ailem kayinvalidemin umrunda degil...

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
Merhaba kizlar...
Sirf ben bu ara kendi ailemde kaliyorum diye esim is nedeniyle sehir disinda... kendi ailemde türkiyenin diger ucunda...degisiklik olsun diye kendi ailemin yanina geldim...annem depresyon hastasi hep uyuyor babamda ona bakmak zorunda kaldigi icin calismiyor kardesim her sabah okula gidiyor... evde 2 arti 1... ve kayinvalidem anneme babama sormadan aramadan buraya gelmeye kalkti bana bile demedi esimle plan yapiyor....hala dusunceside var... gelip ben ne zaman donersem oda o zaman donecekmis...kafayi yemek uzereyim....esim isden izin alip yanima gelmeyi dusunuyor degisiklik olur baska sehir tatil gibi olur dedi... hem annenlerle vakit geciririz felan bide kv cikti basima....???? Esime diyorum annem rahatsiz.misafir agirlamak zordur felan...anlatirsin ailene diyor neyi anlatayim ben....??? Yanlis anlasinda istemiyorum beni ama sogudum kvden ya patavatsiz saygisiz...ne yapayim ben?

Merhaba kizlar...
Sirf ben bu ara kendi ailemde kaliyorum diye esim is nedeniyle sehir disinda... kendi ailemde türkiyenin diger ucunda...degisiklik olsun diye kendi ailemin yanina geldim...annem depresyon hastasi hep uyuyor babamda ona bakmak zorunda kaldigi icin calismiyor kardesim her sabah okula gidiyor... evde 2 arti 1... ve kayinvalidem anneme babama sormadan aramadan buraya gelmeye kalkti bana bile demedi esimle plan yapiyor....hala dusunceside var... gelip ben ne zaman donersem oda o zaman donecekmis...kafayi yemek uzereyim....esim isden izin alip yanima gelmeyi dusunuyor degisiklik olur baska sehir tatil gibi olur dedi... hem annenlerle vakit geciririz felan bide kv cikti basima....???? Esime diyorum annem rahatsiz.misafir agirlamak zordur felan...anlatirsin ailene diyor neyi anlatayim ben....??? Yanlis anlasinda istemiyorum beni ama sogudum kvden ya patavatsiz saygisiz...ne yapayim ben?
eşinle konuşmak yerine kvdenle konuş annem rahatsız zaten bende ona bakmak için geldim misafir ağırlayacak durumda değiller başka bir zaman ziyarete gelin lütfen beni anlayın gibi cümleler kurarak orta yol bulmaya çalışın

Annenize çok geçmiş olsun bu arada.ev zaten musait değilmiş gelse aynı odada mi yatacak.aynen kendiniz konuşun uygun dille anlatın durumu.böyle emrivaki gelinmez ki,eşiniz anlatamaz derdinizi siz kirmadan söylersiniz

Merhaba kizlar...
ne kadar düşüncesiz insanlar var .
Gelin ya peşini bırakmayacak illa dimi ?

Kizlar kvye ne diyebilirim.. bide telefonda bunu aciklamam lazim...kirmadan etmeden ne demeliyim... cevaplar icin tesekkürler...
Anne yanlış anlama ama annemin durumunu biliyosun, rahatsızlığı var ve sürekli uyuyor, babam da onunla ilgileniyor, kardeşimin de sınavları var. Ev de kücücük. Daha müsait bir zamanda doya doya gezelim seninle olur mu?

Deyin

Eğer annenin durumundan haberi varsa, anne biliyorsun ki annem rahatsız bu yüzden babama kardeşlerime yardımcı olmak için geldim.şimdi gelsen de annem seninle ilgilenemcek ve mahcup olacak. Hem bir kaç doktor işimiz var annemi götürucem artık sagligina kavuşunca gelirsin sende şimdi gelsen de hiç bir sen anlamicaz yine de çok sağol falan de kestr at

Şimdi taşlanıcam ama;

Kayınvalide ya adı kötü işte. Ne yapsa bi art niyet aranıyor. Art niyeti vardır ya da yoktur, ben olayın ön yargı kısmına takılıyorum. Belki annenize de iyi gelecek, siz de kendi evinizde ağırlıyor gibi ağırlayabilirsiniz pekala anneniz yapmak zorunda değil. Bu bahane değil yani.

Şimdi taşlanıcam ama;

Kayınvalide ya adı kötü işte. Ne yapsa bi art niyet aranıyor. Art niyeti vardır ya da yoktur, ben olayın ön yargı kısmına takılıyorum. Belki annenize de iyi gelecek, siz de kendi evinizde ağırlıyor gibi ağırlayabilirsiniz pekala anneniz yapmak zorunda değil. Bu bahane değil yani.
Ev kücük ya o yüzden cekiniyor sanırım konu sahibi.

Şimdi taşlanıcam ama;

Kime ne iyi gelir tabiki bilinmez...ama madem ki gelmek istiyorsun bi aramaz mi insan...beni bile aramadi... annemi babami aramadi....carsiya gelir gibi gelmeye düsünüyor... annemin rahatsizligindan haberi var... aramadi hic nasilsin ne var ne yok hic sormadi...

Kime ne iyi gelir tabiki bilinmez...ama madem ki gelmek istiyorsun bi aramaz mi insan...beni bile aramadi... annemi babami aramadi....carsiya gelir gibi gelmeye düsünüyor... annemin rahatsizligindan haberi var... aramadi hic nasilsin ne var ne yok hic sormadi...

Ya hem öyle hem güne kadar hep hersey onun istedigi gibi oldu kendisini diktatör ilan etmis sanki... söz onun istedigi zaman oldu nisanda... hep onun fikirleri önemli... bir gecede tüm aileyi basima topladi habersiz geldiler... patavatsiz...

Dediğim gibi art niyet var yok orasını ben bilemem tanımıyorum sonuçta ama madem geliyor zevk almaya bakın sizin için söylüyorum. Görümce değilim neticede annemi savunayım :KK70:

Merhaba kizlar...

Kusura bakma da sen annene laf anlatamadın ben hasta anneme ne lafı anlatıcam deseydin. Yol uzunsa kv ye 2 gün sonra geliyorum de boş yere gelmez, sonra 2 gün daha kalıcam aksilik çıktı ama aldım biletimi de, sonra annem rahatsızlandı doktora gittik de böyle böyle uzat. Her seferinde nasılsa gelicem sen gelme dersin. Anlar herhalde o da :KK70:

aynen ben geleceğim gelmenize gerek yok diyin..Daha önce de yaptınız nişanda saygımdan sustum.Ama şimdi olmaz de.OF iyi niyetlilik de saflığa dönüştü ülkede.Kadın size enayi gözü ile bakıyor siz hala iyi niyet.

Benim anamı babamı arayıp sormayacak sonra lap diye gelecek baş köşeye olduuuuuuuuuu

Kizlar kvye ne diyebilirim.. bide telefonda bunu aciklamam lazim...kirmadan etmeden ne demeliyim... cevaplar icin tesekkürler...
o yıne kırılır emın ol bır kulp takar benı msafır mı goruorsunuz ben annen ıcın geliyorum falan a cevırıp eşine duygu sömürüsü yapacaktır bence gel de zaten bende babamla tekım en azndan ev ıslerıne yemeklerle ılgılenebılırsın de hatta emrıvakı yap annecım ben de yorgunum gel beraber temızlk yapalm yemek memek utu yapalım de yaptır o zman kbarca o anlar ıste o zman çok da üstüne düşme dier türlü oralıgı karıştırıp huzursuzluk yapacaktır çünkü gardını al !

Nasil ima edeyim...

siz arayın mesela naber anne diyee.. sonrasında o sıze sordugunda da durumdan bahsetmeye başlayın.. anlamasını belkı saglayabılırsınız.. eger hala anlamıyorsa eşinize açıkça söyleyin bence.... annesine kendi fikriymiş gibi anlatsın yada izin alamadım desın kendısıde annesıde gelmesın...

X