Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim kaç ay oldu ki deneyeli senya nekadarda moral depolamaya çalıssam yola devam desem gülsem içimde bi burukluk adetim geçti hamileyim sandm neden ya bn nezaman hamile kalcam acaba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bende bendeeeVar yaa simdi bulutlarin uzerinde ucmak isterdim. Ole bi rahatlamaya ihtiyacm var kii![]()
Uçuş için bilet kocandaVar yaa simdi bulutlarin uzerinde ucmak isterdim. Ole bi rahatlamaya ihtiyacm var kii![]()
Uçuş için bilet kocandaanlatabildim mi
![]()
![]()
O zaman pegasus u öneririmyok yaa onu dun hallettik son olrak . Ciddi ciddi ucmak istiorm ben
Tabikide teselli edicezzzzz biz buyuzden biraraya geldikkbirazcik gezinicem ben buralarda eksinli topikleri okuyup uyurum heraldekizlar sizden guzel haberler bekliyorum birbirimiz icin dua edelim hayirlisiysa versin Allahim bu ay bize. olmayincada uzulmek yok birbirimizi teselli etcez olana kadar devam.
Allh seni napmyaO zaman pegasus u öneririm![]()
Ciddi anlamda 2 3 ay olmstr isteyeli oncesnde sadeece istydm smdi cddi anlamda bu ay ovulasyn testyle flan denedm iste ksmet olmadi sanrmCanım benim kaç ay oldu ki deneyeli sen
Tabisii bosuna burda deilzbirazcik gezinicem ben buralarda eksinli topikleri okuyup uyurum heraldekizlar sizden guzel haberler bekliyorum birbirimiz icin dua edelim hayirlisiysa versin Allahim bu ay bize. olmayincada uzulmek yok birbirimizi teselli etcez olana kadar devam.
Kız anladım şaka yapayım dedim azıcıkAllh seni napmyaay anlatamadim bi turlu. Kuus gibii kanatlarim olaydiii mis gibi ucaydim bulutlar icindee aahh ahhh
Ooo senn ki daha havaliymisKız anladım şaka yapayım dedim azıcıkbende küçükken kendimi bir çift kişilik yatakta yatıp gökyüzünde uçarken hayal ederdim üzerimi de sıkıca örteerdim gökyüzünde gezerdim gece hayalimde ne güzel
olurdu... Sonra cam fanus gbi kapanırdı yatagın etrafı Bi camla ve öle gezerdim birazda kar filan yagardı
keşkem gercek olsa
![]()
Senin rüyalar genel de çıkıyor o zamanOoo senn ki daha havaliymis
Ben de ruyamda surekli uctgumu gorurum . Ama yolculk edecegim zamn .yani bi yere gidicegimi bilsem de bilmesem de ucuorm ruyamda sonra da gerck cikio
Insllh ole olur. Gecen aylrda hep cocugumu goruodum ama hala tık yokSenin rüyalar genel de çıkıyor o zamanhadi burdalş herkesi hamiş gör de çıksın bak bende bugun hep rüyamda ovu testi yapıyordum simdi sen deyince hatırladım bende bugun piki yakaladım
![]()
AhahahhaBenm karin bolgem kasiklarim bacaklarm goguslerm agriyo ya19 temmzdan beri basiniza bela oldm adette olamadm gebede kalamadm
![]()
Bende de bi haalt yok yaa agrim gittiiBenm karin bolgem kasiklarim bacaklarm goguslerm agriyo ya19 temmzdan beri basiniza bela oldm adette olamadm gebede kalamadm
![]()
O zaman yakındır zamanıInsllh ole olur. Gecen aylrda hep cocugumu goruodum ama hala tık yok![]()
Amin amin insllh. Bana da ole gelioAhahahhabugünleri okuyup güleceğiz az kaldı
![]()