Ah bu anksiyete

Arhezdemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
331
149
33
Kızlar şu anksiyeteyi yaklaşık bir aydır yaşıyorum ama şu sıralar iyiyim çok şükür ama korkuyorum ya tekrar olursa diye. Sizde de yaşayan var mı bu durumu?

Arkadaşım moralini bozmak istemem ama mlsf bu şey geçici değil.Ankara nın çok önemli bir psikiyatri merkeznde 2 sene tedavi gördm.8 yıldr beni mahvetti.sadece belli bir müddet yatışıo sonra ataklar..ve bunu yazrkn anksytmn 4. günündeym

Arkadaşım moralini bozmak istemem ama mlsf bu şey geçici değil.Ankara nın çok önemli bir psikiyatri merkeznde 2 sene tedavi gördm.8 yıldr beni mahvetti.sadece belli bir müddet yatışıo sonra ataklar..ve bunu yazrkn anksytmn 4. günündeym
Canım sana sadece şunu diyeyim ben atlattım Allah'a şükür ve bunu terapisiz yaptım. Sadece kendine İnan ve geçecek de emin ol herşey güvende bitiyo

Canım inşlh geçmiştir nedym.ben de öyle sanıodm 1,5 sene okdr rahattım ki geçti bitti diyordum yeniden başladı.zatn drm demişti % 100 geçme diye bir şey yokmuş.tetikleyici sebep bulduğu an ortaya çıkarmış. Çok geçmiş olsun..

Kızlar şu anksiyeteyi yaklaşık bir aydır yaşıyorum ama şu sıralar iyiyim çok şükür ama korkuyorum ya tekrar olursa diye. Sizde de yaşayan var mı bu durumu?

Tatlım uzun bi süre bende bu illetle uğraştım.. İnsanın hayatını cehenneme çeviriyor evet, ama ataklar geldiği esnada başka şeyle ilgilen ben tedavi görmeden atlattım çok şükür. İyi olacağına inanarak başla

Tatlım uzun bi süre bende bu illetle uğraştım.. İnsanın hayatını cehenneme çeviriyor evet, ama ataklar geldiği esnada başka şeyle ilgilen ben tedavi görmeden atlattım çok şükür. İyi olacağına inanarak başla
Canım mrb. Evet şuan ilaç tedavisinin 2. Ayındayım çok yol ilerledim bunun frkındayım ve gerçekten istedi mi insan herşey geçiyor :) çok teşekkür ederim

Bende depresyonu yendim ama takıntıyı bir türlü yenemedim. Ya tekrar depresyona girersem diye korkuyorum. Kötü olayları hatırlamak istemiyorum, hatırladıkça kendimi depresyona itecekmişim gibi oluyor

Korkuyu kafada ne kadar büyütürsek yaşıyoruz.. Atak geleceği sırada kalkıp mezdeke açıyorum artık.. Gel senden korkmuyorum beni öldüremeyeceksin bayılmayacağım felç de olmayacağım.. Otobüste veya kalabalık yerlerde hafif yokluyor boğazım düğümleniyor ama hemen telefonu açıp oyun oynuyorum nasıl dert bizimki ya çözümü yok..daha önce ilaç tedavisi de gördüm karaciğeri yorduğumla kaldım

Brn de yasiyorum bunu hatta bu siteye benim gibi insanlarla konusabilmrk icin uye oldum. Siz de boyle biseyleri kotu bisey olacagina dair isaret zannediyor musunuz

Brn de yasiyorum bunu hatta bu siteye benim gibi insanlarla konusabilmrk icin uye oldum. Siz de boyle biseyleri kotu bisey olacagina dair isaret zannediyor musunuz

ben bugün bütün şizofreniye takmış durumdayım iyiki bi yerde yazı okudum hemen ben de olacağım korkusu sardı..

Ilac kullaniyorum. etkisini goremedim. Bugun beni yokladi Bu ankisiyite. Ne bicim bir dertmis ya

ben normalde problemlerimi cok onemserim bu kadar iki bucuk haftadir araliksiz her gun en az bir kere kriz gecirmeme ragmen doktor ilaçlarıni reddediyorum. Sanirim bagimli olacagimi saniyorum. Surekli ayni sey var kafamda yaptigim hata ortaya cikacak ve bi yildir suren iliskim bitecek. Artik bugun iliskimi ben bitirmeye karar verdim. Disari cikmaya tek basima dolasmaya korkar vaziyetteyim, ilk kez bu kadar kotuyum. Ustelik aptalca bir nedenden oturu. Hissediyorum o yuzden boyleyim demek ki diyorum. Kendimi ne zaman bisey olmayacagina ikna etsem hemen karsit cevap buluyorum. Beni durdurmak ikna etmek rahatlatmak imkansiz

X