Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım aklına kötü şeyler getirme. Hepimizin sağlıklı bebişleri olucak inşallah. İçini ferah tut yeter
Yok maalesef her ay gögüslerimde hassaslık olurdu adet belirtisi olarak bu ay oda yokGerçi ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu yüzden batım değişmiş olabilir..
Sende belirti falan var mı
Tarlusal adetini getirmek için hamilelik olmazGebeligim yok doktor tarlusal diye ilac verdi sanirim onu kuanirken hamile kalmak zor oluyormus biraz. Bilgisi olan var mi
Yok maalesef her ay gögüslerimde hassaslık olurdu adet belirtisi olarak bu ay oda yok
Hepimiz için hayırlısı olur inşaallah... İlk bebeğinizmi olacak nasipseBende de hiç bişey yok.. adet belirtisi olarak 4 5 gün öncesinde kasıklarımda ağrı olurdu o da yok.. hatta geçen ayki gebeliğimde 10 gün önceden kasıklarımda ağrı başlamıştı. Bu ay sadece sağ kasığımda batma hissediyorum
Biliyorum ama bu ilaci kullandiktan snra hemen hamile kalan bir suru kadin var burda bile var yani arastirasini yaptim. Belki bi umut diyorum ama olana kadar da durmak yok biraz zayiflamaya calisacagimTarlusal adetini getirmek için hamilelik olmaz
Hepimiz için hayırlısı olur inşaallah... İlk bebeğinizmi olacak nasipse
Benim dörtbuçuk yaşınd bir oğlum var 36 yaşındayım 7 aydırda bebek istiyoruz ama maalesef... Yaş sıkıntım olmasa bukadar stres yapmıycamda malum yaş geçiyorEvet ilk olacak inşallah. Sizin?
İnşallah Rabbim gönlünüze göre verir tez zamandaBenim dörtbuçuk yaşınd bir oğlum var 36 yaşındayım 7 aydırda bebek istiyoruz ama maalesef... Yaş sıkıntım olmasa bukadar stres yapmıycamda malum yaş geçiyor