- Konu Sahibi ruzgargulu_
- #3.841
Sırf evlenmek için ne için olacakAynen kanka,birlikte iyi vakit geçiremediğin,hayat görüşlerinin farklı olduğu ve sevmediğin bir insanla sırf parası çok,çok iyi arabası var diye nasıl evlenir ki insan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sırf evlenmek için ne için olacakAynen kanka,birlikte iyi vakit geçiremediğin,hayat görüşlerinin farklı olduğu ve sevmediğin bir insanla sırf parası çok,çok iyi arabası var diye nasıl evlenir ki insan?
Merhaba kızlarBu arada buralarda hiç bizim kızları @noktalibirgulredvelvetcake @Evita1907 göremiyorum. Herkes iyidir umarım
Ayy kime attınBen arada fal attım ya itiraf ediyorumhatta dün
redvelvetcake le konuştuk önerebileceği biri vardı, sonra baktırınca beğenmemiş. Öyle olunca ben de vazgeçtim. Biraz da pahalıydı zaten gerek yoktu.
iç güveysinden halliceyiz bebek :) sen nasılsın?Merhaba kızlarhayırlı ramazanlar valla yazamadım bayağıdır kusura bakmayın
nasılsınız herkes iyi mi
![]()
Kendisini nasıl adam etsin kanka?Babasının parası kadar var bu hayatta.Borellus80 D didilika bu millette evlilik sevdası bitmez, evliliği başarılmış bir aşama gibi görüyorlar, sonraki level da çocuk
saçma sapan, ne zaman 'önce kendini adam etmeyi' öğrenecekler bilemiyorum.
İşte, o yüzden paradan başka bir şey düşünmüyor, mutluluğunun da sevgisinin de hep maddi bir değeri oluyor.Kendisini nasıl adam etsin kanka?Babasının parası kadar var bu hayatta.
97 model Polo'm ile gayet mutluyum,arada bir arıza çıkarıyor ama olsunİşte, o yüzden paradan başka bir şey düşünmüyor, mutluluğunun da sevgisinin de hep maddi bir değeri oluyor.
Ben de 91 model tabanvayım ile mutlu olmaya çalışıyorum kanka97 model Polo'm ile gayet mutluyum,arada bir arıza çıkarıyor ama olsun![]()
Kiz sen 91'li misin?Allah'ım yaşlanıyorum giderekBen de 91 model tabanvayım ile mutlu olmaya çalışıyorum kanka![]()
![]()
evet ama merak etme ben de yaşlanıyorum :)) 31 i bitirdik, başımızı sokacak ne bir evimiz ne bir maaşımız varKiz sen 91'li misin?Allah'ım yaşlanıyorum giderek.
Yavv kankam ne olur artık bırak bu umutsuzluğu,olacak yaaa olacak işte.Basvurulara devamm.evet ama merak etme ben de yaşlanıyorum :)) 31 i bitirdik, başımızı sokacak ne bir evimiz ne bir maaşımız var
durum tespiti yaptım kanka, sonuçta şu an yok :)) geleceği de bilemeyiz (fal mı atsamYavv kankam ne olur artık bırak bu umutsuzluğu,olacak yaaa olacak işte.Basvurulara devamm.
At bir falcık sen evetdurum tespiti yaptım kanka, sonuçta şu an yok :)) geleceği de bilemeyiz (fal mı atsam)
ohaaa nasııl fal bakıyorlar mıııAt bir falcık sen evet.Kız ben Redvelvet ve didilika'ya baktiracagim söz aldım onlardan
.
Valla birisi fincan paylaşmış,bizim kızlar yorumlarken yakaladım.Ben de atacağım işte banane☺ohaaa nasııl fal bakıyorlar mııı
bak yaaaa, aşk olsun kızlar bizden mi saklıyorsunuz yaaValla birisi fincan paylaşmış,bizim kızlar yorumlarken yakaladım.Ben de atacağım işte banane☺![]()
All işte,ben yakaladım amabak yaaaa, aşk olsun kızlar bizden mi saklıyorsunuz yaa
Kim maaşı ve evi goturuyor canım sağlıklıysak çok şükür aç değiliz açıkta değiliz:))bizimde olur inşallah canım benimevet ama merak etme ben de yaşlanıyorum :)) 31 i bitirdik, başımızı sokacak ne bir evimiz ne bir maaşımız var
ben satın almak için demedim ama kiralık bile tutamıyorum :) ben tek yaşıyorum, bir de köpeğim var benim sorumluluğumda olan. Başımı sokacak dört duvara ve yiyecek ekmeğe ihtiyacım var, şu an sadece birikmişten yiyorum, birkaç aya o da bitecek ve ne yapacağım bilmiyorum, aslında birkaç ay sonra aç ve açıkta olacağım tam olarak.Kim maaşı ve evi goturuyor canım sağlıklıysak çok şükür aç değiliz açıkta değiliz:))bizimde olur inşallah canım benim