- 25 Mart 2015
- 309
- 58
- 33
Sinirlerim çok yıpranmış durumda kimseye anlatamadım derdimi size yazmak istedim şu an bu kelimeleri ağlayarak yazıyorum
Benim ailem 8 kardeş.. Babam vefat etti evin bir kızıyım
Bu sekiz kardeşin 3ü cok kötü rezil bir haldeler ben küçük bir ilçede yaşıyorum burada herkez birbirlerini tanır bilir..
3ü de kocaları varken dost hayatı yaşadılar ettiler aldattılar afedersiniz başka adamlarla yattılar ettiler.. üstelik herkeze duyuldu görüldü...
3ü yapınca bütün ailenin adı gittii ...
İğreniyorum tiskiniyoum ve nefret ediyorum.. görüşmesen konuşmasan bile ailen teyzen sonuçta..
Durum ne kadar kötü onu anlatayım..
Teyzemin birtanesiinin dostu bizim aileyi herkeze rezil etti herkeze şan etti nerdeyse akşamları kapılarından gitmedi aşağılarda bağırdı etti.. tabiki teyzemin kocasını bunu duyunca boşandı..
Teyzemi apartmandan attılar imza topladılar.. dostu denen adam ev açtı... Hiç utanmadılar etmediler ulu orta yaptılar afedersiniz utanıyorum iğreniyorum kimsenin yüzüne bakamaz olduk
Benim çok güzel giden bir ilişkim var nasipse temmuzda nişan yapmak istiyoruz arayı çok uzatmadanda düğün..
Ama bu aileylemi? Bilirsiniz aileler evleneceği zaman sorulur soruşturulur..
Yarin bizi sorduklarında bu kızın ailesi söyle böyle namussuz teyzeleri böyle demeyeceklermi
O zaman ben erkek arkadaşımın ve ailesinin yüzüne nasıl bakarım.. ? Ne derim neyi açıklarım
Böyle bir ailenin kızını isterler mi... siz olsanız istermıydiniz
Şimdi nişan konularını konuşuyorz ediyoruz o kadar hevesliki bende öyleyim..
Ama en mutlu zamanlarımı yaşayamıyorum acı cekiyorum hergün ağlıyorum
Rabbime yalvarıyorum yardim etmesi için yarın bir gün duyuldunda ailemin durumu ben ne yapacağım?
Ya beni istemezlerse... Teyzelerimin vebalini ben mi çekeceğim diyorm..
Keşke küçük bir ilçede yaşıyor olmasa idik o zaman bu kadar olmazdı..
sevinemiyorum mutlu olamıyorum.. yarin beni istemye geldiklerinde illaki bişiler duyulacak illaki onlarda soruşturacak ailesi edecek ben ne yapacağım o zaman..
Sinirlerim çok bozuk buraya bir nebze olsun içimi dökmek için yazdım
Benim ailem 8 kardeş.. Babam vefat etti evin bir kızıyım
Bu sekiz kardeşin 3ü cok kötü rezil bir haldeler ben küçük bir ilçede yaşıyorum burada herkez birbirlerini tanır bilir..
3ü de kocaları varken dost hayatı yaşadılar ettiler aldattılar afedersiniz başka adamlarla yattılar ettiler.. üstelik herkeze duyuldu görüldü...
3ü yapınca bütün ailenin adı gittii ...
İğreniyorum tiskiniyoum ve nefret ediyorum.. görüşmesen konuşmasan bile ailen teyzen sonuçta..
Durum ne kadar kötü onu anlatayım..
Teyzemin birtanesiinin dostu bizim aileyi herkeze rezil etti herkeze şan etti nerdeyse akşamları kapılarından gitmedi aşağılarda bağırdı etti.. tabiki teyzemin kocasını bunu duyunca boşandı..
Teyzemi apartmandan attılar imza topladılar.. dostu denen adam ev açtı... Hiç utanmadılar etmediler ulu orta yaptılar afedersiniz utanıyorum iğreniyorum kimsenin yüzüne bakamaz olduk
Benim çok güzel giden bir ilişkim var nasipse temmuzda nişan yapmak istiyoruz arayı çok uzatmadanda düğün..
Ama bu aileylemi? Bilirsiniz aileler evleneceği zaman sorulur soruşturulur..
Yarin bizi sorduklarında bu kızın ailesi söyle böyle namussuz teyzeleri böyle demeyeceklermi
O zaman ben erkek arkadaşımın ve ailesinin yüzüne nasıl bakarım.. ? Ne derim neyi açıklarım
Böyle bir ailenin kızını isterler mi... siz olsanız istermıydiniz
Şimdi nişan konularını konuşuyorz ediyoruz o kadar hevesliki bende öyleyim..
Ama en mutlu zamanlarımı yaşayamıyorum acı cekiyorum hergün ağlıyorum
Rabbime yalvarıyorum yardim etmesi için yarın bir gün duyuldunda ailemin durumu ben ne yapacağım?
Ya beni istemezlerse... Teyzelerimin vebalini ben mi çekeceğim diyorm..
Keşke küçük bir ilçede yaşıyor olmasa idik o zaman bu kadar olmazdı..
sevinemiyorum mutlu olamıyorum.. yarin beni istemye geldiklerinde illaki bişiler duyulacak illaki onlarda soruşturacak ailesi edecek ben ne yapacağım o zaman..
Sinirlerim çok bozuk buraya bir nebze olsun içimi dökmek için yazdım