N
noktalibirgul
Borellus80
ruzgargulu_
Selam bebeklerimmm

Düşünmekten başımın zonkladığı bir haftayı geride bıraktım

İşten de 2 günlük bir izin ayarladım kendime telefonla uğraşmadım evimde canım köpüşüm rogerla bool bol zaman geçirdim kendimi dinledim en son dedim ki neden ona sormuyorum belki de konuşunca her şey çözülecek. Yıllardır beraberiz konuşup da çözemediğimiz bir durum olmadı gerçekten de gittim tam detaylı tüm konuları anlattım içimde ne varsa döktüm ayrılık konusundan bahsetmedim onun korkusuyla tamam desin istemedim her şeye. Bana anlattı senin böyle düşündüğünü bilmiyordum gibi şeyler keşke önceden söyleseydin bu kadar kafana takacağına gibi şeyler söyledi. Benim de kafam gerçekten tamamen rahatladı çünkü tüm sorularıma istediğim cevabı aldım. 2 gündür de beraber kalıyoruz maşallah hiçbir sıkıntımız yok şu an

ben fevri bir insanım biraz da kafamda hemen büyütüp iyice kendimi doldurabiliyorum

Ama gerçekten de
N
noktalibirgul
senin dediğin gibi konuşunca tüm sıkıntılar aktı gitti. Tamamen emin oldum bu kişiyle evlenmek istediğime içim çok rahat şu an

Size böyle olumsuz enerjiyi salıp gittim kaç gündür de giremedim bugün tamamen toparlanınca size de haber vereyim dedim hemen

Gerçekten destekleriniz için teşekkür ederim çok detaylı düşündüm konuşunca her şey çözülüyor ilişkimizde o yüzden ayrılık lafını tamamen kaldırıp attım. Mutsuz olacağımı bilsem kesinlikle bırakır giderdim çok çok düşündüm ve doğrusunun beraber olmak olduğuna çok net bir şekilde karar verdim

Bu arada
Borellus80
canımm nikahta 15 mayıstı tam 1 ay kaldı