- 15 Kasım 2014
- 91
- 67
- 32
- Konu Sahibi kafasikarisik12345
..
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu evlilikle alakalı değilBenim bi sorunum var kime söylesem takma saçmalama gibi cevaplar alıyorum bakalım siz ne diyeceksiniz ailemle çok iyi anlaşırım aslında özellikle babama aşık gibiyim çok çok severim gerçekten annemlede gayet iyiyiz ama tek bi sorunumuz var annem beni onun değimiyle "el malı " olarak görüyo sürekli bana bu iğrenç lafı söylüyo. Ona göre ben zaten bi kaç yıla evlenip gidicem hiç bişeye karismaya hakkım yok ! Örnek vericek olursak mesela bi yere gezmeye gidilecek babam soruyo herkese nereye gidelim napalım gibisinden mesela annemler başka yere ben başka yere gitmek istiyorum bu sefere benim dediğim olsa felan diyorum annem hemen sen Karışma evlenince kocanla gidersin şimdi bizim dediğimiz olur diyo ve ben her seferinde bu tepkiyi alıyorum. Anne şunu yapcam şuraya gitcem şunu alalım desem kocanla yaparsın kocan alsın kocanla gidersin cevabını alıyorum bıktım artık bu durumdan. Erkek kardeşlerim var onlar bişey istese yapılır ama ben istesem kocan yapar ! Geçen gün erkek kardeşlerim biz ise başlayınca şunu alırız bunu yaparız sana ev alırız gibisinden konusuyolar bende anne bende alırım yaparım dedim sen el malısin iki gün sonra bırakıp gidersin paranı kocan yer bizim emekler de boşa gider dedi bana gözlerim doldu resmen bu durum artık çok canımı sıkıyo zoruma gidiyo resmen dışlanıyorum niye böyle yapıyosun diyorum haklıyim ben diyo beni kırdığının farkında bile değil . Daha 19 yaşımdayım sırf bu yüzden bazen evlenmeyi bile düşünüyorum bu durum psikolojimi bozmaya başladı . Napıcam bilmiyorum nasıl konusmaliyim ne demeliyim anneme sizce ? Teşekkürler şimdiden.
annen de kız çocukları evlattan saymayan zihniyettenBenim bi sorunum var kime söylesem takma saçmalama gibi cevaplar alıyorum bakalım siz ne diyeceksiniz ailemle çok iyi anlaşırım aslında özellikle babama aşık gibiyim çok çok severim gerçekten annemlede gayet iyiyiz ama tek bi sorunumuz var annem beni onun değimiyle "el malı " olarak görüyo sürekli bana bu iğrenç lafı söylüyo. Ona göre ben zaten bi kaç yıla evlenip gidicem hiç bişeye karismaya hakkım yok ! Örnek vericek olursak mesela bi yere gezmeye gidilecek babam soruyo herkese nereye gidelim napalım gibisinden mesela annemler başka yere ben başka yere gitmek istiyorum bu sefere benim dediğim olsa felan diyorum annem hemen sen Karışma evlenince kocanla gidersin şimdi bizim dediğimiz olur diyo ve ben her seferinde bu tepkiyi alıyorum. Anne şunu yapcam şuraya gitcem şunu alalım desem kocanla yaparsın kocan alsın kocanla gidersin cevabını alıyorum bıktım artık bu durumdan. Erkek kardeşlerim var onlar bişey istese yapılır ama ben istesem kocan yapar ! Geçen gün erkek kardeşlerim biz ise başlayınca şunu alırız bunu yaparız sana ev alırız gibisinden konusuyolar bende anne bende alırım yaparım dedim sen el malısin iki gün sonra bırakıp gidersin paranı kocan yer bizim emekler de boşa gider dedi bana gözlerim doldu resmen bu durum artık çok canımı sıkıyo zoruma gidiyo resmen dışlanıyorum niye böyle yapıyosun diyorum haklıyim ben diyo beni kırdığının farkında bile değil . Daha 19 yaşımdayım sırf bu yüzden bazen evlenmeyi bile düşünüyorum bu durum psikolojimi bozmaya başladı . Napıcam bilmiyorum nasıl konusmaliyim ne demeliyim anneme sizce ? Teşekkürler şimdiden.
unuversiteye gidiyormusun
bu evlilikle alakalı değil
sanırım ailen erkek çocuklarına kızdan daha fazla önem veriyor bence haksız göremedim seni
özellikle ailenin sen bizden mal alma kocan gelir yer doruk noktası
sanki erkek kardeşlerin evlenince elin kızı yemeyecek
kız çocuktan miras kaçırıp erkek çocuğa veren kafa yapısı işte
ailen yapar demiyorum ama kafa yapısı bu
en azından başka sorunların olmadığı için şanslısın ama ailenin düşünce yapısını düzeltemezsin bu saatten sonra uğraşma bence daha çok yıpranırsın he de geç
sen kendi hayatını kurmayaUmursamamaya çalışıyorum tabi ama insan kırılıyo yinede
Benim bi sorunum var kime söylesem takma saçmalama gibi cevaplar alıyorum bakalım siz ne diyeceksiniz ailemle çok iyi anlaşırım aslında özellikle babama aşık gibiyim çok çok severim gerçekten annemlede gayet iyiyiz ama tek bi sorunumuz var annem beni onun değimiyle "el malı " olarak görüyo sürekli bana bu iğrenç lafı söylüyo. Ona göre ben zaten bi kaç yıla evlenip gidicem hiç bişeye karismaya hakkım yok ! Örnek vericek olursak mesela bi yere gezmeye gidilecek babam soruyo herkese nereye gidelim napalım gibisinden mesela annemler başka yere ben başka yere gitmek istiyorum bu sefere benim dediğim olsa felan diyorum annem hemen sen Karışma evlenince kocanla gidersin şimdi bizim dediğimiz olur diyo ve ben her seferinde bu tepkiyi alıyorum. Anne şunu yapcam şuraya gitcem şunu alalım desem kocanla yaparsın kocan alsın kocanla gidersin cevabını alıyorum bıktım artık bu durumdan. Erkek kardeşlerim var onlar bişey istese yapılır ama ben istesem kocan yapar ! Geçen gün erkek kardeşlerim biz ise başlayınca şunu alırız bunu yaparız sana ev alırız gibisinden konusuyolar bende anne bende alırım yaparım dedim sen el malısin iki gün sonra bırakıp gidersin paranı kocan yer bizim emekler de boşa gider dedi bana gözlerim doldu resmen bu durum artık çok canımı sıkıyo zoruma gidiyo resmen dışlanıyorum niye böyle yapıyosun diyorum haklıyim ben diyo beni kırdığının farkında bile değil . Daha 19 yaşımdayım sırf bu yüzden bazen evlenmeyi bile düşünüyorum bu durum psikolojimi bozmaya başladı . Napıcam bilmiyorum nasıl konusmaliyim ne demeliyim anneme sizce ? Teşekkürler şimdiden.
Annenize bi sorun isterseniz kendisi de el malı mıymış?Benim bi sorunum var kime söylesem takma saçmalama gibi cevaplar alıyorum bakalım siz ne diyeceksiniz ailemle çok iyi anlaşırım aslında özellikle babama aşık gibiyim çok çok severim gerçekten annemlede gayet iyiyiz ama tek bi sorunumuz var annem beni onun değimiyle "el malı " olarak görüyo sürekli bana bu iğrenç lafı söylüyo. Ona göre ben zaten bi kaç yıla evlenip gidicem hiç bişeye karismaya hakkım yok ! Örnek vericek olursak mesela bi yere gezmeye gidilecek babam soruyo herkese nereye gidelim napalım gibisinden mesela annemler başka yere ben başka yere gitmek istiyorum bu sefere benim dediğim olsa felan diyorum annem hemen sen Karışma evlenince kocanla gidersin şimdi bizim dediğimiz olur diyo ve ben her seferinde bu tepkiyi alıyorum. Anne şunu yapcam şuraya gitcem şunu alalım desem kocanla yaparsın kocan alsın kocanla gidersin cevabını alıyorum bıktım artık bu durumdan. Erkek kardeşlerim var onlar bişey istese yapılır ama ben istesem kocan yapar ! Geçen gün erkek kardeşlerim biz ise başlayınca şunu alırız bunu yaparız sana ev alırız gibisinden konusuyolar bende anne bende alırım yaparım dedim sen el malısin iki gün sonra bırakıp gidersin paranı kocan yer bizim emekler de boşa gider dedi bana gözlerim doldu resmen bu durum artık çok canımı sıkıyo zoruma gidiyo resmen dışlanıyorum niye böyle yapıyosun diyorum haklıyim ben diyo beni kırdığının farkında bile değil . Daha 19 yaşımdayım sırf bu yüzden bazen evlenmeyi bile düşünüyorum bu durum psikolojimi bozmaya başladı . Napıcam bilmiyorum nasıl konusmaliyim ne demeliyim anneme sizce ? Teşekkürler şimdiden.
Direk konuşmayı dene annenle ciddi ciddi konuş ama....!Benim bi sorunum var kime söylesem takma saçmalama gibi cevaplar alıyorum bakalım siz ne diyeceksiniz ailemle çok iyi anlaşırım aslında özellikle babama aşık gibiyim çok çok severim gerçekten annemlede gayet iyiyiz ama tek bi sorunumuz var annem beni onun değimiyle "el malı " olarak görüyo sürekli bana bu iğrenç lafı söylüyo. Ona göre ben zaten bi kaç yıla evlenip gidicem hiç bişeye karismaya hakkım yok ! Örnek vericek olursak mesela bi yere gezmeye gidilecek babam soruyo herkese nereye gidelim napalım gibisinden mesela annemler başka yere ben başka yere gitmek istiyorum bu sefere benim dediğim olsa felan diyorum annem hemen sen Karışma evlenince kocanla gidersin şimdi bizim dediğimiz olur diyo ve ben her seferinde bu tepkiyi alıyorum. Anne şunu yapcam şuraya gitcem şunu alalım desem kocanla yaparsın kocan alsın kocanla gidersin cevabını alıyorum bıktım artık bu durumdan. Erkek kardeşlerim var onlar bişey istese yapılır ama ben istesem kocan yapar ! Geçen gün erkek kardeşlerim biz ise başlayınca şunu alırız bunu yaparız sana ev alırız gibisinden konusuyolar bende anne bende alırım yaparım dedim sen el malısin iki gün sonra bırakıp gidersin paranı kocan yer bizim emekler de boşa gider dedi bana gözlerim doldu resmen bu durum artık çok canımı sıkıyo zoruma gidiyo resmen dışlanıyorum niye böyle yapıyosun diyorum haklıyim ben diyo beni kırdığının farkında bile değil . Daha 19 yaşımdayım sırf bu yüzden bazen evlenmeyi bile düşünüyorum bu durum psikolojimi bozmaya başladı . Napıcam bilmiyorum nasıl konusmaliyim ne demeliyim anneme sizce ? Teşekkürler şimdiden.