Merhaba kızlar, bi ilişkim var, bilenler bilir, ama şu bi kaç gündür ikimizde o kadar yıprandık ki anlatamam, sorun ise ailelerimiz, aslında en başından beri çok iyi anlaşıyorlardı, ne olduysa şu son bi kaç günde oldu, bizim annelerimiz arkadaş, yani daha düne kadar arkadaştılar, çok saçma hatta gülüncek bi sebeb yüzünden kavga ettiler ve olan sevgilimle bize oldu, biz arada kaldık, o kendi annesini savunuyor haklı olarak, ben kendi annemi savunuyorum, gel gelelim asıl meseleye, sevgilim bu akşam askere gidiyor, geçen seneymiş askerliği aslında ama okuduğu için ertelemiş doğal olarak, ama bu sene gitmek istediğini, okulunu donduracağını, bi an önce askerliğini bitirip gelmek istediğini söyledi, bunları konuşmuştuk zaten biz kendi aramızda neyse, o gidiyor bu akşam, beni yalnız bırakıyor, ben kendi annem ve onun annesi arasında kaldım, sevgilim, ben askerdeyken annemi ara, yanına git, benim yokluğumu hissettirme ona, teselli et diye tembihledi, annem ise o kadının evine gidersen benden habersiz yada ararsan, bi şekilde görüşürsen sana hakkımı helal etmem dedi
, bunu sevgilime söyleyemedim, resmen arada kaldım, sevgilime söyledim, annen benim annemden özür dilemesse annem barışmıcak, konuşmucak senin annenle dedim, annem hayatta özür dilemez dedi, bende benimkide dilemez dedim, çünkü haksız olan onun annesi, benim annemi suçladı yok yere günahını aldı, arayı bulmaya çalışıyorum kaç gündür delircem, kafayı yicem, ne yapmam gerek kızlar, bi akıl verin, yol gösterin lütfen
, ben kendi annemi haklı buluyorum tabii ki, çünkü sonuna kadar haklı, oda kendi annesini haklı buluyor, bişeyler yapalım, barıştıralım annemleri, ömür boyu böyle küs mü kalcaklar dedim sevgilime, biz karışmayalım büyüklerin işine, kendileri halletsinler dedi çıktı işin içinden, ben şimdi ne yapıcam kızlar ?:26:

Son düzenleme: