• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Benim adıma da yapaydın ksnka,ben bilmiyorum öyle şeyler🤣.İnşallah kabul okur dileğin🙏
Aahahahah ben her sene annemlerle yapıyodum ama hiç gidip denize atmamıştm bu sene ilk kez onu denicem :KK70: Ay olmuyo ki kendin yapman lazım yoksa yapardım ahahah :D İnşallah hepimizinnn:KK200:

Borellus80 Borellus80 kız aranma...beyin olsa öyle şeyler yazmazlardı...senin seviyende mi onlar?
Burda yüzlerine bakmayacağımız tipler orada adam olmuş bize cevap yazıyorlar nette...:işsiz: az kaldı inşallah...
Delirtiyorlar Evita'm ya,bu kadar mı cahil,bu kadar mı yobaz olur bir insan evladı yaaaa.Bugun markette kasiyer ile konuşuyorum,Salihli'de 12 yaşında kız çocuğunu kaçırmışlar.Hayir haber yok.Ya Almanya'da akrabam olmasa inanacağım.Nalet gelsin bunlara...😣

Delirtiyorlar Evita'm ya,bu kadar mı cahil,bu kadar mı yobaz olur bir insan evladı yaaaa.Bugun markette kasiyer ile konuşuyorum,Salihli'de 12 yaşında kız çocuğunu kaçırmışlar.Hayir haber yok.Ya Almanya'da akrabam olmasa inanacağım.Nalet gelsin bunlara...😣
Müslümanlıkta en büyük günah...kul hakkı....bol bol alsınlar bırak....

Back
X