Ablalarım sizden bir konuda yardım almak istiyorum. Ailem beni gerçekten çok yoruyor özellikle ramazan ayında gerçekten çok yoruluyorum. Yaşım 18 ve evin bütün işi bana bakıyor. Annem ve babam çalışıyor annem saat 7 buçuk gibi evde fakat babam gece 2de eve geliyor işi gereği. Sahurda hiçkimse birşeye karışmıyor ben hazırlayıp annemi kaldırıyorum hep beraber sahur yapıyoruz buraya kadar sorun yok tamam yaparım hiç sorun değil sonuçta ikiside çalışıyor bende bu kadarını yapabilirim ama mesela sahuru yapıyoruz sonra ben bulaşıkları yıkamaya geçiyorum bi taraftan da sofra topluyorum kimse hiçbi şekilde yardım etmiyor. Babama bu gece yardım eder misin bulaşıkları yıkıcam yetişemiyorum dedim yinede duymamazlıktan geldi ben tam bulaşıkların yarısındayım benim yatağımı hazırlamamışsın diye bağırıyor yapamam bu akşamda sen yap dedim suçlu oldum yarıda bırakıp onu yapmaya gittim sonra onları yıkadım falan bide sonra babama asla hap içmesi gerektiğini unutturmamam gerekiyor. Ben unutursam evde tartışma konusu oluyor çünkü. Daha sonrada her akşam babam telefonunu yakınına koymamı istiyor. Kendi kalkıp alamıyor çünkü üşeniyor. Diğer odadan beni çağırıyor ve ben koyuyorum, ayrıca her gece alarmını tekrar tekrar kontrol ettirip kurduruyor yani açıkçası bütün işleri benim yapmamı bekliyor ben bundan çok yoruldum şuan işlerim yeni bitti ve bana su içmeye bile zaman yok. Ben bunu nasıl dile getirebilirim bilmiyorum sizce abartıyor muyum her kızın yapması gereken şeyler mi? Değilsede nasıl açıklarım onlara yardım edin ablalar