Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sana sadece şunu diyeyim ben atlattım Allah'a şükür ve bunu terapisiz yaptım. Sadece kendine İnan ve geçecek de emin ol herşey güvende bitiyoArkadaşım moralini bozmak istemem ama mlsf bu şey geçici değil.Ankara nın çok önemli bir psikiyatri merkeznde 2 sene tedavi gördm.8 yıldr beni mahvetti.sadece belli bir müddet yatışıo sonra ataklar..ve bunu yazrkn anksytmn 4. günündeym
Kızlar şu anksiyeteyi yaklaşık bir aydır yaşıyorum ama şu sıralar iyiyim çok şükür ama korkuyorum ya tekrar olursa diye. Sizde de yaşayan var mı bu durumu?
Canım mrb. Evet şuan ilaç tedavisinin 2. Ayındayım çok yol ilerledim bunun frkındayım ve gerçekten istedi mi insan herşey geçiyor :) çok teşekkür ederimTatlım uzun bi süre bende bu illetle uğraştım.. İnsanın hayatını cehenneme çeviriyor evet, ama ataklar geldiği esnada başka şeyle ilgilen ben tedavi görmeden atlattım çok şükür. İyi olacağına inanarak başla
Brn de yasiyorum bunu hatta bu siteye benim gibi insanlarla konusabilmrk icin uye oldum. Siz de boyle biseyleri kotu bisey olacagina dair isaret zannediyor musunuz
Ilac kullaniyorum. etkisini goremedim. Bugun beni yokladi Bu ankisiyite. Ne bicim bir dertmis ya