Aileler birbirine girdi.

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Merhaba kızlar, bi ilişkim var, bilenler bilir, ama şu bi kaç gündür ikimizde o kadar yıprandık ki anlatamam, sorun ise ailelerimiz, aslında en başından beri çok iyi anlaşıyorlardı, ne olduysa şu son bi kaç günde oldu, bizim annelerimiz arkadaş, yani daha düne kadar arkadaştılar, çok saçma hatta gülüncek bi sebeb yüzünden kavga ettiler ve olan sevgilimle bize oldu, biz arada kaldık, o kendi annesini savunuyor haklı olarak, ben kendi annemi savunuyorum, gel gelelim asıl meseleye, sevgilim bu akşam askere gidiyor, geçen seneymiş askerliği aslında ama okuduğu için ertelemiş doğal olarak, ama bu sene gitmek istediğini, okulunu donduracağını, bi an önce askerliğini bitirip gelmek istediğini söyledi, bunları konuşmuştuk zaten biz kendi aramızda neyse, o gidiyor bu akşam, beni yalnız bırakıyor, ben kendi annem ve onun annesi arasında kaldım, sevgilim, ben askerdeyken annemi ara, yanına git, benim yokluğumu hissettirme ona, teselli et diye tembihledi, annem ise o kadının evine gidersen benden habersiz yada ararsan, bi şekilde görüşürsen sana hakkımı helal etmem dedi :(, bunu sevgilime söyleyemedim, resmen arada kaldım, sevgilime söyledim, annen benim annemden özür dilemesse annem barışmıcak, konuşmucak senin annenle dedim, annem hayatta özür dilemez dedi, bende benimkide dilemez dedim, çünkü haksız olan onun annesi, benim annemi suçladı yok yere günahını aldı, arayı bulmaya çalışıyorum kaç gündür delircem, kafayı yicem, ne yapmam gerek kızlar, bi akıl verin, yol gösterin lütfen :(, ben kendi annemi haklı buluyorum tabii ki, çünkü sonuna kadar haklı, oda kendi annesini haklı buluyor, bişeyler yapalım, barıştıralım annemleri, ömür boyu böyle küs mü kalcaklar dedim sevgilime, biz karışmayalım büyüklerin işine, kendileri halletsinler dedi çıktı işin içinden, ben şimdi ne yapıcam kızlar ?:26:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, benim henüz çok yeni 1 aylık bi ilişkim var, bilenler bilir, ama şu bi kaç gündür ikimizde o kadar yıprandık ki anlatamam, sorun ise ailelerimiz, aslında en başından beri çok iyi anlaşıyorlardı, ne olduysa şu son bi kaç günde oldu, bizim annelerimiz arkadaş, yani daha düne kadar arkadaştılar, çok saçma hatta gülüncek bi sebeb yüzünden kavga ettiler ve olan sevgilimle bize oldu, biz arada kaldık, o kendi annesini savunuyor haklı olarak, ben kendi annemi savunuyorum, gel gelelim asıl meseleye, sevgilim bu akşam askere gidiyor, geçen seneymiş askerliği aslında ama okuduğu için ertelemiş doğal olarak, ama bu sene gitmek istediğini, okulunu donduracağını, bi an önce askerliğini bitirip gelmek istediğini söyledi, bunları konuşmuştuk zaten biz kendi aramızda neyse, o gidiyor bu akşam, beni yalnız bırakıyor, ben kendi annem ve onun annesi arasında kaldım, sevgilim, ben askerdeyken annemi ara, yanına git, benim yokluğumu hissettirme ona, teselli et diye tembihledi, annem ise o kadının evine gidersen benden habersiz yada ararsan, bi şekilde görüşürsen sana hakkımı helal etmem dedi :(, bunu sevgilime söyleyemedim, resmen arada kaldım, sevgilime söyledim, annen benim annemden özür dilemesse annem barışmıcak, konuşmucak senin annenle dedim, annem hayatta özür dilemez dedi, bende benimkide dilemez dedim, çünkü haksız olan onun annesi, benim annemi suçladı yok yere günahını aldı, arayı bulmaya çalışıyorum kaç gündür delircem, kafayı yicem, ne yapmam gerek kızlar, bi akıl verin, yol gösterin lütfen :(, ben kendi annemi haklı buluyorum tabii ki, çünkü sonuna kadar haklı, oda kendi annesini haklı buluyor, bişeyler yapalım, barıştıralım annemleri, ömür boyu böyle küs mü kalcaklar dedim sevgilime, biz karışmayalım büyüklerin işine, kendileri halletsinler dedi çıktı işin içinden, ben şimdi ne yapıcam kızlar ?:26:

anne böyle büyük konuştuysa tabii ki gitmemelisin, gitmemen müstakbel kv ne kin beslendiğin anlamına gelmez, annen izin vermediği için gitmiyorsun, sevgilin bunu anlayışla karşılamalı
tüm olanları bildiği halde, sana gider ayak duygu sömürü yapmasını doğru bulmadım sevgilin, annemi teselli et diye, peki seni kim teselli etsin, kolaydı askere sevgili yollamak çünkü

Son düzenleme:

anne böyle büyük konuştuysa tabii ki gitmemelisin, gitmemen müstakbel kv ne kin beslendiğin anlamına gelmez, annen izin vermediği için gitmiyorsun, sevgilin bunu anlayışla karşılamalı
tüm olanları bildiği halde, sana gider ayak duygu sömürü yapmasını doğru bulmadım sevgilin, annemi teselli et diye, peki seni kim teselli etsin, kolaydı askere sevgili yollamak çünkü

Gitmeyi düşünmüyorum canım zaten, ama sevgilim bi yandan öyle ısrar ediyor ki, annem bi yandan öyle diyor, delirttiler beni inan ki şu bi kaç günde, ben ne yapayım, nerelere çekip gideyim, kin beslediğim falan da yok zaten, anneside demiş benim rosemary ile bi sorunum yok, çok seviyorum, gelinim o benim ama annesiyle görüşmem demiş, bende sevgilime eğer annen benimle görüşmek istiyorsa annemlede görüşmek zorunda çünkü o benim annem dedim, gene karışmayalım biz onların işine çünkü biz harcanıyoruz arada dedi.

Gitmeyi düşünmüyorum canım zaten, ama sevgilim bi yandan öyle ısrar ediyor ki, annem bi yandan öyle diyor, delirttiler beni inan ki şu bi kaç günde, ben ne yapayım, nerelere çekip gideyim, kin beslediğim falan da yok zaten, anneside demiş benim rosemary ile bi sorunum yok, çok seviyorum, gelinim o benim ama annesiyle görüşmem demiş, bende sevgilime eğer annen benimle görüşmek istiyorsa annemlede görüşmek zorunda çünkü o benim annem dedim, gene karışmayalım biz onların işine çünkü biz harcanıyoruz arada dedi.

doğru söylemiş, bencede siz aralarına girmeyin ama sevgilinde annesine annen izin vermediği için yanına gelmediğini söylesin. bari sevgilin olgun olsun seni iki arada bi derede bırakmasın

o kadınla görüşüpde aileni küçültme tek diyeceğim bu...........

kadın haksız olduğu halde yanına gidip görüşürsen ve kadın bunu annene söylerse ki ben yerinde asla olmak istemezdim bende hakkımı helal etmezdim ..... eğer sevgilin birşey dersede annelerimiz barışmadan ben annemi çiğneyemem biz karışmayalım deyin..... bunu sen demiştin hatırla biz karışmayalım deyin ve aslaaa gitmeyin resmen annenizi küçük düşürrsünüz çok pişman olursunuz ileride bırakın çok iyi arkadaşlarsa zaten er yada geç barışırlar...

annenide kendinide küçültme sakın onlar barışmadan sevgilin istedi diye gitme !!! yalaka olma sakın

Daha evli değilsiniz , nışanlı da değilsiniz sanırım. Böyle yüz göz olunan bir ilişkiye hiç gerek yok. Kız tarafı ağırdan almalı. Anneler arasında problem varsa ailenizi ezemeyeceğinizi sevgilinize söyleyin .Zaten hiçbir şey olmasa bile genç bir kızın kimsenin ayağına gidip teselli etmeye çalışması uygun değil . Teselli etmek hiçbir koşulda sizin vazifeniz değil. Mesafenizi koruyun. Sevgilinizin de okulu bitirmeden uzun dönem askerlik yapma kararı alması büyük saçmalık .

şimdi senin annennle onun annesi arkadaşsa niye birdenbire annen hakkımı helal etmem demiş anlayamadım, bunun üzerine gidip bunu sevgiline söyledin oda gidip annesine mi söyledii,??
herkes anladı bir benmi anlamadım, anlayamadımmm

o kadınla görüşüpde aileni küçültme tek diyeceğim bu...........

kadın haksız olduğu halde yanına gidip görüşürsen ve kadın bunu annene söylerse ki ben yerinde asla olmak istemezdim bende hakkımı helal etmezdim ..... eğer sevgilin birşey dersede annelerimiz barışmadan ben annemi çiğneyemem biz karışmayalım deyin..... bunu sen demiştin hatırla biz karışmayalım deyin ve aslaaa gitmeyin resmen annenizi küçük düşürrsünüz çok pişman olursunuz ileride bırakın çok iyi arkadaşlarsa zaten er yada geç barışırlar...

annenide kendinide küçültme sakın onlar barışmadan sevgilin istedi diye gitme !!! yalaka olma sakın

Ben gitmeyi düşünmüyorum zaten, bende kırıldım sevgilimin annesine, sadece nasıl bi orta yol bulabilirim diye düşünüyorum.:14:

Daha evli değilsiniz , nışanlı da değilsiniz sanırım. Böyle yüz göz olunan bir ilişkiye hiç gerek yok. Kız tarafı ağırdan almalı. Anneler arasında problem varsa ailenizi ezemeyeceğinizi sevgilinize söyleyin .Zaten hiçbir şey olmasa bile genç bir kızın kimsenin ayağına gidip teselli etmeye çalışması uygun değil . Teselli etmek hiçbir koşulda sizin vazifeniz değil. Mesafenizi koruyun. Sevgilinizin de okulu bitirmeden uzun dönem askerlik yapma kararı alması büyük saçmalık .

Evet değiliz, sadece sevgiliyiz, söyledim zaten, oda karışmayalım en iyisi dedi, ben üzüldüğüm için ne yapabilirim diye sordum, iki tarafta birbirini suçluyor, oysa benim annemin hiç bir suçu yok, askerliği bi an önce yapıp gelmek istedi kendisi, daha fazla uzamasın diye.

biraz zaman ver büyüklerine sen araya girme sorun aileler olmaktan çıkar sevgilinle senin meselene dönüşür

biraz zaman ver büyüklerine sen araya girme sorun aileler olmaktan çıkar sevgilinle senin meselene dönüşür

Ben zaten aradayım canım, arada bıraktılar beni, evet olan bize oldu zaten, biz yıprandık, harcandık arada, en iyisi o sanırım inşallah biraz zaman geçer de barışırlar.

Back
X