aile müdehalesi

deniz us

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
852
1.601
Merhabalar canım cok sıkkın gene
milletin evi olur sevinir ben ev alınacak diye sevinemiyorum bile
yeni evliyim eşimin ablasının evine geçmiştik ama kötü bir evdi giriş katı ve civarda üç beş ev tek vardı borçlarımız bitene kadar kalırım dedim eşimi üzmem üzülsün istemedim eşimin abisi dönünce borç yapıp dönünce o eve geçsin biz ikimiz çalışıyoruz dedik ve cıktık aslında benim için iyi oldu cıkmam cok güzel sitede kiralık ve şansımıza cok uygun kiralık bir yer bulduk. Şimdi eşim açmış babam kirada kalmamızı istemiyor ev aldı diyor ama eşimde istemiyor alınan eve geçmeyi çünkü ev yazlık ev kadar masraf yapılacak sahil olduğu için nemden rutubetten cok kötü durumda şimdi gel bana orda kal diyecekler aslında bize kimse karışmasa biz kendi evimizi bile alırız bıktım ailelerin müdehalesinden evi kiraya veririz dedim eşime ama sahil yer 3 ay sonra yazlıkçılar döndümü kim tutacak hadi bulsak bile ev aldık geldi kalmadı diyecekler kesin . o kadar mutluyumki kiradada olsam şimdiki evimden eşim arada kalıyor ona cok üzülüyorum ama o da benim gibi düşünüyor ama demezlerki oğlum istemedi gelin engelledi derler

Hayat sizin hayatınız hep o ne der bu neder derken kendi hayatlarımızı kendi ellerimizle yok ediyoruz. Oraya taşınıp mutsuz olacağınıza nerede mutluysanız orada kalın.... siz taşındığınızda kimse sizin mutlu olup olmadığınızı düşünmeyecek

Merhabalar canım cok sıkkın gene
milletin evi olur sevinir ben ev alınacak diye sevinemiyorum bile
yeni evliyim eşimin ablasının evine geçmiştik ama kötü bir evdi giriş katı ve civarda üç beş ev tek vardı borçlarımız bitene kadar kalırım dedim eşimi üzmem üzülsün istemedim eşimin abisi dönünce borç yapıp dönünce o eve geçsin biz ikimiz çalışıyoruz dedik ve cıktık aslında benim için iyi oldu cıkmam cok güzel sitede kiralık ve şansımıza cok uygun kiralık bir yer bulduk. Şimdi eşim açmış babam kirada kalmamızı istemiyor ev aldı diyor ama eşimde istemiyor alınan eve geçmeyi çünkü ev yazlık ev kadar masraf yapılacak sahil olduğu için nemden rutubetten cok kötü durumda şimdi gel bana orda kal diyecekler aslında bize kimse karışmasa biz kendi evimizi bile alırız bıktım ailelerin müdehalesinden evi kiraya veririz dedim eşime ama sahil yer 3 ay sonra yazlıkçılar döndümü kim tutacak hadi bulsak bile ev aldık geldi kalmadı diyecekler kesin . o kadar mutluyumki kiradada olsam şimdiki evimden eşim arada kalıyor ona cok üzülüyorum ama o da benim gibi düşünüyor ama demezlerki oğlum istemedi gelin engelledi derler
tüm sene boyunca yazlıkta nasıl yaşayacaksınız eşiniz çalışıyor mu işi yakın mı o alınan eve?

yazlıkta 3,4 ay anca kalınır kış geçirilmez ki

şu an oturduğun evinden çıkma mutsuz olursun

Iki mız de çalışıyoruz bulunduğumuz şehir sahil şehri bi semt Mahallesi hep yazlik kayın Valide de orda oturuyor çevre emekli yaşlı insan kışın kalanlar da hep yaşlı ikimizin işine de 20 dk

eşinizin üzülmesini istemiyorsunuz emin olunda oda sizin üzülmenizi istemez oturun konuşun isterse kırılsın ama ben mutlu olamazsam senide mutlu edemem deyin..

Herkez çok doğru söylüyor mutsuz olacam çıkarsa m

eşinle konuşup ortak karar al..ailelerin dediklerine kulak asmayın..huzur neredeyse sen orda kal..

X