• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Ya var ya acayip sinir oluyorum bana da ergenken taş gibi vücudum var hala kulp takıyorlardı bu ne çok beyazsın deyip gülüyorlardı, bronzlaşmadan bacaklarını açma diyorlar, azıcık kilo al çelimsizsin diyorladı, varolan ışıltı özgüven de sönüyor, buruşmuş kağıt gibi köşede kalıyordum :D :D Kanka hepsi kıskançlık bunların ya düşmeyin tuzağa. Mis gibi açarım valla bacaklarımı da evet beyazım peynir gibi ben de beyaz renk bir tene sahibim allah allah doğamla mı kavga edeyim, esmer güzeller de var beyaz güzeller de. Renklerin bile modasını yapıyorlar. Bir ara esmerlik modaydı bir ara beyazlık :D aptallık ya başka bir şey değil
O beyazlık şeysini Ben de çok yaşadım.Sen cidden benim kayıp kardeşim olabilirsin🧐

giy yüksel bel skinny jean üstüne de crop uff basen gibi basen gez valla, olan var olmayan var :KK70: gerçi bulunduğun şehri bilmiyorum rahat olmayabilirsin
Rahat gezilebilecek yerdeyim canım sorun yok ama kaç yaşında kadınsın neden crop giydin derler mi diye düşündüm bu sefer de iyi mi :KK70:

Rahat gezilebilecek yerdeyim canım sorun yok ama kaç yaşında kadınsın neden crop giydin derler mi diye düşündüm bu sefer de iyi mi :KK70:
ahh ahh demeseler bile derler mi acaba diye içinden bu düşünce geçiyor sonuçta ve full özgürlük yok işte insan içten içe rahatsız oluyor. Bizim toplumu bu yüzden sevmiyorum

20li yaşlarda kaldı o işler hanım hanııım kendine gel demesinler :KK70:ben azıcık 40 a doğruyum da :KK70:
40 olsan ne ya delirdin galiba, tam kadın kadın yaşlar bunlar lütfen, sana kendini böyle kötü hissettirmişler çok sinirlendim şu an, gel avrupaya bir crop giy salın, bak neler oluyor :halay:

Back
X