Aile ile beraber Tatil..

Sihirlidegnek

Cok Sükür Bin Sükür
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
956
894
Merhaba hanimlar,

3 hafta sonra izinimizi türkiyede gecirmek istiyoruz ve benim ailemin izinide ayni zamana denk geldi.
Ailem baska bir sehirde biz baska bir sehirde olacagiz.
Annem bir iki gün onlarin yaninda kalmamizi istiyor, ama esim istemiyor :KK43: nedeni ise esim rahat edemezmis ayni evde. Hepi Topu 1 veya 2 gece orda kalalim diyorum, ama istemiyor.

Esimin istemedigini anneme söylemek istemiyorum, cünkü üzülecegini biliyorum. Ama isin icindende cikamiyorum.

Ayni durumda olan varmi aranizda. Siz bu konuyu nasil hallederdiniz?

Not: Ailemde almanyada yasiyor.

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar,

3 hafta sonra izinimizi türkiyede gecirmek istiyoruz ve benim ailemin izinide ayni zamana denk geldi.
Annem bir iki gün onlarin yaninda kalmamizi istiyor, ama esim istemiyor :KK43: nedeni ise esim rahat edemezmis ayni evde. Hepi Topu 1 veya 2 gece orda kalalim diyorum, ama istemiyor.

Esimin istemedigini anneme söylemek istemiyorum, cünkü üzülecegini biliyorum. Ama isin icindende cikamiyorum.

Türkiye ye geleceğinize göre bir hafta ya da daha uzun süreli olacak galiba

Anneniz neden istiyor ki bunu?

1-2 gün uğranacak kadar yakın mı şehirler?

Dolu dolu bir program yapın, fırsat yok deyin.

Veya günübirlik uğrayın, biraz vakit geçirin.

Aynı ülkede yaşıyor ve yılın geri kalan zamanlarında sık sık görüşüyorsanız tatili birlikte geçirmeye gerek yok. Aynı otele gider birlikte tatil yaparsınız onu anlarım ama aynı evde 2-3 gün de olsa zaman geçirmeye gerek yok.

Ailenize planlarınızın uymadığını, çok istediğinizi ama gidemeyebileceğiniİ söyleyin.

Merhaba hanimlar,

Not: Ailemde almanyada yasiyor.
Ailenizle aynı ülkede yaşıyoruz yani.yilin diğer ayları berabersiniz o zaman. Eğer böyleyse esiniz haklı. Siz almanyada onlar Türkiye de olsa anneniz haklı olurdu.

ailenizde Türkiye ye tatile geldiyse ne gerek var..eşiniz haklı..hani onlar Türkiye de olup tatile gelseniz ve uğramasanız büyük terbiyesizlik derimde bence gerek yok..

evet o yönden bakilirsa haklisiniz. Ama esimin ailesiyle izinimiz ayni zamana gelmis olsaydi eminim esimde ailesiyle bir iki gün gecirmek isterdi.

Anneniz neden istiyor ki bunu?

1-2 gün uğranacak kadar yakın mı şehirler?

Dolu dolu bir program yapın, fırsat yok deyin.

Veya günübirlik uğrayın, biraz vakit geçirin.

Beraber gezmek istiyor galiba. Zaten illa gelin demiyor hani gelseniz güzel olurdu beraber gezerdik vs diyor.

600km uzaklikta sehirler.

günübirlik ugramak icin cok uzak. Benim fikrim orda 1-2 gün kalip sonra ordan tekrar almanyaya dönmekti

Aynı ülkede yaşıyor ve yılın geri kalan zamanlarında sık sık görüşüyorsanız tatili birlikte geçirmeye gerek yok. Aynı otele gider birlikte tatil yaparsınız onu anlarım ama aynı evde 2-3 gün de olsa zaman geçirmeye gerek yok.

Ailenize planlarınızın uymadığını, çok istediğinizi ama gidemeyebileceğiniİ söyleyin.

Ayni otele gidip tatil yapmakda istemiyor esim. Onada rahat edemem diyor.

X