- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #3.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohaaa nerden bildin kanka yaaa şok oldumBence deftina bakar![]()
Bana da genelde o denk gelirOhaaa nerden bildin kanka yaaa şok oldum
Yolladım kanka yukarıda mesajımBana da genelde o denk gelir,ne demiş ne demiş?
Ben de atayım promosyon bakalım,kim bakacak?Aha falim gelmiş durAncak bu kadar alakasız olabilirdi. Bir tanesi bile tutmuyor.![]()
ne çabuk ya, sallamasyon kokusu alıyorum ama umarım değildirBen de atayım promosyon bakalım,kim bakacak?Aha falim gelmiş dur![]()
Evet bende öyle hissettim,göz varmış çok üstümde falan fistanne çabuk ya, sallamasyon kokusu alıyorum ama umarım değildir
kimde göz yok kiEvet bende öyle hissettim,göz varmış çok üstümde falan fistan![]()
faldan yana talihimiz gülmedi bari bununla günümüz şenlensinOhaaa çok severim kanks,süper bir haber bu![]()

Ahh yaa,sorudan yürüyorlar işte.Hadi soruduz baksınlar bakalım,ne sıkacaklar?Yok ya biliyoruz aslında bir halt olmayacağını,bile bile atıyoruz.faldan yana talihimiz gülmedi bari bununla günümüz şenlensin![]()
Ben 37 falan,hem kahve hem de tarot attim.Kombo yapıyorumBenimki gelmedi ya daha 2. Sıradayım![]()
Tarotta iyice saçmalıyorlar yaBen 37 falan,hem kahve hem de tarot attim.Kombo yapıyorum![]()
Sana da deftina bakacakBenimki gelmedi ya daha 2. Sıradayım![]()
Aynenn kanka,palavralardan seçmeler işteTarotta iyice saçmalıyorlar yaaman maksat eğlence olsun zaten beklentimiz yok
![]()
İskelet var demiş ve sağlıklı günler dilemiş,bu ne yaman çelişkiYa nasıl bilebiliyor bu kadar detayı![]()