiz ❤
Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum sağol doğru söylüyorsun böyle ilgisiz doktorlar var işte.Sen olumsuz dusunme. Doktor da bilmiyor sonucu onun tavrina takilma, ayip etmis. Tesekkurler kuzum
Amin inşallahİnşallah canım Rabbim olmayan hekese nasip etsin![]()