• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahali Lokali

Benim için de kokla o denizi yarın :) çook özledim o tuz kokusunu, martı sesini :KK200:

Ben de kaçıyorum, iyi geceler herkese ladylerim :KK37:
Hepiniz için heep iyi dileklerde bulundum aklımdaydınız kızlaarr uyuyakalmışım bende telefon elimde alarma kalktım🤣 sersem gibiydim tüm gün erkenden uyurum bugün ya

Müslümanlıkta en büyük günah...kul hakkı....bol bol alsınlar bırak....
Burası yetmiyor instagram,Facebook neresi varsa milletle birbirimize giriyoruz🤣🤣.Offf çok gerginim çook😆.

Eklentiler

• Screenshot_20220506-203048_Instagram.webp
    Screenshot_20220506-203048_Instagram.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 27
Burası yetmiyor instagram,Facebook neresi varsa milletle birbirimize giriyoruz🤣🤣.Offf çok gerginim çook😆.
Herkesss gergin herkesss ben yine söylenip geldim o konuda🤣 valla sinirim tepemde sabah sessiz istilayı izledim bide sinirden cıldırdım sabah sabah

Herkesss gergin herkesss ben yine söylenip geldim o konuda🤣 valla sinirim tepemde sabah sessiz istilayı izledim bide sinirden cıldırdım sabah sabah
Gavur diyor yaaa,aşağılık pislik🤬.Allah'ın beyinsiz yobazı.Neyse ben bulaşıkları yıkamaya gideyim.Acayip sinirliyim kızlar😐.

• Kızgınım
Reactions: cnu
Bizim gibi zavallıları istemiyormuş,bak sennnn?Ulann benim dedemin babası Atatürk ile omuz omuza savaştı cephelerde,sen kimsin beeee🤬.

Kanka yanlış sulardasın, ne işin var o b.k çukurunda allah aşkına, cahile laf anlatılabildiği nerde görülmüş? Bunların beyin işlevleri sınırlı, seni algılayamayacak kafalara niye laf anlatmaya çalışıyorsun. Teneke gibi kafalar, taş atsan zınk diye ses gelir yankılı yankılı :D Kendi seviyendeki insanlarla tartış kankeyto, bunlar zift gibi, muhatap olursan üstüne leke bulaşır.

Back
X