Agustosta pozitifi gorecegiz diyenler...

Gebeligim yok doktor tarlusal diye ilac verdi sanirim onu kuanirken hamile kalmak zor oluyormus biraz. Bilgisi olan var mi

1 yıldan fazla oldu evliyim. Eşimde bende diyabet yani şeker hastasıyız. Hba1c yüksekligim dısnda bir skntım yok. benimde 4 günüm gecti. Ama test alamıyorum şuan. Bakalm hayrlısı . insallah bnde hamileyimdir bu ay. Allah hicbirimizin kucağını boş brakmasn :)

Yok maalesef her ay gögüslerimde hassaslık olurdu adet belirtisi olarak bu ay oda yok

Bende de hiç bişey yok.. adet belirtisi olarak 4 5 gün öncesinde kasıklarımda ağrı olurdu o da yok.. hatta geçen ayki gebeliğimde 10 gün önceden kasıklarımda ağrı başlamıştı. Bu ay sadece sağ kasığımda batma hissediyorum

Bende de hiç bişey yok.. adet belirtisi olarak 4 5 gün öncesinde kasıklarımda ağrı olurdu o da yok.. hatta geçen ayki gebeliğimde 10 gün önceden kasıklarımda ağrı başlamıştı. Bu ay sadece sağ kasığımda batma hissediyorum
Hepimiz için hayırlısı olur inşaallah... İlk bebeğinizmi olacak nasipse

Tarlusal adetini getirmek için hamilelik olmaz
Biliyorum ama bu ilaci kullandiktan snra hemen hamile kalan bir suru kadin var burda bile var yani arastirasini yaptim. Belki bi umut diyorum ama olana kadar da durmak yok biraz zayiflamaya calisacagim

Kızlar BAT yarın bugün öğlende ilk idrarla test yapmistim negatif çıkmıştı, saatler sonra aynı teste baktım bu sefer kendiliğinden pozitife dönüşmüş, silik çizgi oluşmuş, gerçi benim daha önceden de testlerimin negatifken saatler sonra pozitife dönüştüğü oluyordu ama malesef kırmızı kartı görüyordum, az önce tekrar test yaptım yine negatif, yarın da uyanır uyanmaz inşallah ilk işim test olacak

"Aylinzel, post: 47697743, member: 768903"]Canim bencede eger ki imkanin varsa bosuna bekleme tabi tüp annelerin beklentisi buyudugu icin streside artiyor onuda dusunmek lazim ...insallah en kisa zamanda guzel haberini buradan okuruz canim :*[/QUO
Şimdiye kadar hep devlet hastanesine gidiyordum bu ayın 27sinde İstanbul umut hastanesinden randevu aldım canım, bi gideyim bakalım doktora da anlatayım durumu tüp bebek merkezine gitmeyi dusunuyorum diyim, bu arada güzel duana çok sevindim canım inşallah hep beraber burdan duyuru yaparız ve birbirimize destek olarak güzel bir hamilelik geciririz

Kizlar yeni konumuzu actim umudumuz eylul ayi diyenler konusu.. buyrun bekliyorum

Back
X