Slm kızlar. Sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var. Benim sorunum kızkardeşimle ilgili. Çok üzülüyorum ona. Ne yapmam ne demem gerektiğini de bilmiyorum. Off vallahi çok zor bir durumdayız.
Mevzuya gelince kızlar, kardeşim 25 yaşında üniversiteyi yeni bitirdi. 6 senedirde sevdiği var. Yalnız sevdiği çocuk aleviymiş. Annem 2 sene önce öğrendi bu durumu. Ben ise ilk öğrenenlerdenim. Kardeşim bana güvenir ve bana söylemişti. Bizimkiler biraz bu konuda tutucudurlar. Yalnız kimse alınmasın arkadaşlar niyetim kimseyi kınamak veya niye öylesin demek değil. Sadece ailemde yaşanan durumu anlatıyorum. Biz hanefi mezhebindeniz. Neyse ben biliyordum yalnızca kardeşime de ayrılması gerektiğini bizimkilerin bunu asla kabul etmeyeceğini söyledim. Tamam zaman ver bana abla dedi. Aradan 1-2 sene geçti kardeşim ayrılmayınca da ben ablama söyleyeyim dedim. Çok kızdı fena tepki verdi. Pişman oldum ama oldu birkere. Neyse ayırmaya çalıştı hatta bir kısmet buldu evlenmesi için. Ama kardeşim istemedi tabiki. Olaylar durulmuştu ki dün gitmiş annemle ablam babama söylemişler. Ayrıca da yeni bir kısmet bulmuşlar. Hali vakti yerinde bir çocukmuş işte arabası süpermiş falan kardeşimi zorla çocuğun annesine göstermişler kadında beğenmiş. Babam kesinlikle vermem demiş sevdiğine. Kız perişan oldu. Yok zenginmiş, nişan hediyesi araba alırmış babama gerçekten tanıyamıyorum ailemi. Nasıl düşünürler böyle anlamıyorum. Ne yapsam nasıl akıl versem bilemedim. Yardım edin arkadaşlar. Kardeşim ölürümde evlenmem başkasıyla diyor. Ne yapılır ki böyle bir durumda.
Benimde kafam karisti simdi

Basda kizkardesim dedin simdi kendi hakninda yaziyorsun ?
Yoksa aklimdan bu konuyu uydurdunmu diye geciyor kusura bakma !!