ahh bu kararsızlığım

javelin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
406
4
96
Diğer
Kızlaarr.....

Kaçgündür elim telefoma gidiyor sonra bırakıyorum,
Benim olaylarımı hatırlıyorsunuzdur,boşanma aşamasındayım
Mahkeme ertelendi 2 ay sonraya ve ben artık çok sıkıldım
Ayrı yaşıyoruz,o gününü gün ediyor
Ben evde sıkılıyorum,burada yapacak çok bişeyde yok
Hani eşin olsa yanında onunla gidersin biryerlere,küçük biryer burası birkere çıksan 2.si laf oluyor özellikle bu aşamada
Bende artık çok sıkıldım ki uzayacak bu iş,bitsin istiyorum
Telefon edip konuşmayı düşünüyorum artık anlaşıp bitirelim diye
ama elime alıyorum telefonu sonra acelemi ediyorum acaba,mahkemenin sonucunumu beklesem diyorum
Duygusal gelgitlerim bitti artık,rahatım okonuda
Bitirip hayatımımı kursam(başka biryere taşınıcam) yoksa beklesemmi
Mahkeme 1 yıl daha sürermiş

Sizler ne düşünüyorsunuz
Acelemi ediyorum

Taşınman için boşanman şart mı? Şimdi taşınamaz mısın? İmkanın varsa taşın ve hayatını kur, bir yıl sürsün dava o zaman senin için fark etmez. Ve bence duygusal gel gitlerin bitmemiş, elin telefona gidip geliyor baksana. Haklısın yaşadıklarında, güçlü olmak, toparlanmak zor. Duygusal gel gitler o kadar çabuk bitmiyor maalesef, uğraşacak bişeyler bulamaz mısın kendine.

konularını biliyor; eşinin sana döneceğini düşünmüyorum
resmiyette bu işin uzaması da senin dediğin gibi sana zarar
erkekler zaten ayrılıktan sonra bekar hayatına başlıyor
kadınlar resmiyet olmadan, sorumluluklarından vazgeçmiyor sadece

kendin zulmetme, kolayına bak

herşey gönlünce olsun

Taşınman için boşanman şart mı? Şimdi taşınamaz mısın? İmkanın varsa taşın ve hayatını kur, bir yıl sürsün dava o zaman senin için fark etmez. Ve bence duygusal gel gitlerin bitmemiş, elin telefona gidip geliyor baksana. Haklısın yaşadıklarında, güçlü olmak, toparlanmak zor. Duygusal gel gitler o kadar çabuk bitmiyor maalesef, uğraşacak bişeyler bulamaz mısın kendine.

evet hem maddi hem hukuki açıdan boşanmam lazım birde kızımın okulu var o onu göndermek istemiyor
şöyle vazgeçiyorum aramaktan daha önce böyle bir girişimim oldu ve bana kendi şartlarını kabul ettirmek istedi eğer kabul etmessen 5 yıl sürünürsün işin yok,gelirin yok dedi ki yaptıda arabamı aldı,maddi imkanlatını kısıtladı
korkuyorum yaa yine tersler kapatırsa
yada benim isteklerimi kabul et derse

Öyle olacak zaten, sana şartlarını kabul ettirmek için elinden geleni yapacak. Avukatın var mı

Ümitlenecek bişeyin yok biliyorsun değil mi? Bitti evliliğin, öncelikle bunu kabul et, önemli olan kendini en az zararla kurtarman artık. Avukatınla görüş artık, konuşulacak bişey varsa avukatın onun avukatı ile konuşsun. Sen yüzgöz olma, avukatına danışmadan bişey yapma. Neden bir yıl sürecek dava, anlaşmalı değil herhalde.

%100 katılıyorum.

şeytan diyor uzat oda beklemek zorunda kalsın evlenmek için ama huzurunu bozmaya değermi
beklemek sana ne kazandıracak maddi olarak daha doğrusu bu adamdan bişeyler daha alabilecek güçtemisn malum onun avukatı daha iyi olabilir
ayrıca yalan söyleyen her insandan korkarım sana iftira atabilen insan başka neler yapabilir
sen yinede uzlaşma yoluna git bence onunda yüzünü şeytan görsün malum etrafında çok var

ümitlenecek bişeyin yok biliyorsun değil mi? Bitti evliliğin, öncelikle bunu kabul et, önemli olan kendini en az zararla kurtarman artık. Avukatınla görüş artık, konuşulacak bişey varsa avukatın onun avukatı ile konuşsun. Sen yüzgöz olma, avukatına danışmadan bişey yapma. Neden bir yıl sürecek dava, anlaşmalı değil herhalde.

anlaşmalı değil ama anlaşmak istiyorum,şartlarımı kabul ettirmek istiyorum

şeytan diyor uzat oda beklemek zorunda kalsın evlenmek için ama huzurunu bozmaya değermi
beklemek sana ne kazandıracak maddi olarak daha doğrusu bu adamdan bişeyler daha alabilecek güçtemisn malum onun avukatı daha iyi olabilir
ayrıca yalan söyleyen her insandan korkarım sana iftira atabilen insan başka neler yapabilir
sen yinede uzlaşma yoluna git bence onunda yüzünü şeytan görsün malum etrafında çok var

kaç aydır aynısını bende dedim ve yaptı ama baktımona hiç birşey olmuyor
sonuçta hakim boşayacak bizi çünkü bende oana karşı dava açtım,temyizi filan hazirana biter bu iş
işte hazirana kadar ben neyapıcam,resmi olarak boşanmayınca herşeyin kısıtlı oluyor
iftirada attı hertürlü çirkinliğide yaptı zaten ogünden sonra telefonlarını açmadım,msjlarına cvp yazmadım midem bulanıyor ondan

duygusal olarak atlattım derken,beklentim yok dönsün diye
tek kararsızlığım onu nasıl ikna edebilirim,bekleyip bıktırarkmı yoksa arayıp bukezde ilk hamleyi yaparakmı

çünkü onu her aradığımda mesela birşeye ihtiyacım olduğunda beni anlamıyor,tersleyip kapatıyor üste çıkıyor bende tekrar üstüne düşmüyorum geri çekiliyorum

keşke biraz yırtık olsaydım ama yapamıyorum yapım öyle değil cesarete demiyorum

beklersemde kızımın okulu açılıyor burda kalıcam,evde oturucam
o istediği zaman gezip tozacak,kızını görecek..tam planladığı gibi
şöyle bir msj yazdım nasıl sizce

müsaitsen beni ara,şu işi konuşup bitirelim artık
kzında okulu açılıyor,ne yapacaksak yapalım

yoksa arasammı direk:30:

Senin şartlarını kabul etmeyeceğini biliyorsun. Sakin olup ılımlı bir yol bulabilirsen istediğin olmasa bile istediklerine yakın bişeyler olabilir

Tazminat davasi felanmi actin canim. Konularini okumustum ve inan o kadar cok uzuldumki. Ama bu adami bu kadar kolay birakmamali. Bence ne ara nede beklemekten vazgec eger tazminat davasi felan ise. Kopar koparabildigin kadar. Tasin git ve davanin sonucunu tasindigin yerden takip et. Millete bakma ne konunusurlarsa konussunlar. Yaninda yakinlarin akrabalarin yokmu. Birseylerle ugrasmaya baksan ne bileyim, bende senin gibi yalnizligi uc ay tattim, uc ufak cocukla. Kimse sormadi halimi bile. Ama Allahima sigindim benim icin bitmistiki babam annen araya girdiler ve esim evime donecegim iki tatli soz tekrar bir aradayiz. Sonumuz ne olur bilmem. Ama guvenim yok bu erkek milletine.

mesaja cevap yazmadımı?
cevabını bekle biraz
belkide onunda amacı seni yıldırmaktır
böylece onun isteğini kabul edeceksin
öf ya nebileyim bu akılsız adamlar yüzünden paronayak olduk burdaki bütün bayanlar
yok ters mantık yok düz mantık sayelerinde mantıkta kalmayacak
rabbim doğru yolu göstersin sana

mesaja cevap yazmadımı?
cevabını bekle biraz
belkide onunda amacı seni yıldırmaktır
böylece onun isteğini kabul edeceksin
öf ya nebileyim bu akılsız adamlar yüzünden paronayak olduk burdaki bütün bayanlar
yok ters mantık yok düz mantık sayelerinde mantıkta kalmayacak
rabbim doğru yolu göstersin sana

göndermedim ki bekliyorum öyle saf saf,
ne biliyim ya off..
doğrumu yapıyorum acelemi ediyorum

arkadaşlarında dediği gibi taşınıptamı beklesen davanın sonunu
hem yüzünü görmezsin hemde belki istediklerini alabilirsin

Tazminat davasi felanmi actin canim. Konularini okumustum ve inan o kadar cok uzuldumki. Ama bu adami bu kadar kolay birakmamali. Bence ne ara nede beklemekten vazgec eger tazminat davasi felan ise. Kopar koparabildigin kadar. Tasin git ve davanin sonucunu tasindigin yerden takip et. Millete bakma ne konunusurlarsa konussunlar. Yaninda yakinlarin akrabalarin yokmu. Birseylerle ugrasmaya baksan ne bileyim, bende senin gibi yalnizligi uc ay tattim, uc ufak cocukla. Kimse sormadi halimi bile. Ama Allahima sigindim benim icin bitmistiki babam annen araya girdiler ve esim evime donecegim iki tatli soz tekrar bir aradayiz. Sonumuz ne olur bilmem. Ama guvenim yok bu erkek milletine.

evet tazminat davası açtım,ailem destek arkamdalar ama kızımın okulu var o konuda uzlaşmadıkça taşınamam masraflarını karşılayamam

sizede geçmiş olsun umarım eskisinden iyi olursunuz

Merhaba Javelin. Ne Yaptin? var mi bir gelisme? bende dusunuyorum senin icin acaba nasil bir cozum olabilir diye. umarim kizin ve sen bir an once yeni ve guzel bir hayata baslayabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun.

Merhaba Javelin. Ne Yaptin? var mi bir gelisme? bende dusunuyorum senin icin acaba nasil bir cozum olabilir diye. umarim kizin ve sen bir an once yeni ve guzel bir hayata baslayabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun.[/Q

konuştum açıkca söyledim bitirelim, ben taşınıcam ve çocuğun okulu açılıyor diye
kabul etti hertürlü desteği vereceğini söyledi çookkkk sevindim.
sonra bugün msj yazdı vazgeçtim,taşınma işini unut oralarda neyapacaksınız sorun olur vs vs
bende aradım ben kararlıyım takıldığın nokta ne ise(muhit,okul)halledelim bitirelim şı işi dedim
adam nuh diyor peygamber demiyor yaaa
bilemedim nasıl ikna edicem

Back
X