Ah su akrep burcu erkegin inadi, 570 8 aradiigima ragmen halen tik yok

pembecikolatam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
142
14
erhaba arkadaslar,
Ben hayatimda böyle erkek görmedim.. bir konu konusuyorduk, bosver anlamazsin gene sen dedi, bende neden anlamayim, salak miyim ben sõyledim, oda : Bilmem, ola bilir sõyledi.. cunku bir kaç kez yasadik bunu dedi.. Benimde gururum kirildi, coktaa alingan olddugum icin oruma gitti, ben na hiç hakaret edici yahut kirici laflar soylemem.. bendee dedimki: ya git" bisey soylemiyorum daha.. sonra hic bisey yazmadi.. bir õzur borcunu bekledim... Tum gun yazmadim oda, dayanamadim.. senmisin bana inat yapan. Tam 570 x aradim.. Whatssapa girdi bisey demeden tel kapatti, sonra telefonu acti vede whatsapppa bakti fakat hiç bisey soylemedi.

Sizce degerimi bilipte konusurma hic, cunku bundan soNra konusmucam

570 kez? ahahaha :KK70: bu yeterli değil şarjını yiyene kadar arayın. Zaten yakında arama yapmanızı engeller.

Benim ki de akrep harbi giciklar ama sen aranmissin ya ne o kadar üstüne dusuyon isterse bir hafta aramasına bu kadar küçültme kendini..Kaçan kovalanir..Ayrıca akrep burcu erkeği kendini hep haklı görür suçunu kabul etmez sende doğrular gibi arayıp durmussun tabi dönmez sana istediği zmn ulaşabileceğini biliyor..Biraz kaybedebileceğini hissettir araya mesafe koy..

Gecen buna benzer bi olay olmustu tam 5 gun konusmadi, konusmucaktim da,n sonra whatsapp durumu bana yoneli bisey yazdi, laf sokmak gibi bisey sonra dayanamadim gene ilk adimi ben atmistim.. Uff

Madem huyu bu belli bir zmn için onu aklından çıkar olmadığını varsay..Kafanı dağıt,başka şeylerle oyalan.Mutlu olduğunu hissetsin.Ona yönelik birşey yazıp çizme.O zmn dicek ki ben bu kızı çok yordum biktirdim herhalde hop geri adim atcak emin ol..Sana salak ! dedigini unutma insan sevdiğine bu kadar saygısız konuşmaz..Tavrını koymazsan saygisizliga devam eder...

X