Ailem yüzünden hergün acı cekiyorum ağlıyorum mutlu olamıyorum ::(:(

Eclipsse_

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
309
58
33
Sinirlerim çok yıpranmış durumda kimseye anlatamadım derdimi size yazmak istedim şu an bu kelimeleri ağlayarak yazıyorum :KK43:
Benim ailem 8 kardeş.. Babam vefat etti evin bir kızıyım
Bu sekiz kardeşin 3ü cok kötü rezil bir haldeler ben küçük bir ilçede yaşıyorum burada herkez birbirlerini tanır bilir..
3ü de kocaları varken dost hayatı yaşadılar ettiler aldattılar afedersiniz başka adamlarla yattılar ettiler.. üstelik herkeze duyuldu görüldü...
3ü yapınca bütün ailenin adı gittii ...
İğreniyorum tiskiniyoum ve nefret ediyorum.. görüşmesen konuşmasan bile ailen teyzen sonuçta..
Durum ne kadar kötü onu anlatayım..
Teyzemin birtanesiinin dostu bizim aileyi herkeze rezil etti herkeze şan etti nerdeyse akşamları kapılarından gitmedi aşağılarda bağırdı etti.. tabiki teyzemin kocasını bunu duyunca boşandı..
Teyzemi apartmandan attılar imza topladılar.. dostu denen adam ev açtı... Hiç utanmadılar etmediler ulu orta yaptılar afedersiniz utanıyorum iğreniyorum kimsenin yüzüne bakamaz olduk
Benim çok güzel giden bir ilişkim var nasipse temmuzda nişan yapmak istiyoruz arayı çok uzatmadanda düğün..
Ama bu aileylemi? Bilirsiniz aileler evleneceği zaman sorulur soruşturulur..
Yarin bizi sorduklarında bu kızın ailesi söyle böyle namussuz teyzeleri böyle demeyeceklermi
O zaman ben erkek arkadaşımın ve ailesinin yüzüne nasıl bakarım.. ? Ne derim neyi açıklarım
Böyle bir ailenin kızını isterler mi... siz olsanız istermıydiniz
Şimdi nişan konularını konuşuyorz ediyoruz o kadar hevesliki bende öyleyim..
Ama en mutlu zamanlarımı yaşayamıyorum acı cekiyorum hergün ağlıyorum
Rabbime yalvarıyorum yardim etmesi için yarın bir gün duyuldunda ailemin durumu ben ne yapacağım?
Ya beni istemezlerse... Teyzelerimin vebalini ben mi çekeceğim diyorm..
Keşke küçük bir ilçede yaşıyor olmasa idik o zaman bu kadar olmazdı.. :KK43::KK43:
sevinemiyorum mutlu olamıyorum.. yarin beni istemye geldiklerinde illaki bişiler duyulacak illaki onlarda soruşturacak ailesi edecek ben ne yapacağım o zaman..
Sinirlerim çok bozuk buraya bir nebze olsun içimi dökmek için yazdım :KK43:

Senin suçun yok ki teyzelerinin suçu kendini artık fazla üzme derim ben , gelen insanlarda seni anlayacak tanıyacak ve bunuda fark edecektir bence olaylar farklı gelişecek endişe etme içinden dua et ve iyi şeyler dile

Sorup soruşturduklarında sizi soracaklardır, nişanlınızda sizi tanıyorsa sorun çıkarmayacaktır.. Ailelerden birinin hatası tüm aileye mâl edilmemeli.

Nişanlınızla nasıl tanıştınız, uzakta mı oturuyorlar ?

Sinirlerim çok yıpranmış durumda kimseye anlatamadım derdimi size yazmak istedim şu an bu kelimeleri ağlayarak yazıyorum :KK43:
Benim ailem 8 kardeş.. Babam vefat etti evin bir kızıyım
Bu sekiz kardeşin 3ü cok kötü rezil bir haldeler ben küçük bir ilçede yaşıyorum burada herkez birbirlerini tanır bilir..
3ü de kocaları varken dost hayatı yaşadılar ettiler aldattılar afedersiniz başka adamlarla yattılar ettiler.. üstelik herkeze duyuldu görüldü...
3ü yapınca bütün ailenin adı gittii ...
İğreniyorum tiskiniyoum ve nefret ediyorum.. görüşmesen konuşmasan bile ailen teyzen sonuçta..
Durum ne kadar kötü onu anlatayım..
Teyzemin birtanesiinin dostu bizim aileyi herkeze rezil etti herkeze şan etti nerdeyse akşamları kapılarından gitmedi aşağılarda bağırdı etti.. tabiki teyzemin kocasını bunu duyunca boşandı..
Teyzemi apartmandan attılar imza topladılar.. dostu denen adam ev açtı... Hiç utanmadılar etmediler ulu orta yaptılar afedersiniz utanıyorum iğreniyorum kimsenin yüzüne bakamaz olduk
Benim çok güzel giden bir ilişkim var nasipse temmuzda nişan yapmak istiyoruz arayı çok uzatmadanda düğün..
Ama bu aileylemi? Bilirsiniz aileler evleneceği zaman sorulur soruşturulur..
Yarin bizi sorduklarında bu kızın ailesi söyle böyle namussuz teyzeleri böyle demeyeceklermi
O zaman ben erkek arkadaşımın ve ailesinin yüzüne nasıl bakarım.. ? Ne derim neyi açıklarım
Böyle bir ailenin kızını isterler mi... siz olsanız istermıydiniz
Şimdi nişan konularını konuşuyorz ediyoruz o kadar hevesliki bende öyleyim..
Ama en mutlu zamanlarımı yaşayamıyorum acı cekiyorum hergün ağlıyorum
Rabbime yalvarıyorum yardim etmesi için yarın bir gün duyuldunda ailemin durumu ben ne yapacağım?
Ya beni istemezlerse... Teyzelerimin vebalini ben mi çekeceğim diyorm..
Keşke küçük bir ilçede yaşıyor olmasa idik o zaman bu kadar olmazdı.. :KK43::KK43:
sevinemiyorum mutlu olamıyorum.. yarin beni istemye geldiklerinde illaki bişiler duyulacak illaki onlarda soruşturacak ailesi edecek ben ne yapacağım o zaman..
Sinirlerim çok bozuk buraya bir nebze olsun içimi dökmek için yazdım :KK43:
Teyzelerin senin ailen değil.Akrabaların.Ve böyle akrabalarla görüşmemen en doğrusu.

tabii ki teyzelerinizin vebalini siz çekmeyeceksiniz ama aklınızda bulunsun biri sizi teyzelerinizle kıyaslar ve ya onlar yüzünden zan altında bırakmak isterse asla prim vermeyin.
asla haklılar diyip üzülüp köşenize çekilmeyin,kimse kimsenin ailesini eleştiremez beyenmeyen çeker gider herkes haddini bilsin.

Senin suçun yok ki teyzelerinin suçu kendini artık fazla üzme derim ben , gelen insanlarda seni anlayacak tanıyacak ve bunuda fark edecektir bence olaylar farklı gelişecek endişe etme içinden dua et ve iyi şeyler dile
çok tşk ederim allah razı olsun inanın o kadar doldum ki çok utanarak buraya yazdm derdimi :KK43: utana sıkıla..
çünkü kimseyle paylaşamyrm edemyrm artk bu yük agır geliyor bana :KK43:

tabii ki teyzelerinizin vebalini siz çekmeyeceksiniz ama aklınızda bulunsun biri sizi teyzelerinizle kıyaslar ve ya onlar yüzünden zan altında bırakmak isterse asla prim vermeyin.
asla haklılar diyip üzülüp köşenize çekilmeyin,kimse kimsenin ailesini eleştiremez beyenmeyen çeker gider herkes haddini bilsin.
öylemi dersiniz inanın bu yükle yaşayamaz oldum bir insan hergün aglar acı ceker mi cekiyorum :KK43: :KK43: allahıma yalvarıyorum bu yükü kaldıramaz oldum inanın o kadar doldum ki

Herkesin günahı kendine. Ama maalesef küçük yerlerde bu tür laflar çabuk yayılıyor.
Seni iyi tanıyorsa zaten bu tür laflara prim vermez.Senin yanında olur.Ama ailesinin kafası karışır bence .
Bunu da zamanla ararsın Ellerinde bir kozları her zaman olacak.

Teyzenlerle görüşmezsen samimiyetine inanabilirler.

Herkesin günahı kendine. Ama maalesef küçük yerlerde bu tür laflar çabuk yayılıyor.
Seni iyi tanıyorsa zaten bu tür laflara prim vermez.Senin yanında olur.Ama ailesinin kafası karışır bence .
Bunu da zamanla ararsın Ellerinde bir kozları her zaman olacak.

Teyzenlerle görüşmezsen samimiyetine inanabilirler.
ailesinin çok çok kafası karışacak biliyorum
kimin karşmazki onlarda haklı.. belki ailesi duydkdan sonra hiç istemckler bilmiyorum
biz zaten görüşmüyoruz ama görüşmesende ailen sonuçta
ve o kadar küçük bir yerki herkez biliyor nerdeyse :KK43:

Benim yaklaşık 20 senedir görüşmediğim amcam da yüz kızartıcı suçtan içerde hakimi ben olsam o suça idam veririm

her sülalede vardır böyle pislikler

öylemi dersiniz inanın bu yükle yaşayamaz oldum bir insan hergün aglar acı ceker mi cekiyorum :KK43: :KK43: allahıma yalvarıyorum bu yükü kaldıramaz oldum inanın o kadar doldum ki
bence siz bu olayı büyütüyorsunuz gözünüzde,aynısı bana olsa umrumda olmaz keza benzerini babamla yaşıyorum çalışıyorum dediğimde bugün çalışıyorum diyen yarın pavyonda çalışıyorum da der diyen bir baba modeline sahibim :KK70:
peki bu benim umrumda mı? tabii ki hayır onlar utansın bizim utanacak bir yanımız yok.
bu konuyla alakalı en ufak bir lafta da o lafı söyleyenin ağzına tıkmayı da çok iyi bilirim.
herkes yerini haddini bilecek.

Cok kafana takiyorsan nişanlinla paylas ve senin sucun olmayan ve elinde olmayan seyler icin seni kotu gorecekse istemeyecekse asssslaaa uzulme bitti diye
Ailemizi biz seçmiyoruz biz yonetmiyoruz ve inan gelip mahallede benim ailem soruşturulsaydi ben evlenmezdim oyle bi insanla
Ne esim beni ona buna sordu nede biz onlari soruşturduk ..

Sevgilin seni tanımıyor mu bilmiyor mu?millet öyle dedi diye seni birakacaksa o sevgi gerçek değildir verilmiş sadakan vardır.asıl bu durum senin için bir sebep sevgisini öğrenmiş olursun.kendini sakın ezdirme onların yaptığının altında ezilme sakın.sen sensin o teyzen sevgilin seninle evlenecek ailesi istemese dahi seni savunabilmeli

Sevgilin seni tanımıyor mu bilmiyor mu?millet öyle dedi diye seni birakacaksa o sevgi gerçek değildir verilmiş sadakan vardır.asıl bu durum senin için bir sebep sevgisini öğrenmiş olursun.kendini sakın ezdirme onların yaptığının altında ezilme sakın.sen sensin o teyzen sevgilin seninle evlenecek ailesi istemese dahi seni savunabilmeli
annesi çok hasta.. ilk gelinden baya bir çekmişler artık böyle olsunda istemiyorlar ister istemez
bide namus bu ötesi yok ama dediğinizde doğru bakalım bekleyip görecem artık :/

X