Ah bu ben 😦😦

Evlat Kokusu

Kötü Kalpli Kullarından Koru Allahım,💜
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
2.365
1.718
63
Alanya
Kızlar merhaba herkesi hemen affeden bir yapım var. Affetmesem karşı taraf üzülecekmiş gibi vicdan azabı gibi bişey oluyor. Herşeyi içime atıyorum kimseye hiç öfkeli olamıyorum. Vee kimsenin kusurunu söyleyemiyorum neyse,,, üzülür şimdi diyorum nasıl değişeceğim ben. Farklı örneğiniz olur belki mutlu değilim bazen başıma bişey gelse keşke diyorum bu huyum yüzünden😶😏😣

Herşey strese bağlı farkındayım aslında ama değişemiyorum
Ben de öyle diyordum, sonra mide hastası oldum, 13 kilo verdim, gecelerce uyuyamayıp sabahladım acıdan, düzenli ilaç kullanıyorum, ve sonunda da ameliyat.. Ve o kadar da zor değilmiş değişmek, sağlığın gidince, o kadar nazik olamıyorsun kimseye karşı.

Kızlar merhaba herkesi hemen affeden bir yapım var. Affetmesem karşı taraf üzülecekmiş gibi vicdan azabı gibi bişey oluyor. Herşeyi içime atıyorum kimseye hiç öfkeli olamıyorum. Vee kimsenin kusurunu söyleyemiyorum neyse,,, üzülür şimdi diyorum nasıl değişeceğim ben. Farklı örneğiniz olur belki mutlu değilim bazen başıma bişey gelse keşke diyorum bu huyum yüzünden😶😏😣
bugün karşıma çıkan bi yazıyı paylaşayım o zaman sizinle ;
"Kavga çıkmasın diye sustuğum zamanlar, kırılmasın diye yuttuğum konular ve kaybetmemek için alttan aldığım insanlar oldu. Şimdi anlıyorum ki bazı kavgalar çıkmalı, bazı kalpler kırılmalı ve bazı insanlar kaybedilmeliymiş... Sürekli gönül yapmaya çalışınca kıymetin kalmıyormuş..."

Back
X