• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Ecemedyum, zihninenerjisi, cheryto, Medyumjupiterian, medyum ayda ve Masal17 ye atmışım.
Baya da olmuş ya:KK48:
Masal17, cheryto kötü, zihninenerjisi berbat, medyumayda ve ecemedyum eh işte, medyumjupiterian iyi diyebilirim.
İyi dediğim de uzun uzun yazmış emek vermiş diye yoksa soruma son birkaç cümlede cevap vermiş ama tutarlı geldi az şey söylemiş olsa da.
Bunlara attım şekerim ama gördüğün gibi işe yarar kimse yok içlerinde :KK70:

Ahhh bu kız bir alem ya🤣🤣

Eklentiler

• Screenshot_20220402-212408_Tellwe.webp
    Screenshot_20220402-212408_Tellwe.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 37
ben satın almak için demedim ama kiralık bile tutamıyorum :) ben tek yaşıyorum, bir de köpeğim var benim sorumluluğumda olan. Başımı sokacak dört duvara ve yiyecek ekmeğe ihtiyacım var, şu an sadece birikmişten yiyorum, birkaç aya o da bitecek ve ne yapacağım bilmiyorum, aslında birkaç ay sonra aç ve açıkta olacağım tam olarak.
Gün doğmadan neler doğar canım yaşıyorsak ümit vardır.cok iyi bilirim ekmek bulamadığımız zamanlar çok oldu yokluğu iyi bilirim :((((

Son düzenleme:
iç güveysinden halliceyiz bebek :) sen nasılsın?
Ayy o ne demek simdi iyi mi kötu mu🙊 ben de iyiyim sadece biraz halsizim acıktım ve susuzluktan azıcık basım agrıyor😀 biraz uyusam iyi olurum sanırım ama uyuyamadım da. Su an tek motivasyonum akşama yeni aldığım elbiseyi giyip iftara gitmek :D

Ayy o ne demek simdi iyi mi kötu mu🙊 ben de iyiyim sadece biraz halsizim acıktım ve susuzluktan azıcık basım agrıyor😀 biraz uyusam iyi olurum sanırım ama uyuyamadım da. Su an tek motivasyonum akşama yeni aldığım elbiseyi giyip iftara gitmek :KK70:
Valla ben de bilmiyorum iyi olmadığı kesin ama işte sabah akşam dua ediyorum allahım bana bir kapı aç ta şu boşanmayı gerçekleştireyim, köpüşümü alıp gideyim diye.

Ayy yeni elbise de almış tatlışş :)) az kaldı az

Back
X