Ahmet Hakan Tuğçe Kazaz ile kapıştı!

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
Manken Tuğçe Kazaz, gazeteci Ahmet Hakan'a Twitter'dan laf atınca, tartışma çıktı.
ahmet-hakan-670.jpg

Kazaz, “Ahmet Hakan efendi! Sen gel, dinle bu döneği. Yol yakın iken bırak oradan saz çalmayı ve çaldırmayı. Çünkü sesi çok cırtlak ve yaranmalı geliyor” dedi. Ahmet Hakan da “Melih’in (Gökçek) mavrası mı, bunun mavrası mı? Karar veremedim. Melih’i gönderelim, bu gelsin mi? Ne diyonuz hafızlar?” dedi.

Kazaz’la alay etmeyi sürdüren Hakan daha sonra da, “Madem hava atıyon, söyle bakalım hacı: namazın farzı kaç? Kaçı içeriden, Kaçı dışarıdan? Hemen söyle ama. Var ya… Bir ara ben aynı anda Melih Gökçek, Savcı Sayan ve Tuğçe Kazaz’la baş edebiliyordum. Ulan çaptan düştük be! madem hava atıyon söyle bakalım: iznik konsülü’nde sallanan masanın üzerinde sadece dört incil kaldı. bunlar hangileridir?” ifadelerini paylaştı.

hakan-ic.jpg

hakan-ic1.jpg

http://www.sozcu.com.tr/2015/gunun-icinden/ahmet-hakan-tugce-kazaz-ile-kapisti-864166/

1. gDx5ZBCk_bigger.jpeg
      ahmet hakan ‏@ahmethc 13 sa.13 saat önceİstanbul, Türkiye
      gel bak burada paketi açılmamış dokuz dinozor var... @06melihgokcek

2. RDa9xN5__bigger.jpeg
      İbrahim Melih Gökcek ‏@06melihchina 13 sa.13 saat önce
      IHH IHH GELMİYCEM IHH IHH GELMİYCEM IHH IHH GELMİYCEM IHH IHH GELMİYCEM @ahmethc

3. ahada yarıldım yeminle:KK70::KK70::KK70:

fırıldak gibi döndüğün zamanı unuttun mu ahmet hakan :KK70:

hakkaten doğru Allaha dönmüş ya ondan yuhlanıyor baska neden bulamıyorum
çok güzel kız bayılırım tuğçeye eskiden beri

CH5yE7AWEAAja-F.jpg:large

• RDa9xN5__bigger.jpeg
    İbrahim Melih Gökcek ‏@06melihchina 8 sa.8 saat önce
    AL AHMET ESERİNİ GÖR İŞTE AĞLATTIN BENİ. MUTLUMUSUN ŞİMDİ KINA YAK @ahmethc

253 retweet663 favori

Son düzenleme:
Hahahaha bu ne böyle aşık atışması gibi:KK70:
Yok ki birbirinizden farkınız, fark göremiyorum gören varsa beri gelsin:KK70::KK70:
toplumcak aşık atışmacısı olduk mune neden acaba:KK64:

toplumcak aşık atışmacısı olduk mune neden acaba:KK64:
Gayet bariz belli nedeni, kutuplaştırmaya çalışılıyor halk, eee insanlarda bu kutuplaşmalara itiraz etmiyor, bir güzel ötekileştiriyor herkes birbirini.
Toplum ve siyasiler, yazarlar, sanatçılar vs kabahati bir diğerine atma ustası oldu.

Izliyorum bakalım nereye gidecek bunun sonu, ben maalesef pek hayırlı görmüyorum ama bir laf vardır nasipten öteye yol yok denir, zaman gösterecek.

Gayet bariz belli nedeni, kutuplaştırmaya çalışılıyor halk, eee insanlarda bu kutuplaşmalara itiraz etmiyor, bir güzel ötekileştiriyor herkes birbirini.
Toplum ve siyasiler, yazarlar, sanatçılar vs kabahati bir diğerine atma ustası oldu.

Izliyorum bakalım nereye gidecek bunun sonu, ben maalesef pek hayırlı görmüyorum ama bir laf vardır nasipten öteye yol yok denir, zaman gösterecek.
hayırlısı olsun halk tvde ne görürse uyguluyor bir nevi kutuplaşma modası

X